να τον αποθεωσουμε ξανα και ξανα τον βασιλη εγω προσπωπικα δεν εχω κανενα προβλημα
ΑΙΝΤΕ Κ ΜΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ/ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΡΟΚ-Ο-ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ
Να κι ένας καλός λόγος να πάμε τότε.
14 Σεπτέμβρη ο Βασίλης παίζει στη Ραφήνα. οπότε ΑΝ παίξει θα είναι ή στις 11 ή στις 12. δε θεωρώ πιθανό να παίξει πάντως
Δεν αργεί η σύμπραξη με ονιράμα.
αυτό που βάζετε στην ίδια συνομοταξία τους Ονιδράμα και τον Χατζηγιάννη με τον Παπακωνσταντίνου δεν το καταλαβαίνω
Είναι στα πλαίσια της μόδας να κράζουμε Βασιλάκη μωρέ. Ο οποίος Βασιλάκης το '10 εξαφάνισε τους σκορπιούς και το κόσμο του
ΑΡΑ,ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ Κ ΟΛΟ TO ROCKING.GR FORUM ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΟΔΑΣ.
TREND-O-METALLERS ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΛΑΗΒ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ,ΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ.
ΜΕ ΗΡΘΕ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΤΟ.
1000 ΦΟΡΕΣ ΛΑΗΒ VEGAS,ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΞΕΚΩΛΑ ΠΟΥ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΙ.
Εχετε πληροφοριες για Βασιλη?αν εχετε και ειστε τοσο μεσα στα κολπα μερικοι ας μας πειτε και τα ονοματα που θα ανεβουν πανω στην σκηνη.Αν ξερετε και σετλιστ ακομα καλυτερα.Θα δουμε ποιοι θα ναι και ποιοι οχι.
ε πήγαινε στους VEGAS και στα ξεκωλα. δε σε έστειλε κανείς με το ζόρι σε συναυλία του Βασίλη
ratos Μικρός Θεός
ΘΑ ΠΑΩ
ελπίζω σε ΓΙΩΡΓΟ ταμπάκη στην θέση του ΒΑΣΙΛΗ για το χολιντεεε εεε ι
BBB eisai kapsoura k to xereis
Για να είσαι άντρακλας πρέπει να ακους necromantia και musta surma … μετά θα μπεις στο θέμα που λέει για scorpions ,βασίλη παπακωνσταντινου κτλ και θα το παίξεις ψαγμενος και σκληρός .πουλάς και μπλουζάκια musta surma?
η αληθεια ειναι οτι οι σκορπιοι εχουν γινει κατι σαν μαιντανος τα τελευταια χρονια , αλλα η αξια τους ειναι αναμφισβητητη .
ελπιζω να μην εχουν καλεσμενο παλι κανα ‘γιαλατζη’ροκα’ ,πολυ καλυτερα θα ειναι να εχουν καλεσμενο κανενα Χατζηγιαννη,Ρουβα κτλ και το εννοω αυτο οι οποιοι ειναι πολλοι πιο ροκαδες απο αυτους που στην Ελλαδα 'ταμπελοχαρακτηριζονται ’ ετσι με 3,5 ροκ τραγουδια στην ιστορια τους .
Ενα απο τα καλυτερα live που εχω δει σε dvd ,ηταν αυτο των scorpions στην Πορτογαλια
(unplugγed ) με πολυ ομορφες ενορχηστρωσεις ,ελπιζω κατι παραπλησιο να εχουν ετοιμασει και για εδω .
ΔΕΝ ΕΧΕΙ VASILIS!!! 14 Σεπτεμβριου παιζει στην Ραφηνα!
το Σαββατο μαλλον θα ειναι ηλεκτρικο το live.
;;;;;
Εχει πλακα οτι απέχουμε μια βδομάδα για τις συναυλίες , και ακομα δεν εχουμε μαθει τους special guests που υποτιθεται δινουν το κατι παραπανω στις συναυλιες. Εαν εξαντληθουν* και για τις επομενες μέρες, τότε δεν εχουν καποιο λογο να φερουν τους special guests:D
Τα εισιτήρια για τη συναυλία του Σαββάτου 14/9 εξαντλήθηκαν!