Τέλος για τους scorpions

Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω, αλλα δεν πειραζει.

Γουατεβερ…

Κατα τα αλλα, γιατι σταματησε η κλαψα;;; :stuck_out_tongue:

ελα ρε γαμωτο…γιατι!!!

Η διακαιωση των haters (δεν ανηκω σε αυτους by the way)

http://www.lifo.gr/now/news/401

Κρισπ…οτι καταλαβαινεις!:slight_smile:

Ντεντ…η γκομενα δεν ξερει τι λεει…γιατι το Rock you like a hurricane σιγουρα δεν ηταν το τελευταιο τους χιτ.Εφτασε σχετικα ψηλα στα μπιλμπορντ αλλα δυστυχως για αυτη, δεν ειδε καλα στο wikipedia:p
Αλλα τι να πει κανεις?!
γραφει κειμενακι για το “good riddance” των Scorpions στο Lifo(…)
Θεωρω οτι δεν ειμαι οπαδος της μπαντας!
αλλα αν οι haters ειναι ατομα οπως αυτη…τοτε σχεδον σιγουρα ειμαι ενας απο τους φανατικους!:stuck_out_tongue:

βασικά, καλύτερα να “ενημερώνεσαι” από το faeenamalaka ή το μπλογκ του κτηνοβάτη παρά απ’τη lifo.

ε καλά δεν το έχουμε και για την καθημερινή μας ενημέρωση. Βασικά κατα λάθος το είχα πετύχει μια φορά απο τον γουγλη και αυτο επειδή έχει κάνει αφιέρωμα στο heavy metal με αναφορές ακομα και στο black metal (ω ναι) και μου το είχε βγαλει στα αποτελέσματα. Αλλα έχει ενδιαφέρον να ρίχνεις μια ματιά και στους “άλλους” που και που :stuck_out_tongue:

Interview του Schenker

μμμ…συγχαρητήρια, η δημοσιογραφία στο απόγειο της…

Κρίμα…Ήταν, είναι, και θα παραμείνουν θρύλοι της μουσικής. Φεύγουν, ενώ είναι ακόμα στην κορυφή. Μεγάλη μαγκιά.

Μια απορια - Αντικειμενικά η κορυφη πως οριζεται? :-k

Αντικειμενικα και faid85;;; 8O

Kατι δεν παει καλα. :smiley:

κριμα και ηταν τοσο νεοι :lol:

:lol::lol::lol:

Υes it’s true!!!:smiley:

“το διαλυσαμε γιατι μας το πε ο μανατζερ”

Στο καλο και να μας γραφουν.

Πολυ το κρατησαν.[-X

Θελω να δω, τι θα λενε οι haters αν το Sting In The Tail ειναι δισκαρα… Και μην ακουσω το γνωστα, δεν ξερεις τι θα ειναι μεχρι να το ακουσεις.

Meaning??:-k

Yπαρχουν πιθανοτητες να ερθουν να παιξουν στο Camelot αραγε?:-s:-s

ξέρεις τι θα είναι χωρίς να το ακούσεις ? 8O