Scorpions

Οπως το περιμενα…

Λεπον, επειδη δεν εχει διαγραφτει και το βρηκα, ιδου η επιλεξη φραση μου: “Για αυτο με πιασε εδω και 5 λεπτα μια φαγουρα στο δεξι κωλομερι…”
Οσο να 'ναι το να αντικαθιστουσα το “δεξι κωλομερι” με το “δεξι κατι αλλο” θα ηταν καπως προσβλητικο και σκοπιμα εβαλα κατι ποιο σοφτ.
Οσο για τον Παστοριους εγραψα το ρημα “πληνουν”. Μπορει να ηταν βαρυ και καπως ασχημα λεκτικα δοσμενο ωστοσο η ουσια αποτηπωθηκε πολυ καλα κατα εμενα με αυτην την φραση. Οτι μιλαμε για φοβερους τεχνιτες που ωστοσο εχουν αφησει κατι σαν το Stonehenge, ενα ματσο πετρες(καλα μη βαρατε, βλεπαν και της φασεις του ηλιου απο 'κει κτλ κτλ.) ενω ο Ρουντολφ με τις συνθεσεις του κατι αναλογο του Παρθενωνα για την μουσικη μας. Πολλοι μαλλον θα διαφωνησετε σε ενα απο τα δυο σκελη ή και στα δυο ωστοσο εγω τον εχω πολυ ψηλα στο πανθεον των ανθρωπων που δωσανε πολλα στην μουσικη μας. Δεν λεω οτι ειναι ο κορυφαιος ή οτι πρεπει να συμμεριζεται ολος ο κοσμος την αποψη μου αλλα πως να το κανουμε, ο καθενας εχει τους δικους του “θεουληδες”.

OK that’s fair game.Αν θεωρεις ανωτερο το schenker apo ton pastorius και το εξεφραζες ετσι θα μου φαινοταν κουλο αλλα θα το δεχομουν.Το αλλο ηταν πολυ προσβλητικο.Οσο για την τελευται προταση , συμφωνω

ναι ρε δεν ειπα οτι δεν εχουν γραψει ωραια κομματια, αλλιως δεν θα χα και σι ντι τους απλα ολο αυτο ειχε να κανει με το θεμα live που ανεφερε ο kambei τιποτα παραπανω

Επιτέλους … είναι η πρώτη μέρα που δεν μου την είπε κάποιος στο topic!!! :smiley:
Ρε παιδιά γιατί χαραμίζεστε? Αφού ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια κρίσης. Ρωτησα χθες ποια είναι τα κριτήρια που θα κάνουν μια μπάντα μεγάλη και κανείς δεν απάντησε! Γιατί? Η άποψή μου είναι ότι ο καθένας αποφασίζει διαφορετικά. Αν δεν τους γουστάρεις θα βρεις 200 λόγους που δεν σου αρέσουν. Αν σου αρέσουν θα βρεις άλλους 200 που σου αρέσουν. Εγώ για παράδειγμα δεν γουστάρω κουλρούρα! Με τίποτα δηλαδή! Έχω μεγαλώσει στα μέσα με τέλη των 80ς με μπάντες όπως οι Def Leppard, οι Bon Jovi, οι Twisted Sister και οι Cinderella και γουστάρω στίχους για γκόμενες, γρήγορα αμάξια και rock n’ roll! Από την άλλη άκουγα και Maiden, Accept, που έχουν πιο σοβαρούς στίχους και γουστάρω και εκεί! Αλλά την πολύ κουλτούρα την θεωρώ δήθεν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος ακούει πιο κουλτουρε καταστάσεις τον απορίπτω. Ο καθένας με αυτά που γουστάρει. Το θέμα είναι να μην προσβάλεις τον άλλο και τις απόψεις του. Δεν μπορεί όλοι να θεωρούμε τους Zeps την μεγαλύτερη μπάντα!
Και κάτι προς τον φίλο Jimmypage. Ναι όντως δεν είναι ο Page στην φωτο αλλά έτσι μικρή όπως είναι δεν μπορείς να πείς … του μοιάζει πολύ!

το ειδα πρωτος!!! παντως ειμαι περιεργος να μαθω τι εννοεις κουλτουρα

Όταν λέω κουλτούρα ενοώ κάτι αντίστοιχο με το έντεχνο για το ελληνικό τραγούδι. Δηλαδή το άλλο είναι άτεχνο? Που έχουν μια νοοτροπία με και καλά πιο ψαγμένους στίχους και όλοι οι υπόλοιποι είναι κατώτεροι επειδή μιλάνε για γκόμενες. Δηλαδή αν δεν είσαι “ψαγμένος” είσαι της πλάκας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Το rock n’ roll βασίστηκε σε επαναστατικούς (για την εποχή) αλλά και γκομενιάρικους στίχους. Για μένα που η μουσική είναι πάνω απ’όλα διασκέδαση γουστάρω τον Winger να τραγουδάει She’s only seventeen και τους Motley Crue να λένε Girls Girls Girls. Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που οι και καλά πιο “σοβαροί” απαξιώνουν τους υπόλοιπους. Ο καθένας με αυτά που γουστάρει!

