Scorpions (Unplugged) Live in Athens 11,12 & 14 Σεπτεμβριου 2013

2 words for u: seek help…

Ντάξει, μη μασάς, πλακίτσα κάνει.
Euroboy μόνο και μόνο για τη χρήση της λέξης ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ το ποστ σου είναι για κορνιζάρισμα.:stuck_out_tongue:

Ον τόπικ, όποιος μάθει για τους περίφημους γκεστ και ειδικά για Σάββατο 14/9 να γράψει κάτι, μη μας τύχει κανένας ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ και επί σκηνής 8)

μακαρι να ειναι η Doro στους καλεσμενους.

…παίζει, νάναι καλεσμένη, ή απλά θά’θελες νά’ναι…αν έρθει, στάνταρ στην μέρα της θα πάω:):!:

Μακάρι να έρθει το Ντοράκι, το οποίο δεν μας έχει τιμήσει κιόλας ποτέ με συναυλία της νομίζω!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

saxon, doro, circle II circle, dionysus @ gagarin 7/12/03

…μπαρδόν8O…παίζει αυτό:?..οξυγόνο γρήγορα:D
…στους Scorpions, θα ήθελα να πάω με την γυναίκα, αλλά μόλις άκουσε την τιμή, της ήρθε ο ντεμπένταγκλας:p
:):!:

Seriously? Να υποθέσω εννοείς 13 αντί 03 ε; Επίσημη ανακοίνωση υπάρχει πουθενά; Περίεργος συνδυασμός πάντως!

Ψυχραιμια . Αυτο το Live εγινε το 2003

Ναι, έκανα αναζήτηση στο Google και το βρήκα! Γαμώτο και χάρηκα προς στιγμήν τζάμπα!

…αμ’εγώ ο γκάβακας δεν χάρηκα#-o :stuck_out_tongue: :slight_smile: :!:

…και ήταν και πολύ ωραία μαλιστα!

…άντε μπράβο και λέω τι μου θυμίζει και ότι κάπου το έχω δει…

Και εγω παιδια πηρα 2 εισητηρια 11 και 14 Σεπτεμβρη για τους γερμανους θεους και περιμενω πως και πως να τους δω!!!Γουσταρω που ειναι unplugged γιατι ειναι κατι πρωτοτυπο και δν το χω ξαναδει απο την συγκεκριμενη μπαντα στην χωρα μας.Τωρα για καποιους που λενε πως οι Γερμανοι βγαζουν μπαντες καινουργιες κτλπ κτλπ ας μου πει 2-3 π εχουν τον ηχο των Scorpions ή εναν ηχο Hard rock οπως το ξερουμε και εγω ευχαριστως θα το ακουσω…Γιατι σημερα οι περισσοτερες μπαντες που βγαινουν ο ηχος τους ειναι καθαρα εμπορικος.

Αργούν να ανακοινώσουν τους γκεστ όμως και προτιμώ να πάρω πρώτα εισιτήριο για τους Gregorian

Με 438754 περισσοτερα εισιτηρια απ’ οσα χωρουσε το Γκαγκαριν :roll: Ανασα δεν επαιρνες!

Μπορεί να μην παίρναμε ανάσα, αλλά γνωρίσαμε τον έρωτα…:vibrate::vibrate::vibrate:

Τα εισητηρια των 30 Ευρω εξαντλήθηκαν… Έχουμε καμία πληροφορία για τα εισητηρια των 38 Ευρω; Θα υπάρχουν μέχρι τελευταία στιγμή;

Των 30 ευρώ ήταν των ανέργων αν δεν κάνω λάθος. Το κανονικό εισιτήριο είναι στα 38 ευρώ. Θα υπάρχουν επόμένως μέχρι να γίνει sold out, αν γίνει.
Στο site τους σχετικά με τους καλεσμένους που θα έχουν κάνουν λόγο για…national and international artists. Που σημαίνει ότι θα … αποθεώσετε το Βασίλη για άλλ μια φορά. Κρίμα…

Eιναι ακριβως αυτο που φοβαμαι,γι’ αυτο και δεν εχω αγορασει ακομα εισιτηριο!!:stuck_out_tongue: