Νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα…
Καταλάβαμε ποιος τους γουστάρεις,ποιος όχι,ποιος έχει τα κόμπλεξ του…
Καταλάβαμε ποιος δεν τους γουστάρει ενώ έχει ακούσει 2-3 πράγματα,καταλάβαμε ποιος δεν τους γουστάρει ενώ έχει ακούσει 2 μπαλάντες και το hurricane.
Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν υπήρξαν από την πλευρά των “γραφικών” φανμπόιδων βέβαια,ούτε και διαγράφτηκαν δικά τους ποστ.Προτιμώ κάποιος να θεωρεί την χι μπάντα κορυφαία και να ξέρει να μιλάει όμορφα.Προτιμώ να είναι κολλημένος οπαδός με ήθος όμως.
Υπάρχει μια αντιμετώπιση,με διάθεση κατωτερότητας προς εμένα και 2-3 άλλους
“α,ο κολλημένος φανμπόις”.
Προκαλώ αυτούς που το λένε,να γράψουν αν με ξέρουν πραγματικά.
Προκαλώ αυτούς που με ξέρουν πραγματικά,να γράψουν αν είμαι κολλημένος φανμπόις ή όχι.
Υπάρχει η πλάκα,υπάρχει ο χαβαλές,αλλά μην παραγνωριστούμε κιόλας με μερικούς.
Υπάρχουν όρια,τα οποία πολλοί σέβονται.Και υπάρχουν κι αυτοί που δεν έχουν την απαιτούμενη σοβαρότητα,την οποία προσπερνούν επειδή είναι πίσω απ’την οθόνη.
*ζαφροκ,άσε με να ξέρω καλύτερα για το θέμα.
το humanity μου άρεσε,γιατί να το κράξω?σε πολλούς “οπαδούς” δεν άρεσε και το έκραξαν.
κράζω πχ την αθλιότητα του management τους,κάτι που είναι δική τους ευθύνη καθώς και το acoustica και τις επιλογές του moment of glory.
την προχειρότητα που τους διακρίνει.
κλπ κλπ…
νταξ,το ποστ του ζαφροκ ήταν υπόδειγμα για πολλούς εδώ μέσα…
Λοιπον, υποψιαζομαι οτι αναφερεσαι σε μενα(ΚΑΙ σε μενα τελοσπαντων).Ξεκιναω.
Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι εχω ακουσει 2-3 τραγουδια τους και τους κρινω??Εγω δεν ειμουν που ελεγα τα καλυτερα για την περιοδο τους στα 70ς??(παροτι και ΠΑΛΙ δεν μου πολυαρεσουν τους ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ).Ειδες καλα τα ποστ καποιων φανμποιδων?Σου φανηκε περιεργος και εχθρικος ο τροπος που απαντησα,οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι στους οποιους αρεσουν και οι σκορπιονς.Ασε που ενας φανμποις ξεκινησε την συγκριση με τους ζεππελιν στην οποια κιολας εγω δεν συμμετειχα στην αρχη.
