Τέλος για τους scorpions

Yποκοριστικα εκει που σε παιρνει, δευτερε.

Ή μαλλον τεταρτε.

βασικά, ειλικρινά, πραγματικά, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ στομπούτσο μου που διαλύωνται οι Σκόρπιονς, απλά μια ερώτηση:
Εσείς οι σκορπιονιστές είναι ανάγκη να γράφετε ΤΟ ΙΔΙΟ πράμα σε 3 διαφορετικά τόπικς? Δηλαδή υπάρχει αυτό εδώ διάολε, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ να απαντήσεις ΚΑΙ στο “επίκαιρα” ή ΚΑΙ στο θρεντ των Σκόρπιονς ΔΙΑΟΛΕ???

Tραγικό thread!!!

Δισκογραφικα οι σκορπιοι εχουν να πουν κατι σημαντικο απο το 1990, οποτε δεν πιστευω οτι θα προσφεραν κατι αλλο, ειδικα κατι καινουριο.

Και σχετικα με τις συναυλιες μπορει στο μελλον να συνεργαστουν και με κανεναν Παπακωνσταντινου σε καποιο μαγαζι οποτε δεν θα τους χασουμε.:lol:

Χαχαχα μέτρησες φίλε :!:

Όχι ρε παιδιά…οι Scorpions μετράνε…εγώθα ήθελα να τους δω άλλη μία φορά τουλάχτιστον…νέα παιδιά είναι ακόμα:p…οι Rolling Stones δηλαδή που κοντεύουν να κλείσουν 50 χρόνια καριέρας είναι καλύτεροι???8O

λολ,πιο βολικη συγκριση δε παιζει

ε οσο να ναι ο Stones μεσα στην τελευταια 20ετια κατι παραπανω εχουν πουλησει

λιγο αφ-τοπικ τωρα μενα αλλα εφαγα μια φλασια. Ποιος είναι μεγαλύτερος σε ηλικία ο Mick Jagger η ο Alice Cooper?

Ε χαλαρά ο Jagger…παιζει και να πολεμησε στον Β Παγκόσμιο…

Ο καθενας εχει τα γουστα του και γουσταρει αυτα που γουσταρει και ειναι δεκτο… Διαφωνουμε ή συμφωνουμε δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Απλα να το ξαναπω για πολλοστη φορα. Οποιος δεν τους γουσταρει και χεστηκε αν θα διαλυθουν ή οχι γιατι γραφει στο thread πανω απο 1 φορα, να πει την γνωμη του και τελος? Ποιο το νοημα να διαβαζει καθε καινουριο post για κατι που δεν τον ενδιαφερει?

Απλά γιατί δεν έχει τι να κάνει και δείχνοντας την απέχθεια του σε κάτι που λατρεύουν αρκετοί τον κάνει να νιώθει ότι είναι κάποιος :lol:

κι εγώ πιστεύω χαλαρά ο Jagger είναι μεγαλύτερος…μ’αρέσουν οι Stones αλλά περισσότερο μαθουσάλες από τους Scorpions είναι…γι’αυτό λέω ότι έχουν πολλά ακόμα να δώσουν οι Γερμανοί…:smiley:

ντάξει, εγώ είχα προειδοποιήσει πάντως.

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει ότι Klaus Meine κ Alice Cooper έχουν ίδια ηλικία (61 έκαστος). Ο Jagger τους ρίχνει όντως, αλλά όχι σε τόοοσο τρελά επίπεδα π θα περίμενε κανείς (στα 66). Επίσης από περιέργεια κοίταξα κ τον Lemmy… 64 !!! είπατε τπτ; :stuck_out_tongue:

να γελασεις με αυτη τη συγκριση που κανεις…που και ΠΑΛΙ (ακομη και αν αφορα την κινηση και μονο…) ειναι ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ:D
και εξηγω, καθως δεν με επιασες στο προηγουμενο μου:
Μιλαμε για την αποσυρση των Σκορπιονς…μπαντα που μετραει [SIZE=“4”]45[/SIZE] χρονια ιστοριας…
οι οποιοι ΔΕΝ μπορουν να συγκριθουν με τους μπουρτζοβλαχους τους Κραϊστ ακομη και αν ανηκαν στο ιδιο ιδιωμα, με τα ιδια χρονια βαρεων/ανθυγιεινων, την ιδια πορεια και την ιδια μαρκα αϊλαϊνερ#-o…(τοσο αστοχο θεωρω πως ειναι το επιχειρημα σου.Αλλα ειπαμε,ε?ΑΣΤΟΧΟ…δεν σε λεω μαλακα!:p)
Εν ολιγοις,
στη μπουτζαμ’ αν οι Σκορπιονς γυριζουν την Ελλαδα καθως ειναι ΔΙΚΟ τους θεμα αν και δεν την επικροτω τη κινηση τους, καθως μια μπαντα με τετοια ιστορια, περα απο ισως καποια αρρωστημενη επιθυμια τους να γνωρισουν ΟΛΟΥΣ τους οπαδους τους στην Ψωροκωσταινα ή κατι οικονομικης φυσεως, δεν εχουν και τοοοοσο λογο να το κανουν.
και επιστρεφω στο μερος της συγκρισης…
Σκεψου και πες μου…
ΟΚ…και οι Κραϊστ το κανουν αυτο.
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ?ποιο ειναι το μετρο συγκρισης?Οτι παιζουν σε πολλες μικρες πολεις και οι Κραϊστ?
Γιατι και παλι…δεν!
Στην τελικη καλα κανουν αυτοι γιατι εχουν ακομη αλλα 22 χρονια για να φτασουν ηλικιακα σαν μπαντα τους Γερμανους και σιγουρα (περα απο το οτι ΔΕΝ βλεπω να φτανουν) δεν παιζει να γινουν και ισαξιοι.
Οποτε, καλο θα ειναι να μου πεις αν το εννοεις “καπως διαφορετικα” απ’οτι καθομαι σα μαλακας και σου αναλυω.:stuck_out_tongue:

εδιτ…και σιγα τη συγκριση οικονομικου επιπεδου που μου εθεσες…Ειναι γεγονος οτι πλεον μονο με συναυλιες την βγαζουν αλλα εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι βγαζουν και τα ιδια φραγκα!

Πάντως σ’αυτό το forum εμείς οι Ελληνάρες έχουμε μια τάση να τα ισοπεδώνουμε όλα δε νομίζετε; Προσφορές στο χώρο, επιδραστικότητες, διεθνείς αναγνωρισιμότητες… χεστήκαμε… Άπαξ κ πιάσουμε το φτυάρι τίποτα δε μας αγγίζει! :smiley:

ε καλά, στην ισοπέδωση είμαστε πάντα πρωταθλητές…

Το νόημα απ’ όλο αυτό ποιο είναι?

Χαλαρώστε ρε παιδιά,οι scorpions διαλύονται εσείς τρώγεστε???Και στην τελική όποιος δε γουστάρει ένα σχήμα ή ένα καλλιτέχνη πολυ απλά δεν τον ακούει και δεν τον αγοράζει και ούτε πάει στις συναυλίες του.Τόσο απλό είναι το θέμα…[-X