Οι scorpions στη μυτιληνη!

Σε καμια ουσιώδη ερώτηση όπως αυτή δεν έδωσε κανείς απάντηση…Και για την ημερομηνία ξέρει κανείς τπτ??

Ρε παιδια η μυτιληνη δεν ειναι καμια πολη των 5.000.000 κατοικων που οταν πας χανεσαι…το καστρο ειναι μεσα στη πολη…ειναι ορατο απο παντου…
Ημερομηνια ειναι η πιο πιθανη η 4η Ιουλιου

Ρε μεγάλε και που να το ξέρουμε όσοι από εμάς δεν έχουμε πάει ποτέ? Thanks anyway

Οκ φιλε υπερεβαλα λιγο.παντως να ξερεις αν ερθεις το να βρεις το καστρο ειναι το πιο ευκολο.

Το καστρο ειναι πολυ κοντα στο κεντρο. Πιο συγκεκριμενα ειναι στο παλιο Λιμανι της Μυτιλινης.
Αμα παρεις ολη την Ερμου και την περπατισεις θα φτασεις! Ειναι ευκολα προσβασιμο δλδ.

Μολις γυρισα απο Γκασμαδια ( ορκομοσια !!! γιουπιι )

Εγώ επειδή είμαι και απο τους δύσπιστους…
Επειδή λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό το μπέρδεμα με τισ ημερομηνίες…
και επειδή εμπλέκονται και πολιτικοί φορείς που ποτέ δεν βγάζουν ακρη αναμεταξύ τους όσο και να συζητάνε δεν είμαι σίγουρος αν θα γίνει αυτό το live!

Μακάρι να γίνει βέβαια θα πεταχτώ να το δώ αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παίξουν σε ένα νησί όπως η Μυτιλήνη!
Να μού λεγες σε καμιά Κρήτη η έστω Ρόδο που έχει κόσμο οκ!

Anyway…Let’s see!

Πριν απο 16 χρονια για την ακριβεια ειχαν ερθει και οι Metallica.

Ε ναι, στους AC/DC, Metallica, Bon Jovi, U2 κλτ. κτλ. πανε μονο die hard fans…
Kαντε μια τουμπα ρε.

εμ τι να κανουμε . Η Μυτιληνη εχει ενα απο τα μοναδικα μεσαιωνικα καστρα στη Μεσογειο, των Γατελουζων ! ( ειχα κανει κ ντοκυμαντερ :stuck_out_tongue: )

Φίλος που είναι στρατό στη Μυτιλήνη, μου είπε πως έχει πολλά rock bar και γενικά rock κόσμο :smiley:

Βασικά έχετε σκεφτεί ας πούμε ότι οι κάτοικοι κάποιων περιοχών όποτε θέλουν να δουν κάποιο Live πρέπει να ξεφραγκιάζονται με τα μεταφορικά? Τους παρουσιάζεται μια ευκαιρία να δουν ένα γνωστό συγκρότημα στον τόπο τους κι εμείς στη βόλεψή μας μιλάμε για ξεπούλημα…

Θάθελα να ήξερα επίσης, όσοι κράζουν ότι κάθε χρόνο ο κόσμος πάει στα ίδια και στα ίδια (που δυστυχώς ισχύει) )σε ποια μικρά live έχουν πάει τελευταία?

Ρε φίλε μακάρι τις μισές φορές που έχουν έρθει Scorpions να βλέπαμε AC/DC και Metallica και ας ερχόταν όποιος ήθελε να τους δει.

Επίσης πριν 16 χρόνια είδαμε τους Metallica στο μεγαλύτερο σημείο της καριέρας τους! Maiden και Scorpions από τότε έχουν μόνιμα καθοδική πορεία…τι μου συγκρίνεις??

Πες μας τώρα και για τα μικρά live που στηρίζεις…

Αναφορά θα σου δώσω?

ρε αμα δεν γουστάρετε μην πάτε!γιατι τρόγεστε περισσοτερο?

…ψυχραιμία…
όποιος θέλει και μπορεί θα πάει, θα είναι μια αξέχαστη βραδιά…

Μπορείς?

Για δώσε μου εσύ που από ότι βλέπω είσαι και φαντάρος ακόμα…

Ρε σεις, σταματήστε τη γκρίνια! Όσοι δε σας ενδιαφέρει η συναυλία, είναι για σας λες και δε γίνεται. Το να πας Μυτιλήνη είναι πολλές ώρες με το καράβι, άρα γιατί κάθεστε και γκρινιάζετε;

Πάντως, είτε στην πόλη της Μυτιλήνης είτε στο κάστρο στο Μόλυβο η εμπειρία θα είναι μαγευτική. Σκέφτομαι σοβαρά διακοπές Μυτιλήνη φέτος (ξανά) και αν συμπέσουν ημερομηνίες δε θα με χαλάσει. Ροκ συναυλία σε πανέμορφο μέρος σε ένα καταπληκτικό νησί! Όμορφη κίνηση από Σκόρπιονς

Εμενα μυτιληνιος φιλος μου μου ειπε οτι ακουσε για Σεπτεμβριο.Αλλα μαλλον βλακεια ειπε,δεν τον εμπιστευομαι,τον εχουν φαει τα μπουζουκια και το ξυσιμο αυτον.

Για Σεπτέμβριο ήταν αρχικά