ε τότε ας συνεχίσει την ενασχόληση με τον ευγενή χώρο των μπουζουκιών…
Αν λαιμαι αν οι Metallica ερχονταν καθε καλοκαιρι εδω τι θα 'λεγες;;;
Και κατι ακομα…
Οι Maiden ειδικα δεν περνανε καμια καθοδικη πορεια.
Δευτερη νιοτη θα το ελεγα.
Και οι Scorpions ειναι σε αρκετα καλη κατασταση.
Απλα σε πειραζει που δεν ερχεται και το δικο σου αγαπημενο γκρουπ καθε καλοκαιρι.
Δεν εξηγειται αλλιως.
Kαι οι Metallica και οι Obituary και οι Paradise Lost κάθε χρόνο να ερχόντουσαν τα ίδια θα έλεγα και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πήγαινα. Και οι Paradise lost που είναι από τα πολύ αγαπημένα μου συγκροτήματα έρχονται πολυ συχνά, τους είδα 3 φορές όσο και να τους εκτιμώ δεν θα τους ξαναδώ. Τους Maiden το ίδιο. Πιο πολύ είναι θέμα δικής μου νοοτροπίας, στραβωμάρας πέστο όπως θέλεις.
Ναι αλλά δεν μας εξηγείς που είναι το πρόβλημα στο να έρχεται ένα συγκρότημα κάθε χρόνο στην Ελλάδα για συναυλίες.
Θεωρώ ότι μπάντες σαν τους Scorpions, τους οποίους γουστάρω και σέβομαι απόλυτα, κάνουν αυτές τις περιοδείες καθαρά για την κονόμα. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα μουσικά και το ξέρουν, και προσπαθούν να επιβιώσουν από την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτούς.
Όσο καλά και αξιοπρεπή να είναι τα 2 τελευταία δισκάκια(ειδικά το Unbreakable), δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω. Τουλάχιστον ας ερχόντουσαν μόνο όταν βγάζανε καινούριο δίσκο και όχι κάθε λίγο και λιγάκι και μάλιστα με αστείες δικαολογίες του στυλ “το διαλύουμαι-η τελευταία μας περιοδεία κτλ.”
Τι εννοείς για την κονόμα?Υπάρχει μπάντα που παίζει τσάμπα?
Εννοείς ότι το κάνει μόνο για τα λεφτά?Πόσα λεφτά θα βγάλουν από live στα Χανιά και στη Μυτιλήνη?
Απ’τη στιγμή που ο κόσμος θέλει να τους δει,δεν πρέπει να έρχονται?
- Πότε είπαν ότι είναι η τελευταία τους περιοδεία?
- Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι συνθετικά είναι ξοφλημένοι (το οποίο είναι μια υποκειμενική άποψη), τι σχέση έχει αυτό με την live απόδοσή τους?
- ΟΛΕΣ οι περιοδείες ΟΛΩΝ των συγκροτημάτων γίνονται για την κονόμα.
Φυσικά και όλοι παίζουν για την κονόμα αλλά λίγο πιο διακριτικά ρε παιδιά!
Να κάνω μια ερώτηση, οι Σκορπιοί παίζουν σε κάνα φεστιβαλ του εξωτερικού headliners?
@ChrisP
1.Κυκλοφόρησε αυτή η φήμη, το διάβασα και εδώ
2.Σαφώς δεν έχει να κάνει με την απόδοση
3.Το είπα παραπάνω
Wacken πριν 2-3 χρόνια νομίζω.
Πριν 3 χρόνια έπαιξαν στο Wacken Open Air.
Περί τελευταία περιοδείας αναφερόταν σε κάποιο δημοσίευμα για το live της μυτιλήνης.Δεν ξέρω καν ποιος το υπογράφει,δεν ισχύει και δεν έχει ειπωθεί τίποτα τέτοιο απ’την μπάντα,ούτε σε κάποιο επίσημο site,ούτε στις δηλώσεις του Klaus για τον ερχομό τους.
