Οι scorpions στη μυτιληνη!

Αν πλεον μας κλασουν συναυλιακα και οι Σκορπιοι,δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτην την πολη.Και οχι δεν το λεω υποτιμητικα για το συγκροτημα…

Ωραίο ρήμα.

Eιμαι σιγουρος πως δε θα 'λεγες το ιδιο αν καναν το ιδιο ας πουμε οι ΑC/DC.

Γενικα οσοι τωρα υποτιμουν, η καρδουλα τους το ξερει ποσο θα καυλωναν αν εκανε κατι τετοιο η αγαπημενη τους μπαντα.

φίλε μου, όπως έχω πει και σε άλλο post μου, το να βλέπεις ένα αγαπημένο σου συγκρότημα σε greek tour είναι τουλάχιστον απόλαυση. Αναλογίσου ότι όταν πραγματικά μεσουρανούσαν το '70 και '80 η Ελλάδα δεν υπήρχε στο συναυλιακό χάρτη…

Τώρα αν αναλογιστείς ότι το 2004 οι Scorpions σε Λυκ/το ήταν sold out, το 2005, 2006 και 2007 έκαναν σχεδόν sold out το Καραισκάκη, ενώ σε άλλες χώρες παίζουν σε κλειστούς χώρους μικρής χωρητικότητας, νομίζω ότι αυτό κάτι λέει για τη σχέση Ελλάδας - Scorpions…

Σε κάθε περίπτωση η προσέλευση είναι προαιρετική, εμείς δε σίγουρα που θα είμαστε εκεί… we will burn the sky

Leris ξέρεις τι να κάνεις με το ρήμα,ε.
Ε, αυτό λέω ρε παίδες, σε Ελλάδα και Ρωσία έχουν καταντήσει να παίζουν.Δεν είναι κατάντια;Είδα ότι παίζαν και στην Ινδια!! Τι άλλο να πω.
Φίλε μου αν οι AC/DC κάναν το ίδιο θα τρώγαν τέτοια γιούχα που σίγουρα θα με κάνατε ban.Αλλά οι AC/DC είναι sold out παντού, εκτός από Ελλάδα.Γιατί να έρθουν ας πούμε για 2 συναυλίες;Δε μπορώ ρε γαμώτο να βλέπω μεγάλες μπάντες να καταρέουν έτσι και να συνεχίζουν να περιφέρουν το πτώμα.Π.Χ. οι Accept.Οκ reunion να τους δουν και οι νέοι,ΚΑΥΛΑ, και μετά σαν κύριοι το διάλυσαν.Χίλια μπράβο.

Ξερετε καμμια καλη συνταγη για παστιτσιο ρε παιδια???

Δεν θα ασχοληθώ άλλο.
Παστίτσιο πάντα χωρίς κανέλα γιατί του γαμ# τη γεύση.

Αυτο πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα συναυλιακα events που εχουν συμβει ποτε στο Ελαδισταν!

Στην Ινδία έπαιξαν και οι Maiden, δεν καταλαβαίνω… Τέλος πάντων ας έρχονται συνέχεια συγκροτήματα για συναυλίες και εμείς ας διαφωνούμε…

Στην πρώτη επίσκεψη των Scorpions στη Ρωσία, ο Schenker είχε πει:

Πριν 50 χρόνια οι πρόγονοι μας ήρθαν εδω με τανκς
εμείς σήμερα ήρθαμε με τις κιθάρες μας…

Μπα γαμώτο δεν ξέρω… Χιντ?:-s

καλά να είμαστε και είτε Μυτιλήνη είτε Χανιά θα συνδυάσουμε ενα τριήμερο με σκορπιους και παραλίες!!!
εννοείτε πως και η Αθήνα δε χάνεται με τέτοιους καλεσμένους!!!
ξέρει κανείς αν και στα εκτός Αθηνών θα είναι και οι υπόλοιποι?

Να το κλινεις στους ιστορικους χρονους της Μεσης φωνης στο 2 πληθυντικο προσωπο.

