Scorpions

Α οχι εσυ καλα κανεις, απλα η δικη μου απαντηση ταιριαζε εδω πιο πολυ :stuck_out_tongue:
Το “To Be No 1” μια χαρα τραγουδι ειναι, μου αρεσει :smiling_imp:

1 Like

it is what it is… :upside_down_face:
εννοειται δεν εχω προβλημα να το ακουσω αν καπου καπως σκασει μυτη,αλλα πολυ σπανια θα ειναι η No 1 επιλογη μου απο το δισκο που φιγουραρει.

39 Χρόνια :heart:

12 Likes

41 Χρόνια :heart:

11 Likes

R.I.P :cry:

4 Likes

Κρίμα που έφυγε τόσο νέος, ήταν όμως αυτοκαταστροφικός. Η αλήθεια είναι ότι το λυπηρό αυτο φιναλε, είχε προοικονομηθεί πριν από καιρό, όταν σε μια συναυλία που έπαιζε, φαινόταν ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του.

Είχε ένα ωραίο στυλ στο παίξιμο του, είχε ωραίο groove και είχε δώσει μια άλλη πνοή στο συγκρότημα, ήταν ωραίος παικτικά αλλά, δυστυχώς αυτοχαντακώθηκε. Ας αναπαυτεί εν Ειρήνη….

2 Likes

Το είδα πριν λίγες ώρες…

Scorpions 1η μεγάλη καψούρα,αυτοί μου άνοιξαν την “πόρτα” πριν 20 χρόνια.
1η μου συναυλία εβερ,το θρυλικο live στο Καραισκάκη το 2005…και η 1η μπαγκετα που έπιασα.
Ηταν δηλ ο 1ος ντράμερ που έμαθα και συνδέθηκα στην εφηβεία μου.
Οπότε,δεν το πήρα και πολύ ψύχραιμα.:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

R.I.P μεγάλε…σε ευχαριστώ για το λιθαράκι που έβαλες,να λατρέψω αυτην τη μουσική…

4 Likes

Ομοίως, πρώτη πραγματικά “μεγάλη” συναυλία, στα Χανιά το '09… Σήμερα άκουσα το Humanity τιμής ένεκεν…

2 Likes

παντα ειχα (και εχω) καψουρα τρελη για την 70ς εποχη τους , με τον roth.
ωστοσο εκτιμω και την δισκογραφια μεχρι τα μεσα των 80ς.
με αυτη τη λογικη, βρεθηκα πριν καμια 13 -14 χρονια σε λαιβ τους.
δεν ηξερα καν ποιος παιζει τυμπανα και ενω “σκονταψα” αρχικα στο γκλαμιστικο παρουσιαστικο του (εχω αλλεργια), επαθα πλακα με το γκρουβ και το παιξιμο του γενικοτερα.
τον εψαξα εκτοτε και τον θαυμασα και στα λιγα 70ς κομματια που επαιξαν σε εκεινο το dvd τους στο wacken.
φοβερος ντραμερ,νεος…
κριμα.
ας αναπαυτει…

3 Likes

Πρωτη ροκ μπαντα κει εδω, μονο που για εμενα ηταν πριν 30 χρονια, πωωω…

RIP, δυστυχως γκουγκλαρα να δω τι εκανε τα τελευταια χρονια με αφορμη τον θανατο του και ειδα μπολικες μαλακιες που ειχε πει, αλλα ηταν εντελως καμενος απο τα ξυδια οποτε ασ’το να παει. Κριμα, πολυ νεος γαμω το αλκοολ…

1 Like

Κρίμα , νομίζω πάρα πολύ είχαν πρώτη επαφή με ροκ / μέταλ μουσική με Σκορπιονς

Τον είχα πετύχει και το 2010 ή 2011 όταν είχε ακυρωθεί η συναυλία τους στο ΣΕΦ αλλά επειδή βρισκόταν ήδη Αθήνα , περιφέρονταν στο Μοναστηράκι

Ήταν πάρα πολύ καλός απέναντι μας ενώ εκείνη την στιγμή έτρωγε κιόλας

Πολύ κρίμα , νέος αλλά μόνιμα πιωμενος

1 Like

Klaus Meine from Scorpions

We have a case of going bald early :(
He started to show hair loss as early as 1979

By 1989 he performed his last shows without a hat, and the lack of hair was really noticeable :(

Το ανέβασαν πριν μια βδομάδα στο κανάλι τους. Είναι του 1983 και ήδη φαινόταν η καράφλα του Klaus Meine, ειδικά όπως τον παίρνει η κάμερα στο Always Somewhere.

Σαφώς και ο Κλάους είναι μια από τις περιπτώσεις, ακόμα και ο Matthias είχε αντίστοιχο θέμα, ίσως πιο εμφανές και εντονο. Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι καραφλοφυγάδες στη ροκ και μέταλ σκηνή, Blackmore, Halford, Alice Cooper, Lars Ulrich, Dio και οι περισσότεροι εξ αυτών, τα έχασαν σε νεαρή σχετικά ηλικία, όπως ο Κλάους.
Αυτή η πληροφορία δηλαδή, αναφέρθηκε στην επίσημη σελίδα τους; Το λες και κατινιά κατά μία έννοια…

2 Likes

O Joe Lee Turner του πηρε ποσες δεκαετιες να πεταξει το περουκινι και να αποδεχτει τον εαυτο του ως καραφλας? Να εισαι τωρα μπαντα hair metal και να μεινεις βεγγος,οσο να ναι ποναει και δεν το χωραει ο νους ευκολα.

2 Likes

Ρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος…

5 Likes

Η αλήθεια είναι πως το ντελίριο “Θου Βου φαλακρός πράκτωρ 000” ταιριάζει πιο πολύ με psychobilly!

4 Likes

image

πάντα έλεγα ότι εδώ ο Klaus μου θυμίζει Βέγγο

κατά τα άλλα υπάρχει αυτό το βιντεο

για έναν σπουδαίο δίσκο τους

4 Likes

Όχι δεν είναι στην επίσημη σελίδα τους. Τις πληροφορίες τις βρήκα σε αυτό εδώ το φόρουμ.

@toxikos όπως βλέπεις ενδιαφέρει μια μερίδα του κόσμου.

3 Likes

Την πιο ηγετική μερίδα θα μπορούσε να πει κανείς.

9 Likes

49 Χρόνια :heart:

14 Likes