ΟΚ ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Kαι οι Scorps ηρθαν το '90 πρωτη φορα μετα το απιστευτο Crazy World που ηταν αναμφισβητητα το εμπορικο τους απογειο. Οι Metallica επισης εχουν καθοδικη πορεια για μενα μετα το '93. Οι AC/DC βγαζουν ενα αλμπουμ ανα 7 χρονια. Αυτα σου συγκρινω.
Αυτο ακριβως. Ολα τα αλλα ειναι περιττα.
Το αλλο περι κονομας. Οι Metallica κανουν λιγοτερα live τoν χρονο ανα τον κοσμο απο οτι οι Scorpions??
Με την ιδια λογικη μπορουν να χαρακτηριστουν μπακαληδες απο τους Αγγλους γιατι εκει παιζουν καθε 2 χρονια σε 10 πολεις ενω οι Scorps μεχρι το 2005 ειχαν 15 χρονια να παιξουν στην Αγγλια. Σε τελικη αναλυση το οτι τους βλεπουμε πολυ συχνα Ελλαδα ειναι καθαρα θεμα ζητησης και κασε. Αφου υπαρχει μεγαλη ζητηση για αυτους απο τον κοσμο και το ιδιο το συγκροτημα εχει σαφως μικροτερο κασε απο τους AC/DC, Metallica, Bon Jovi κτλ., ειναι λογικο να ερχονται και πολυ συχνα.
Η πλάκα είναι πως δεν χρειάζεται να πάτε στις 4 Ιουλίου ή όποτε εν πάσει περιπτώσει παίξουν για να δείτε Σκορπιούς στη Μυτιλήνη. Εχει μπόλικους όποτε και να πάτε, σε original σύνθεση
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ποιητική σύμπτωση, αλλά η Λέσβος έχει ΠΟΛΛΟΥΣ σκορπιούς και καλό είναι να αποφεύγετε γραφικά πεζούλια κ.λπ. γιατί ούτε το t-shirt των Scorpions δεν θα σας σώσει…
:lol:
Kαλο!
Σωστόοοος! Τα περισσότερα νησιά έχουν! Προσοχή!
εχει 1 “μεταλαδικο” που δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ( το Heavy ) κατα ταλλα εχει το Μουσικο Καφενειο σε πιο χαλαρη φαση αλλα και το Lazy Fish .
Μη φανταστεις παντως, ψωφια πραγματα
… να έχουν τόσο ανάγκη οι Scorpions χρήματα από συναυλία σε Μυτιλήνη? Δεν νομίζω. Όχι φυσικά ότι το κάνουν για την μανούλα τους, όλα σήμερα γυρίζουν γύρω από το χρήμα.
Ρε παιδιά πιτσιρικάς έβλεπα 1 clip Scorpions στο Μουσικόραμα ανά εξάμηνο, καθώς ο ανεκδιήγητος Γκούτης έλεγε ότι το heavy metal προβάλει τη βία και δεν θα πάω τώρα να τους δω?
Το να κατηγορείς μια μπάντα για το ότι κάνει πολλές συναυλίες είναι μέγιστη βλακεία, απλούστατα γιατί οι συναυλίες είναι η δουλειά της.
Είναι σα να δουλεύεις πολύ, και ταυτόχρονα να λατρεύεις τη δουλειά σου, και να έρχεται ο κάθε άκυρος και να σου λέει: “Ντροπή, δε σέβεσαι τίποτα, κάτσε σπίτι σου καλύτερα…”. [-X
…δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τα αναγραφόμενα
ρε μην ακουω βλακείες
το Heavy είναι απο τα καλύτερα μεταλάδικα που εχω πάει εβερ
και δν το λέω απο άποψη εγκαταστάσεων ,μιας και δν ειναι τπτ παραπάνω απο μια τρύπα,αλλα λόγο του προσωπικου εκει,ειδικά το παιδί που το έχει το μαγαζί ειναι πολύ ρισπέκτ!!!Οσες φορες εχω παει,γνωρίζω όλο το μαγαζί σχεδον,πολύ φιλική ατμόσφαιρα και γ@μω τα παιδιά!
Τέρμα η διαφημηση τωρα