Τωρα οσο για το ποστ που διαγραφηκε.Ο metal_laws μας ειχε αποκαλεσει σε προηγουμενα ποστς εμπαθεις , ψευτοκουλτουριαρηδες και μιλησε με εναν ακρως προσβλητικο τροπο(τοσο προσβλητικο που εγω ποτε δεν εχω μιλησει καν για τους σκορπιονς) για εναν απο τους μεγαλυτερους μουσικους του 20ου αιωνα(ΓΕΝΙΚΑ).Εγω του απαντησα λεγοντας πως τον λυπαμαι αν πραγματικα το πιστευει αυτο που εγραψε και μου απανταει πως τωρα καταλαβε γιατι του ξυνονται τα αρχιδια , και συνεχιζει να μιλαει ειρωνικα στο στυλ: δεν εχεις ιδεα μουσικη . Ε λοιπον πηγα και εγραψα αυτο που εγραψα ξεροντας πως θα διαγραφει αλλα πραγματικα πιστευω πως το αξιζε και το φχαριστηθηκα που το εγραψα.Και μετα μου λεει ετσι ειναι οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ξεκινανε οι προσβολες , λες και αυτος δεν ειχε προσβαλει πιο πριν ενω το ποστ που ελεγε: Ο παστοριους και αυτοι οι ψευτοκουλτουριαρηδες που ακουτε δεν μπορουν ουτε τα @@ του schenker να γλυψουν ηταν full στα επιχειρηματα
Οσο για σενα,δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου ουτε θυμαμαι να χω καποια αντιπαραθεση με σενα προσωπικα οσο με αλλους φανμποιδες.Παντως στη φαση που ειχε γινει ο πρωτος τσερτσελες πριν κανα 2μηνο παραδεχομαι οτι εγραφα καθαρα για να σας πειραξω και εσεις τσιμπουσατε αμεσως…
Ωραια φτανει το πειραγμα στους Σκορπιοναδες τωρα, γιατι απο το πολυ σπαμ το φορουμ σερνεται πιο αργα κι απο βραδυποδα. Προτεινω να σβησουμε τα μισα ποστ που περιεχουν μεσα τη λεξη Σκορπιονς ωστε να λειτουργει και παλι οπως παλια…
Ενώ τώρα, τα κείμενα σου περί Σκόρπιονς, σφύζουν από κύρος νομίζεις?
Εγώ την άποψη μου επί του θέματος την είπα στο “χειρότερος-γραφικότερος οπαδός”. Το ότι μόνο ο rudolf απάντησε στο ποστ μου για τον Rarebell με πείθει ότι πολλοί που γράφουν εδώ μέσα, γράφουν δίχως να ξέρουν και κυρίως γιατί νομίζουν ότι προκαλώντας σε ένα τόπικ όπως αυτό των Σκόρπιονς θα γίνουν πιο μούρη… Ενημερώνω, ότι οι αρλεκίνοι ποτέ δε θεωρήθηκαν μούρες…
Και αυτά τα λέει ένας από τους true πολέμιους με πιστοποιητικό από το fan club των Σκόρπιονς…
Επειδη το εχω ξαναπει οτι δεν θα προσπαθησω να καταπολεμησω το αναλφαβητισμο βρες μου τις φρασεις που σου εχω σε μπολντ γιατι πολυ απλα δεν τις εγραψα ποτε. Οσο για το αν θεωρεις το επιθετο “εμπαθης” εξαιρετικα προσβλητικο τοτε…:dunno: (αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να εννοουσες οτι τα επομενα ηταν εξαιρετικα προσβλητικα αλλα το συντακτικο σου στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι διφορουμενο)
Τα πρωτα bold τα ειχες πει στο ποστ σου που διαγραφηκε μαζι με το δικο μου.Οσο για το αλλο για τον Παστοριους ειναι καπου στην 50κατι σελιδα(δεν πιστευω να χει διαγραφει αν και θα πρεπε)
