Τέλος για τους scorpions

Ελα ρε, εδω μας βγαλανε σουβερ το HH1!

Όχι οτι είναι κάτι τρομερό όμως ε? :roll:

Αμα το συγκρινεις με το Love at first sting οχι. :slight_smile:

το unbreakable ήταν μια χαρά ομορφιά

το HH1 ανάθεμα αν θα το θυμάται κανείς σε 2-3 χρόνια

Ακριβώς! Από το HH1 2-3 κομμάτια μου αρέσουν μόνο, τα υπόλοιπα ούτε που τα θυμάμαι:p

Χ 1000…αλλά αναμένω κάτι σπέσιαλ για το τέλος:):!:

επιτελους.οχι αλλο καρβουνο! :!:

όσο το άθραυστο όσο και το ΗΗ1 είχαν κατ εμε 3-4 καλά κομμάτια, αλλά τίποτε παρα πάνω…

το poll της κεντρικής μας είναι αφιερωμένο στο θέμα

σπεύσατε να ψηφίσετε !

Ωχ!Γιατί το κάνατε αυτό?Τώρα θα ποστάρουν για άλλες είκοσι σελίδες.

Xαχα!

Mεγαλη μπαντα οι Scorpions kαι καλα κανουν που σταματανε τωρα.

@ΚΥΡΙΟΣ
:lol: ανετα ρε!!!καντους προταση και να τους περιμενεις!!

:lol::lol::lol:

Οχι ρε, τι καταλαβες? Ειχα βαλει κομμα, εννοω οτι μην πει κανεις οτι θα ειναι μαλακια, γιατι αν δεν το ακουσεις δεν μπορεις να κρινεις εκ των προτερων…

το σκεφτομαι σοβαρα

΄Ενα μεγάλο συγκρότημα σταματάει. Λογικό. Πιστεύω ότι το timing είναι σωστό και ότι φεύγουν με ψηλά το κεφάλι. Η άποψη μου ενισχύεται από την περινή τους συναυλία. Τα γερόντια έ-σπε-ι-ρα-ν!!! όσοι ήταν στη συναυλία στο Φάληρο ξέρουν…:stuck_out_tongue:

Η πλάκα είναι πως αυτοί που ΔΕΝ ήταν νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα. :smiley:

ήρθε ο καιρός των Scorpions να αποσυρθούν λοιπόν,βέβαια έχουν να δώσουν αρκετές συναυλίες ακόμα,αλλά αν τηρήσουν αυτό που είπαν και δεν κυκλοφορήσουν άλλο studio δίσκο θα είναι ότι καλύτερο,τώρα που βρίσκονται ακόμα σε ένα καλό επίπεδο.
έχω να πω κάτι σχετικά με το γεγονός ότι είχαν παίξει εκτός Αθηνών πέρισυ,κ θυμάμαι ένα πολύ καλό διαφημιστικό του Τζιμάκου του Πανούση…πολύ πετυχημένο!Πέρα από την πλάκα,εγώ τους παραδέχτηκα γι αυτό,υπάρχουν πολλοί ροκάδες κ μεταλλάδες κ εκτός Αθηνών,που δεν έχουν τη δυνατότητα να δούν τις αγαπημένες τους μπάντες κ μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να πάνε Αθήνα η Θεσσαλονίκη που συνήθως γίνονται συναυλίες.Αν κάποτε φτάναμε σε επίπεδο μια μεγάλη μπάντα να κάνει…τουρνέ στην Ελλάδα θα ήταν μεγάλη επιτυχία.Βέβαια στην Ελλάδα των ξεβράκωτων τραγουδιστριών και των άφωνων,δε γίνονται αυτά τα πράγματα…

φιλε μου, μπορεί να είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα συγκροτήματα, αλλά όλα σήμερα γίνονται για τα χρήματα. Οι Scorpions πληρώνονται, οι διοργανωτές βγάζουν χρήματα και εμείς απολαμβάνουμε μουσική… Να είσαι σίγουρος ότι πχ αν δεν τους πλήρωναν ικανοποιητικά στην πάτρα ή στα Γιάννινα δεν θα γινόταν καμιά συναυλία :wink:

ΧΑΧΑ!ChrisP έχεις απόλυτο δίκαιο!

Επιτέλους τέλος για μια μπάντα που έβγαζε φράγκα…
Συμφνώ σε όσα λέει ο Chris P

Γλιτώσαμε και το Scorpions festival