Scorpions (Unplugged) Live in Athens 11,12 & 14 Σεπτεμβριου 2013

Το Σαββατο μακαρι να ειναι ηλεκτρικο.Αλλα οπως ειπαν θα ειναι 3 Unplugged shows συμφωνα με το δελτιο τυπου και τους ιδους.Που το ακουσες ?

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του Σαββάτου 14/9 εξαντλήθηκαν!

από που προκύπτει αυτό;
στο viva.gr μια χαρά με αφήνει να αγοράσω :-k

Σαββατο εισητηρια καπουτ.βασικα δεν το περιμενα.μου το ειπε ενας φοτογραφος απο ενα σαιτ.αλλα δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενο ακομα

Εχεις δικιο,αλλα μονο ενα την φορα αν δεις,οχι 10 ή 20 που μπορουσες μεχρι χθες ,οποτε εχει,αλλα λιγα προφανως

http://www.jazzbluesrock.gr/SCORPIONS_&_friends_SOLD_OUT_762

Λογικα ειναι απο ΔΤ

πηρα τηλεφωνο και στο public και εισητηρια για σάββατο καπούτ… ευτυχώς που είχα προλάβει να πάρω :Ρ

α πα πα ξεφτιλα και ντροπη, sold Out oi Scorpions, οι πουλημενοι, οι γεροντες κλπ κλπ κλπ…:slight_smile:

θα ειμαι εκει 11 και 14 για να απολαυσουμε για μια ακομα φορα την ιστορικη αυτη μπαντα…

εγω τους εχω δει 6 φορες.οποτε ερχοντε παντα κανουν sold out.λογικα και οι αλλες 2 μερες θα γινουν,για τι στην αρενα θα εχει καθισματα.αρα μαλλον πιο λιγα εισητηρια σε σχεση με το σαββατο.εγω θα κοιταξω να μπω το σαββατο,αμα βρω κανα μεσον.ακομα δεν ξερουμε κατι για τους καλεσμενους,αλλα μακαρι να ειναι καποιος απο τους(DORO-TARJA-TOBIAS SAMMET)των οποιων οι υποχρεωσεις με συναυλιες ξεκινανε οκτωβρη.αρα θα ειναι διαθεσιμοι την εβδομαδα που ερχεται.:papas::papas::papas:

Εν τελει μαθαμε αν το τελευταιο Live θα ειναι κανονικο ?

ακουγεται σε διαφορες metal συζητησεις οτι το σαββατο μπορει να παιχτουν και καποια κομματια ηλεκτρικα.αυτο θα το μαθουμε μονο το σαββατο…η την τριτη οταν ρωτησω τον Matthias.

Ξερουμε αν θα κανουν καμμια press conference σε δημοσιογραφους ?

ηρθανεεεεεε…

Σημερα ?? Εδειξε η τηλεοραση τιποτα ?

σημερα το απογευμα ηρθανε.σε μεγαλο ξενοδοχειο πηγαν.

Στο Μεγαλη Βρετανια,? Μεσα επεσα ?

τι ωρα αρχιζει αυριο?

τεταρτη πεμπτη σαββατο παιζουν

στα starbucks ηταν ο Kottak πριν κανα 2ωρο

οκ, τι ωρα αρχιζουν την Τεταρτη?

Το εισητηριο λεει 20:30.