For starters στο μπαχαλο που εγινει τωρα δεν εγραψα ΤΙΠΟΤΑ για τους σκορπιονς.Τα ποστ μου ηταν 2 απαντησεις στον metal_laws,1 απαντηση στον φανμποι που ειπε την πατατα οτι στο avatar μου εχω μοστραρει τον Page και μετα ολα αφορουσαν τους Ζεππελιν(τους οποιους ΔΕΝ εφερα εγω στη κουβεντα).Οσο για την δευτερη παραγραφο,ειναι μια απο τις μεαλυτερες μαλακιες που εχω διαβασει ποτε μου.Ποιος χεστηκε για τον αν θα γινεις μουρη εδω?ΕΙναι δυνατον να το πιστευεις αυτο?Και δευτερον δεν ειπα τπτ για τους σκορπιονς ωστε να προκαλεσω αυτη τη φορα.Την πρωτη φορα πριν κανα 2μηνο ισως αυτη τη φορα οχι .Και με εχεις δει να το κανω αυτο αλλου,περα απο το thread των σκορπιιονς?Οσο για τον rarebell δεν εχω ιδεα για πιο ποστ μιλας(ον τοπικ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ενας εντελως μετριος drummer ,πραγμα αδικαιολητο για εναν τεραστιο φαν ζεππελιν και Μποναμ οπως ειναι ο ιδιος).Δεν εκπλησομαι παντως απο αυτη σου την απαντηση.Δεν ειναι η πρωτη φορα που μεροληπτεις(και σιγουρα οχι η τελευταια).Στο τοπικ τον μανογουαρ πηγες και εκανες προσωπικη επιθεση σε εναν χρηστη που δεν του αρεσαν(και ουτε καν ειχε μιλησει προκλητικα) και εγω απλα πηρα το μερος του και διεγραψες το ποστ…
ή δε σου κόβει, ή είσαι πολύ κουρασμένος. Γενικά μιλάω και όχι ειδικά. Σε εσένα αναφέρομαι στην πρώτη ΜΟΝΟ παράγραφο.( Ασχέτως που παραδέχεσαι και εσύ ότι έκανες αυτό που μόλις είπα… Και ας μη το έκανες, όπως λες στη συγκεκριμένη περίπτωση, είσαι και εσύ ένας από αυτούς που το έκαναν και με οδήγησαν στο συμπέρασμα…)
ΥΓ. Μεροληπτώ και είναι αλήθεια. Παίρνω πάντα το μέρος αυτών που όντως λένε κάτι. Όσο συνεχίζετε το ανούσιο ποστάρισμα θα με έχετε μπροστά σας…
ΥΓ2. Και εγώ τρισάθλιο τον θεωρώ τον Rarebell. Κανένας όμως δε σχολίασε τίποτα, γιατί μπαίνετε στο τόπικ των Σκόρπιονς δίχως να σας νοιάζουν οι Σκόρπιονς, αλλά το ποιοι μπαίνουν εδώ μέσα και ποστάρουν…
Έντιτ: Δεν παραξενεύομαι που δεν πρόσεξες το ποστ μου για τον Rarebell. Αυτό ακριβώς λέω και εσύ απλά με επιβεβαιώνεις…
Αγορι μου μαλλον εσενα δεν σου κοβε η εισαι πολυ κουρασμενοςι.Και ηταν φυσικο να ενοησω οτι εννουσες και εμενα στη δευτερη παραγραφο.Αλλα ΣΚΕΨΟΥ λιγο.ΛΙΓΟ μονο.Ειμαι 3 χρονια παραπανω απο σενα μελος σε αυτο το φορουμ και εχεις παραπανω απο 20πλασια ποστ απο μενα.ΛΕΣ να με ενδιαφερει να γινω ΜΟΥΡΗ ΕΔΩ??Οσο για το ανουσιο ποσταρισμα στη συγκεκριμενη περιπτωση οι φανμποιδες το προκαλεσαν πανε πισω καμια 20ρια σελιδες και δες μονο σου.
Σε προτείνω για χρήστη του μήνα… Ευτυχώς που αυτά τα 5 χρόνια δεν ποστάρεις πιο συχνά γιατί θα μονοπωλούσες τα βραβεία!!! :lol:
Σταματάω εδώ το δικό μου ποστάρισμα (πλέον είναι ανούσιο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε) και θα πέφτει μαχαίρι πλέον σε ότι δεν αφορά τους Σκόρπιονς. Και ας το ξεκίνησε και ο πάππας Βενέδικτος ο 5ος…
Λεπον, επειδη δεν εχει διαγραφτει και το βρηκα, ιδου η επιλεξη φραση μου: “Για αυτο με πιασε εδω και 5 λεπτα μια φαγουρα στο δεξι κωλομερι…”
Οσο να 'ναι το να αντικαθιστουσα το “δεξι κωλομερι” με το “δεξι κατι αλλο” θα ηταν καπως προσβλητικο και σκοπιμα εβαλα κατι ποιο σοφτ.
