Τέλος για τους scorpions

Να φανταστώ ότι οι mogwai και οι Godspeed you! black emperor κάνουν συναυλίες αφιλοκερδώς κα μοιράζουν τους δίσκους τους τζάμπα σε αυτές…

Μα πού είναι αυτά τα φέησπαλμς όταν τα χρειάζεται κανείς?

Eγώ ψήφισα πως καλά κάνουν και σταματάνε τώρα.
Θεωρώ πως τους αξίζει σεβασμός για αυτή την απόφαση.

χωρίς να είμαι hater αλλα καιρός ήταν
αντε πάμε για αλλα

ναι ολες οι μπαντες παιζουν για την ψυχη των μαναδων τους!για την αιτη,για τον αμαζονιο…εισαι γραφικος

Το γλυτωσαμε πως το ερμηνευεις, σε τραβαει κανεις με το ζορι? Ποια μπαντα δεν βγαζει φραγκα δηλαδη, ξερεις καμμια να παιζει τσαμπα? Να μας το πεις και εμας να ερχομαστε τζαμπε…

…αρχίζει νέος γύρος αντιπαραθέσεων…

Έχεις μεγάλη φαντασία όντως. Από τη wiki για τους godspeed.

Because the band is taper-friendly?that is, they allow audience members to record their live performances?fans often release new material before the band makes an official recordin

Φαντασία να φάν’ και οι κότες, στην πράξη τα χαλάω…
Εννοείτε wiki. Γράψ’ το και εσύ ολόκληρο :p:p

εδιτ: Οπ τώρα είδα το quote. Πάντως στα δισκάδικα πουλανε τους στούντιο δίσκους τους.
Δεν έχω τίποτα με τους Godspeed… Με την απολυτότητα του post-rocker στο ποστ του αλλά και στο quote του έχω

Γιατί υπάρχει κανένα συγκρότημα που να απαγορεύει την ηχογράφηση των συναυλιών και τις φωτογραφίες?

?

δεν το λες σοβαρά φαντάζομαι

Δεν μου έχει τύχει ποτέ σε συναυλία να απαγορεύσει κάποιος κάτι τέτοιο. Το πιο συνήθες είναι να κουβαλάνε όλοι μέχρι και βιντεοκάμερες στην 1η σειρά. Την επομένη μέρα της κάθε συναυλίας όλα τα βίντεο ανεβαίνουν στο youtube.

Ακουστά έχω μόνο από συναυλίες στο εξωτερικό που κάνουν έλεγχο στην είσοδο. Σίγουρα βάσει νόμου είναι παράνομη η ηχογράφηση, αυτό είναι γνωστό.

Συνήθως όμως δεν τους ενοχλεί. Αλλωστε με μια απλή κάμερα δεν μπορεί κάποιος να φτιάξει και σοβαρής ποιότητας βίντεο ανάλογης αξίας με αυτά του εμπορίου.

on-topic: Ούτε οι Scorpions απαγορεύουν κάτι τέτοιο.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν εχω δει να απαγορευονται ειδικα οι φωτογραφιες… Αλλα και τα βιντεο…

Στο λαιβ του 2005 (αυτό που βιντεοσκοπήθηκε από τη ΝΕΤ) σε ένα παληκάρι δίπλα μου του είχαν πάρει τη κασέτα της βιντεοκάμερας του.

ψήφισα…

πλακα κανεις!

κοιτά έγω έχω τύχει να τσακωθώ με φουσκωτό τύπο του μαγαζιού την στιγμή που πήγε να μου πάρει την μηχανή. Εννοείται ότι απαγορεύται. Και εννοείται ότι δεν του κάπνισε του τύπου να μου την πει επεδή τράβηξα φώτο, αλλά επειδή τέτοια ήταν η εντολή του γκρουπ. Συγκεκριμένα ήταν στους Diary Of Dreams στο Οξυγόνο προ διετίας.

Μεγαλη μα πολυ μεγαλη μαλακια να απαγορευονται οι φωτογραφιες, ενταξει η βιντεοσκοπηση ολοκληρης της συναυλιας πες εχει μια λογικη… Αν και παλι, ποσο καλη θα ειναι η ποιοτητα? Θα χασουν εσοδα απο κυκλοφορια dvd τα συγκροτηματα επειδη θα εχει ο αλλος το βιντεο του? Μαλακιες…

Ναι μαλακία που απαγορεύονται… και το χειρότερο είναι ότι το πιθανότερο η συναυλία που παρακολουθείς να μη βγεί σε dvd οπότε κρίμα να μην έχεις τίποτα αναμνηστικό…

Δεν ειναι μονο το αναμνηστικο, ειναι οτι δεν υπαρχει σοβαρος λογος να στο απαγορευουν αυτο, απο την στιγμη που τα εχεις σκασει και με το παραπανω για την συναυλια…