Eνταξει ρε παιδια με τους Scorpions δεν ειναι δα και οι Slayer :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ωχ … τώρα θα αρχίσουν να χώνουν και οι Slayerάδες!:lol: :smiley: #-o :smiley:
Πλάκα πλάκα το live τους στο Rockwave ήταν εξαιρετικό!

Πηγε και τα σβησε οτι ειχα πει χτες.Ε ρε δεν παμε καλα,αμα δεν τα θες σβησε και αυτο το γελιο σου ποστ γιατι σου εξηγησα οτι ηταν μια μαλακια

ωπ,βγάλαμε είδηση ε.δεν πήγες μόνο scorpions δηλαδή φέτος?πας και σε άλλες συναυλίες?
:roll:

Οτι λεει ειναι και σαν να το εχω πει και εγω.
8)

ενταξει φοβερος ο pastorius,αλλα ρε μαγκες μην τρελλαθουμε κι ολας…

για να καταλαλαβεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ τι παιζει ο pastorius πρεπει να χεις ασχοληθει καμμια 15-20 αρια χρονια σοβαρα με jazz μουσικη και να εχεις εμβαθινει στο χωρο…δεν μπορω να καταλαβω πως καθεστε και γραφετε για εναν τυπο που δεν τον καταλαβαινεται και το συγκρινεται και με αλλους κι ολας…και μην μου ΠΕΙ κανεις οτι τον καταλαβαινει τον pastorius τι παιζει στα jam του γιατι θα πεσω και θα τον προσκυνησω σαν ιδιοφυια…8) 8) :p…γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα 20αρηδες 25 αρηδες ειμαστε το πολυ μεχρι 30…

και η συγκριση rudolf schenker με pastorius εντελως ανουσια…εχω αποψη αλλα βαριεμαι να τα λεω τωρα…[-X

http://www.the-scorpions.com/english/diary.asp

πηγαίντε εκεί που λέει για behind the scenes,στο ξενοδοχείο στην Αθήνα…όμορφα πράματα:D

ειναι κ ο uli!:smiley:

Φημες λενε οτι οι Fates Warning διασκευασαν αψογα το In Trance στην σημερινη τους συναυλια! Και οτι ο Alder τα εβγαλε περα ανετα με τα φωνητικα! Αρα, τελικα οι Scorps μπορουν να διασκευαστουν μ’ επιτυχια!!

Χαιρομαι πολυ γι’ αυτο γιατι οι Fates Warning ειναι ενα οσο να’ναι ξεχωριστω συγροτιμα! Την εχω κιολας ηχογραφημενη αυτην την διασκευη σε στουντιο εκδοση. Κανονικα ηταν μπονους στο live album Still Life αλλα στην Ιαπωνικη εκδοση μονο αλλα εγω το κατεβασα κατι χρονακια πριν απο ενα Σκορπ φαν σαιτ!:smiley:

Oι Scorpions πότε θα διασκευάσουν Fates αλήθεια?:lol:

Και μπράβο τους … αλλά είναι οι Fates Warning!!! Αν δεν μπορούσαν και αυτοί δεν θα μπορούσε κανείς. Πάντως ωραίες Scorpions διασκευές έχουν κάνει οι Helstar στο He Is A Woman She Is A Man, οι Memento Mori στο Animal Magnetism (απίστευτη διασκευή), ο Malmsteen στο Sails Of Charon, ο Dickinson στο The Zoo κλπ. Απλά οι περισσότερες είναι της πλάκας. Εξαιρετικά έχει πει και η Bonnie Tyler (μην βρίζετε!!!:slight_smile: :smiley: :slight_smile: :smiley: ) και το You’re The One (από Scorpions είναι Are you the One). Θελω να πω ότι έχω ακούσει απίστευτα tributes όπως αυτό για τους Priest που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Η αυτό των Venom που με έκανε να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη μπάντα ενώ τους σιχαινόμουνα για πολλά χρόνια! Διασκευές όπως το Witching Hour (Kreator), In League With Satan (Voivod), Die Hard (Nuclear Assault), Prime Evil (Skyclad), One Thousand Days In Sodom (Sodom), Countess Bathory (Candlemass - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ) δεν έχουν καμία σχέση με τα Rock You Like A Hurricane (Sinergy), Dynamite (Paradox), Still Loving You (Sonata Arctica), Blackout (Stratovarius), Don’t Stop At The Top (Children Of Bodom), Polar Nights (Therion - Ανεκδιήγητο), Rock You Like A Hurricane (S.O.D. - Εμετικό!!!). Και άλλα tributes έχουν διακυμάνσεις αλλά αυτό των Scorpions είναι τραγικό!