Οσο για τον Παστοριους εγραψα το ρημα “πληνουν”. Μπορει να ηταν βαρυ και καπως ασχημα λεκτικα δοσμενο ωστοσο η ουσια αποτηπωθηκε πολυ καλα κατα εμενα με αυτην την φραση. Οτι μιλαμε για φοβερους τεχνιτες που ωστοσο εχουν αφησει κατι σαν το Stonehenge, ενα ματσο πετρες(καλα μη βαρατε, βλεπαν και της φασεις του ηλιου απο 'κει κτλ κτλ.) ενω ο Ρουντολφ με τις συνθεσεις του κατι αναλογο του Παρθενωνα για την μουσικη μας. Πολλοι μαλλον θα διαφωνησετε σε ενα απο τα δυο σκελη ή και στα δυο ωστοσο εγω τον εχω πολυ ψηλα στο πανθεον των ανθρωπων που δωσανε πολλα στην μουσικη μας. Δεν λεω οτι ειναι ο κορυφαιος ή οτι πρεπει να συμμεριζεται ολος ο κοσμος την αποψη μου αλλα πως να το κανουμε, ο καθενας εχει τους δικους του “θεουληδες”.
OK that’s fair game.Αν θεωρεις ανωτερο το schenker apo ton pastorius και το εξεφραζες ετσι θα μου φαινοταν κουλο αλλα θα το δεχομουν.Το αλλο ηταν πολυ προσβλητικο.Οσο για την τελευται προταση , συμφωνω
ναι ρε δεν ειπα οτι δεν εχουν γραψει ωραια κομματια, αλλιως δεν θα χα και σι ντι τους απλα ολο αυτο ειχε να κανει με το θεμα live που ανεφερε ο kambei τιποτα παραπανω
Επιτέλους … είναι η πρώτη μέρα που δεν μου την είπε κάποιος στο topic!!!
Ρε παιδιά γιατί χαραμίζεστε? Αφού ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια κρίσης. Ρωτησα χθες ποια είναι τα κριτήρια που θα κάνουν μια μπάντα μεγάλη και κανείς δεν απάντησε! Γιατί? Η άποψή μου είναι ότι ο καθένας αποφασίζει διαφορετικά. Αν δεν τους γουστάρεις θα βρεις 200 λόγους που δεν σου αρέσουν. Αν σου αρέσουν θα βρεις άλλους 200 που σου αρέσουν. Εγώ για παράδειγμα δεν γουστάρω κουλρούρα! Με τίποτα δηλαδή! Έχω μεγαλώσει στα μέσα με τέλη των 80ς με μπάντες όπως οι Def Leppard, οι Bon Jovi, οι Twisted Sister και οι Cinderella και γουστάρω στίχους για γκόμενες, γρήγορα αμάξια και rock n’ roll! Από την άλλη άκουγα και Maiden, Accept, που έχουν πιο σοβαρούς στίχους και γουστάρω και εκεί! Αλλά την πολύ κουλτούρα την θεωρώ δήθεν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος ακούει πιο κουλτουρε καταστάσεις τον απορίπτω. Ο καθένας με αυτά που γουστάρει. Το θέμα είναι να μην προσβάλεις τον άλλο και τις απόψεις του. Δεν μπορεί όλοι να θεωρούμε τους Zeps την μεγαλύτερη μπάντα!
Και κάτι προς τον φίλο Jimmypage. Ναι όντως δεν είναι ο Page στην φωτο αλλά έτσι μικρή όπως είναι δεν μπορείς να πείς … του μοιάζει πολύ!
Όταν λέω κουλτούρα ενοώ κάτι αντίστοιχο με το έντεχνο για το ελληνικό τραγούδι. Δηλαδή το άλλο είναι άτεχνο? Που έχουν μια νοοτροπία με και καλά πιο ψαγμένους στίχους και όλοι οι υπόλοιποι είναι κατώτεροι επειδή μιλάνε για γκόμενες. Δηλαδή αν δεν είσαι “ψαγμένος” είσαι της πλάκας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Το rock n’ roll βασίστηκε σε επαναστατικούς (για την εποχή) αλλά και γκομενιάρικους στίχους. Για μένα που η μουσική είναι πάνω απ’όλα διασκέδαση γουστάρω τον Winger να τραγουδάει She’s only seventeen και τους Motley Crue να λένε Girls Girls Girls. Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που οι και καλά πιο “σοβαροί” απαξιώνουν τους υπόλοιπους. Ο καθένας με αυτά που γουστάρει!