Περίπου.
Άντε να πω και κάτι άλλο και σταματάω γιατί έχω γίνει ο κακός τις υπόθεσης.
Οκ στην Ινδία και οι Maiden (ίσως το μεγαλύτερο money thirsty συγκρότημα, άσχετα με την μουσική τους), αλλά οι άλλοι, 8 φορές!!!
Καταλαβαίνω ότι τον άλλον τον ενοχλεί γιατί είναι το αγαπημένο συγκρότημα κλπ.Αλλά ρε παιδιά ας δούμε και λίγο πίσω από το δάχτυλο μας.
Και ξαναλέω, αν τα κάνανε οι AC/DC αυτά θα ήμουν ο πρώτος που θα τους τα έχωνα.Και αν έρχονταν συνέχεια και θέλανε να πάνε και σε νησιά θα πάταγα STANDARD…Με ντομάτες και κρεμμύδια και ότι άλλο λαχανικό “σκάει” καλά στα μούτρα.
Άσχετο δεν βλέπω να περνά η γρύπη και την Τετάρτη έχω τα καμένα τα AC/DCσάκια…:-k

Μέχρι την Τετάρτη θα είσαι οκ…Και ακόμα καλύτερα το καλοκαίρι για Scorpions :stuck_out_tongue:

Δλδ ένα συγκρότημα για να είναι τρου πρέπει να δίνει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ συναυλία σε κάθε χώρα, και όχι σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 5 ετών. Αλλιώς ξεπουλιέται. Η μάλλον αυτά ισχύουν μόνο για Ελλάδα?

Οι μπάντες μόνο τους δίσκους έχουνε και τα λαιβ, τους κατηγορούμε δλδ που κάνουνε τη δουλειά τους. Οκ. Και μάλιστα απαιτούν να πληρωθούν κι όλας απ’ αυτό!

Πρέπει να διοργανωθεί μουντιάλ γκρίνιας ε!

Την κούπα την έχουμε χαλαρά από τώρα!

Από τη μία κάποτε γκρινιάζαμε που περιμέναμε 10-15 χρόνια να δούμε λάιβ τις αγαπημένες μας μπάντες στην ελλάδα, και τώρα που έρχονται συνέχεια, γκρινιάζουμε που έρχονται κάθε χρόνο και δίνουν πολλές συναυλίες.

καλά κρασά!

τα κρασιά μυτηλίνης σκίζουν κώλους btw!

Πραγματικά:lol::lol:

Ρε συ freedom.
Μακάρι να μπορούσαν να δώσουν από 5-6 συναυλίες σε Γερμανία,Ιταλία,Αγγλία κλπ.
Αλλά 3-4 συναυλίες Ελλάδα 8 Ρωσία και 1 Ινδία και άλλες 2-3?
Δηλαδή πως το βλέπετε?Ότι μας αγαπάν πολύ και έρχονται συνεχώς;
Τεσπά, ο καθένας ας έχει την γνώμη του και ας τελιώσει εδώ το θέμα.
Άλλωστε όπως μου λέει και ο nder…4 μέρες ακόμα!!!Και ναι είμαι καλύτερα!!!
Α, Scorpions αν πήγαινα θα είχα πάει στο face the heat tour που αν δεν κάνω λάθος ήταν στο Σπορτινγκ…Αν δε κάνω λάθος.Αλλά πολύ μικρός και δεν καιγόμουν κιόλας.Το γαμάτο είναι ότι είχε πάει 1 φίλος που τότε τους είχε Best of the best (και έκανα μάχη μαζί του για το ότι οι AC/DC ήταν καλύτεροι (νίκησα!!! :stuck_out_tongue: ) ) και τώρα ακούει Καρά και Πετρέλαιο…Πετρέλη πως τον λένε…Καλά, όλοι και καλά ψευτοακούμε αλλά αυτός πέρνει και CD! #-o:lol:

xxxloko: πλακώσου στα ματζούνια και ως μεγαλύτερος και έχοντας δει ACDC 3 φορές στο εξωτερικό σε διατάζω να γίνεις καλά και να πας και να περάσεις ακόμα καλύτερα (off topic)

on topic: η γενιά σας είναι πολύ τυχερή με συναυλίες, dvds, ιντερνετ κλπ Εμεις για να δούμε συναυλία κάναμε κρα…Ας ανακοινωθεί επιτέλους επίσημα η συναυλία στη Μυτιλήνη για να κάνουμε πλάνο, γιατί ακόμα η 4 Ιουλίου δεν έχει επιβεβαιωθεί…

Ερώτηση: στη Μυτιλήνη θα είναι full show ή σε στυλ unplugged?

Παιδια δεν ξερω αλλα οταν ημουν στο λεωφορειο και περναγαμε απο λαρισα ακουσα(ναι ρε γαμω ειχε τελειωσει η μπαταρια του mp3)στο ραδιοφωνο οτι οι Scorpions θα κανουν συναυλια στην λαρισα στο σταδιο Αλκαζαρ!!!Στισ 8 ιουλιου…Ξέρει κανεις αν ισχυει?