ε οχι κ καλυτερο ρε μαν . Δεν εχεις παει σε Αθηναικα ? Δε λεω εχει τη φαση του, αλλα πολυ περιορισμενο playlist κ ειναι πολυ κλικα.
Εμενα μαρεσε πιο πολυ απολα το Wizard k το Black Rose απτα παλια .
ε οχι και δν εχω παει σε αθηναικα ρε μαν
Μηπως δν ειχες τυχει σε καλες βραδιές,αλλα εμενα και οτι παραγγελιες του λεγαμε τις εβαζε κιολας
Κλίκα ισως,αλλα οχι με την κακή εννοια,για νησι,είναι απλά τέλειο
Εχεις και το καλύτερο άβαταρ εδω στο rocking παντως!
Αρε Μπάρνι
Μυτιληνη 4 ιουλιου!Οριστικο
Αν όντως οριστικοποιήθηκε, αυτό είναι πολύ καλό! Όχι για μένα, δε μου αρέσουν οι Σκορπιοί και δε θα πήγαινα να τους δω, αλλά γενικά σαν γεγονός είναι πολύ θετικό.
Και κάπου εδώ να κάνω μια ερώτηση. Πώς κάποιοι βρήκατε το θάρρος να πείτε τέτοια κοτσάνα όπως ότι δεν έπρεπε να παίξουν στη Μυτιλήνη γιατί χαλάνε έτσι το μύθο τους, η Μυτιλήνη είναι μικρό μέρος, ας παίζανε πουθενά αλλού και τέτοιες αηδίες; Σκεφτήκατε ποτέ ότι οι νησιώτες έχουν ελάχιστες ευκαιρίες να δουν αξιόλογα λάηβ; Και φυσικά, μηδενικές ευκαιρίες να δουν λάηβ από μεγάλους καλλιτέχνες, όπως οι Σκορπιοί;
Δηλ είναι υποχρεωμένοι οι νησιώτες να δίνουν τα κέρατά τους σε εισιτήρια για να πηγαίνουν Αθήνα όποτε παίζει κάποιο καλό λάηβ; Τι υδροκέφαλη λογική είναι αυτή; Αντί να λέμε επιτέλους που άρχισε λίγο να μπαίνει η Ελλάδα στο συναυλιακό χάρτη, ακόμα δε περισσότερο τώρα που δίνεται η ευκαιρία σε ένα νησί να προσελκύσει κόσμο, γκρινιάζουμε και λέμε ότι μας είδαν πελάτες και ότι καταστρέφουν το μύθο τους; Μετά όταν οι νησιώτες και γενικά αυτοί που δεν ζουν “κοντά στην Κεντρική Ελλάδα” όπως είδα κάπου γραμμένο (ΖΟΝΚ) σας λένε ολίγον τι βλαμμένους/ψωνισμένους λες και ζείτε στις Βερσαλλίες και φωνάζουν ότι “Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και ο Πειραιάς”, είναι κομπλέξες. Way to go!
Μπραβο σου ρε φιλε.Αν και πιστευω οτι εισαι Αθηναιος,μπραβο σου που σκεφτεσαι ετσι.Πραγματικα.Εμεις απο επαρχια,νησια κλπ πραγματικα εχουμε δωσει παρα πολλα λεφτα για συναυλιες και οχι μονο.Εχω βαρεθει ολα στην Ελλαδα να ειναι Αθηνα,ολα!Επιτελους να χαρει και κανενας αλλος.
Μπαχαχαχ, είμαι Σαμιώτισα.
Έμαθα ότι παίζουν και στα Χανιά στις 11-7 μαζί με Firewind (τόινκ!)
Τους είχα δει στο Καραϊσκάκη το 2006.Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και πολλοί καλοί εκείνο το βράδυ.
Αν όντως ισχύει αυτό είναι σούπερ νέο.Το να πραγματοποιούνται συναυλίες εκτός λεκανοπεδίου και Θεσσαλονίκης ανεβάζει τα συναυλιακά κυβικά μας γενικότερα.
Γκασμαδια οι σκορπιονς ε?
Εγω δεν θα μαι εκει αλλα ενα εχω να πω-τα Παφλα θα δωσουν δυναμικο παρων οπως το κοβω:p
Βασικα δεν εχει να κανει με το αν εισαι Αθηναιος η οχι, αλλα με το αν θες απλα να κραξεις το συγκροτημα.
Το να κανει καποιος συναυλιες μονο στην Αθηνα εινια κατανοητο γιατι σκεφτεται το κερδος σε σχεση με τα εξοδα. Οταν παει καποιος ομως να κανει κατι διαφορετικο και ας ΧΑΣΕΙ λεφτα (οποιος λεει οτι θα παιξουν Μυτιλινη και Χανια για τα λεφτα ειναι εκτος τοπου και χρονου) τον κραζουμε γιατι …ξεπουλοηθηκε και καταστρεφει τον μυθο του. Ελεος.
Αυτο που κανουν ειναι σεβασμος προς το ελληνικο κοινο που τους στηριξε τοσα χρονια ισως και περισσοτερο απο τον καθενα, οποιος επιμενει να το βλεπει διαφορετικα μονο και μονο γιατι δεν γουσταρει την μπαντα και θελει να την θαψει, ας μην παει στα λαηβ, δεν θα μας λειψει.
Μυτιλήνη, ΑΘήνα, Λάρισα, Χανιά Greek Tour, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα…
στους μπουγατσάδες δεν θα πάνε ??? :lol::lol::lol::lol:
ψήνεται κ η συναυλία σε Θεσσαλονίκη…
Σύρο???
Άμα γινόταν κάτι τέτοιο θα άνοιγα μοσπιτ μόνος μου 1η σειρά … :lol::lol::lol::p:p8)
Οκ, καλή η πλάκα, αλλά τέτοιο Greek tour από τέτοιας εμβέλειας συγκρότημα νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει
idd γενικότερα είναι πολύ καλή φάση μακάρι να είχα λεφτά να πήγαινα σε όλες τις πόλεις (όρεξη για ταξίδια έχω πάντα … :D)
αλλά μάλλον μόνο για Αθήνα με βλέπω …
(το σχόλιο για Σύρο ήταν λόγω πατρίδας κι έτσ …:har:)
καμιά πρόθεση να σε προσβάλω για την πανέμορφη Σύρο… Scorpions + χαλβαδόπιτα…
αμα δε γίνει Σάββατο,και ειδικά νωρίς,και πέσει με καμιά εξεταστική,ξενέρα
Δηλαδή όποιοι λένε ότι το κάνουν για τα λεφτά και όχι για την ψυχή της μάνας τους λένε βλακείες,ε;Οκ πάσο.
To tour έιναι Ρωσίαχ8(!!!) , Ελλάδα χ 2 -3 πόσα θα είναι και 2-3 χώρες ακόμα.
Ε,εκεί έχει ακόμα θεατές, θα έλεγα κορόϊδα αλλά ΔΕΝ το λέω για να μην παρεξηγηθώ.
Όποιος εθελοτυφλεί και τους υμνώνει ας κάτσει επιτέλους να ακούσει και κάποια άλλη άποψη και ας σκεφτεί λίγο.
Πραγματικά κρίμα για ένα συγκρότημα που ως το 80 είχε βγάλει ύμνους και σιγα σιγα έγινε ένα τις σειράς.