Se7en: 7 deadly sins, 7 ways to die

Ακούω τις γνώμες σας…

all time favorites…

Είναι αυτό που ένας σκοτώνει με βάσει τα 7 θανάσημα αμαρτήματα, ή κάτι παρεμφερές? :-k

Ναι αυτό είναι.

Καταπληκτική ταινία,πολύ καλές ερμηνείες από morgan freeman,brad pitt αλλά και από την paltrow.Πολύ καλή ατμόσφαιρα,έξυπνο σενάριο.Πραγματικά μια πολύ καλή ταινία,προτείνεται ανεπιφύλακτα(μη σας πω επιβάλλεται να τη δείτε !!!):stuck_out_tongue:

Ωραια ταινια, με καλο καστ(ειδικα η “πινελια” Kevin Spacey) και εξυπνο τελος.

απο τις καλυτερες ταινιες του Fincher αυτη και το zodiac

Στην αρχη νομιζα οτι μιλατε για το Seventh son of the Seventh son:P

Σκοπευω να δω την ταινια στο αμεσο μελλον

Καλή σκέψη…:stuck_out_tongue: Μια ταινία που γίνεται χεζουλιάρικη χωρίς την υπερβολική δόση βίας (βλ. Σο, Χόστελ). Μ έκανε να αγαπήσω τα θανάσιμα αμαρτήματα!

Ε τωρα οκ. Το σεβεν ειναι καλη ταινια λεει το αλλο. Καπως ετσι ειχε ανοιξει το τοπικ για τον καπταιν ομπβιους.

ταινιάρα.:wink:

[SIZE=“5”][/SIZE]ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Spoiler .

Δεν βρισκω κανα spoiler σε αυτο που εγραψα αλλα τεσπα.:-s

To spoiler έγκειται στην πινελιά σε συνδυασμό με το τελευταίο 1/8 της ταινίας. Νομίζω. :wink:

Μάλλον απο τις καλύτερες ταινίες του είδους που έγιναν κατά τη δεκαετία του '90… Θα σταθώ στην εκπληκτική ατμόσφαιρα, αυτά τα σκοτεινά χρώματα και η παρακμιακή αισθητική δίνουν μια κλειστοφοβική αίσθηση, και παράλληλα μου θυμίζει κάτι ταινίες που παρουσιάζουν ξεπεσμένες μελλοντικές πολιτείες και έτσι… Προσθέτει πάρα πολύ στο όλο συναίσθημα της ταινίας.

Σε όλη την ταινία εκτός του τέλους βρέχει!

Δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα το Se7en μιας και ειναι μεσα στις αγαπημενες μου ταινιες.
Φοβερο σεναριο και πολυ καλοι ολοι οι ηθοποιοι στους ρολους τους.Οποιος δεν την εχει δει
χανει μια απο τις καλυτερες ταινιες των 90’s.

Ωραία ταινία!

Επίσης σε όλη την ταινία δεν αναφέρεται το όνομα της πόλης όπου διαδραματίζονται όλα αυτά ενώ αν προσέξει κανείς τους τίτλους αρχής και τέλους θα δει ότι δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του, άγνωστου εκείνη την εποχή έτσι κι αλλιώς, Κέβιν Σπέισι.

All time classic…O Spacey δίνει ρεστα…