Τι έγκλιση???:-s
Ρε μοδς ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο του θρεντ να το κάνει “Ελληνική περιοδεία Σκόρπιονς”
υπάρχουν ανακοινώσεις σε τύπο. Στο επίσημο site των Scorpions υπάρχουν μόνο η Αθήνα και Χανιά. Έπεται Λάρισα,Μυτιλήνη και μάλλον Θεσσαλονίκη…χε, χε, ωραία πράγματα
Επειδη ειμαι ενας απο αυτους που υμνωνουν (sic) τους Scorpions, θα ηθελα να ρωτησω γιατι μια συναυλια που θα μαζεψει στην καλυτερη το 1/3 μιας αλλης θεωρειται ξεπουλημα οταν θα μπορουσαν να εχουν παιξει αλλη μια στον ιδιο χωρο και να μαζευαν τα ιδια εισητηρια. Περιμενω σοβαρη απαντηση.
Θα μου πεις εδω ο αλλος λεει οτι ειναι ξεφτιλα να παιζουν …Ινδια, σωστα, 1 δισεκατομμυριο Ινδοι δεν εχουν δικαιωμα να βλεπουν μεγαλα συγκροτηματα γιατι θα πεταχτει ο ελιτιστης, ψιλορατσιστης Ευρωπαιος και θα πει οτι ειναι ξεφτιλα για το συγκροτημα να παιζει “εκει”. Πραγματικα εκπλησσομαι που αυτη η κολοσσιαια μαλακια περασε ασχολιαστη.
Αγόρι μου, τι πέρνεις;
Όταν παίζεις Ινδια,Ελλάδα και Ρωσία.Αντί Γερμανία,Γαλλία,Αγγλία κλπ.
Αυτό λέω.
Μαλακία είναι να βαριέσαι να διαβάζεις και να πιαστείς απο κάπου για να την πεις στον άλλο.
Τεσπα δε με χαλάει τίποτα τώρα.3 μέρες Ρεεεεεεεεεεεε!
Nder, ok είμαι.Θα πατήσω!
Άντε να πω κι εγώ τη μαλακία μου. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείς το γεγονός ότι παίζουν σε εξωτικά μέρη ξεπεσμό, γιατί παίζαν σε τέτοια μέρη ανέκαθεν και γιατί, ναι λοιπόν, έχουν και εκεί οπαδούς. Δεν είδα κανένα να παραπονιέται για το ότι δεν έγραψαν οι ίδιοι τον προηγούμενο δίσκο και ασχολούμαστε με πίπες…
Οι scorps τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν δώσει αρκετές συναυλίες σε UK και Γαλλία.Σε εξωτικά και ξεπεσμένα μέρη.
Ουαου,το 93 έπαιξαν στα Πατήσια,ρε τι μαθαίνει κανείς.
…ψυχραιμία παίδες, όποιος θέλει πάει, όποιος δεν θέλει DVD και you tube
xxloko: καλή διασκέδαση
To 93 στην περιοδεία για το Face The Heat έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη στο γήπεδο του Πανιωνίου με support τους τεράστιους Trademark (μέσα ήμουνα)!
ότι έφευγα για εξωτερικό και τη συγκεκριμένη συναυλία την έχασα. Νομίζω ότι ήταν η 2η συναυλία τους επί ελληνικού εδάφους… Φυσικά ήμουν παρών στην θρυλική πρώτη το Νοέμβριο του 1990 στο ΣΕΦ με support Winger…Άλλα γούστα…
επειδη σπουδαζω στη Μυτιληνη,κατι ειδα να λεγεται για το rockαδικο εδω,το HEAVY…ρε φιλε,επειδη εχω παει σε ολα τα μεταλλαδικα στην αθηνα,νομιζεις οτι ειναι καλυτερα απο το heavy απο θεμα playlist?ελα σε μεταλ βραδιες και πες μου που αλλου εχεις ακουσει riot,crystal viper,omen,manilla road,titan force,jag panzer,cirith ungol,heavy load,running wild,manowar,savatage,q5 κτλ στην αθηνα περα απο το texas και το on stage οταν παιζει ο Μιχαλης…αμα δε σου αρεσουν αυτα,πηγαινε στο revenge of rock να ακουσεις nightwish και offspring και περαστικα σου…ας μην ανοιξω κουβεντα για τα μεταλλαδικα στην αθηνα…[-X
πάνω σε άσχετο θέμα… ο αγαπητός που έλεγε οτι υπαρχουν κλίκες στο μεταλλαδικο θα πρέπει η να ήταν αόρατος η να πήγε σε μερα που ήταν κλειστό…όλοι μόνοι ξεκινήσαμε να πηγαινουμε και γίναμε παρέες…εσύ αν δε καταφερες να κολλήσεις πουθενά η δεν υπήρχες η ζητησες deep purple σε μεταλ μέρα:P!!Αν μη τι άλλο το να δούμε μεταλλά μόνο του σε γωνία δεν υφισταται θα γίνει μέρος της παρέας μας…όσο για τα μαγαζιά που προαναφέρεις για χαλαρό ποτό αντε πες το πραγματικό λόγο για τον οποίο πηγαίνεις διότι και μεις για αυτον τον ερωτικό λόγο πάμε…αν σε ένοιαζε μουσικα και αισθητικά το πράγμα η πόλη έχει τουλ άλλα 2 μαγαζια κλάσεις ανώτερα από αυτα που προανέφερες…
όσο τώρα για το ζουμί την συναυλία…χαχαχαχα οι σκορπιοι δε μαρέσουνε μία αλλά πραγματικά γουσταρω που θα έρθουνε να μας τιμήσουνε και θα είμαι στη πρώτη γραμμή ίσως να χλευάζω καμιά γιαγιά που έφερε τον εγγονό της αντίν α τραγουδάω αλλά πολύ θα ευχόμουνα να ερχότανε και άλλα τετοιου βεληνεκούς συγκροτήματα στο αγαπητό μας κ…νήσι!
Σπουδαζα Γκαζμαδια 5 χρονια , και τους ηξερα ολους οσους κυκλοφορουσαν προκυμαια
Απλα πολυ old school heavy metal … Not my cup of tea …
Μονο στα φοιτητικα παρτυ που καναμε με τη παρεα μου εβαζα που κ που καμια καφριλα να στρωσω , κατα τ’αλλα η μυτιληνη δεν εχει μεταλ κοινο . πολυ μικρο
δλδ τι περιμενες,να εχει 20000 μεταλλαδες?εχει λιγους και καλους…στα φοιτητικα παρτυ εγω μονο κατι rage against the machine ακουγα…δλδ καθολου μεταλ:wink:
Xεχε, τι ετος εισαι / σχολη ?
Παει η δικια μου φουρνια, που ειχε και κανεναν πιο ακραιο
6ο ετος, πολιτισμικη τεχνολογια.στα τελειωματα ειμαι…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΕΣ Μ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ
οχ οχ οχ…
Ναι ο Νικος ειμαι…εσυ ποιος εισαι??:-k
μουχαχαχα
ο Κωστας ρε ! Ιδια χρονια ειμασταν Mε Μικε και Χαρη !
Κατι Cradle of filth συζητησεις ??
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εσυ εισαι μωρε μλκ???χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ#-o
ειπα και γω που με ξερεις!!!
τι λεει ρε καλα εισαι???