Septic Flesh,Slavebreed,Nordor,Nyne Αθηνα 10/01/2009 Gagarin

Το δικο μου wall of death ειναι πολυ καλυτερο.Εχει πολυ περισσοτερο κοσμο κ μηκος

Παρε: http://www.youtube.com/watch?v=u2tREd7kod8

Ναι ρε ισχυει, αφου αυτος ηταν και ο λογος που εφυγε απο την μπαντα ο Σωτηρης μετα το Sumerian Daemons, ευτυχως γυρισε με το Reunion γιατι τα γαματα leads του καραφλα ειναι απο τα πιο χαρακτηριστικα πραγματα στην μουσικη της μπαντας.

Τονι, οχι δυστυχως δεν την επαιξαν την κομματαρα το Sangreal (πολυ αρρωστεια οντως!), φανταζομαι λογω και της απουσιας του Σωτηρη:(

Απ’όσο ξέρω ο Σωτήρης δεν συμμετέχει στα live λόγω έλλειψης χρόνου για πρόβες κλπ λόγω της δουλειάς του. Επίσης μένει μόνιμα Πάτρα. Τουλάχιστον έμενε, δεν ξέρω αν έχει φύγει. Όπως και ναχει, δυστυχώς, στην Ελλάδα ακόμα και τόσο μεγάλες μπάντες δεν μπορούν να ζήσουν από τη μουσική, γι’αυτό και όλοι τους κάνουν και κάτι άλλο πέρα από το συγκρότημα.

Ναι μένει στην Πάτρα και δουλεύει σε υποκατάστημα της Eurobank.και είναι κρίμα να χάνουμε μουσικούς για βιοπορισιτκούς λόγους

Ακομα κ μπαντες μεγαλες του εξωτερικου εχουν κ αλλες δουλειες καθως και εκτος αν ειναι σε τουρ δε μπορουν να συντηρηθουν!
Μιλαω συγκεκριμενα οταν δεν ειναι καποιος μονος, αλλα θελει να αρχισει μια οικογενεια.

Και ειδικα αμα ο αλλος εχει πιασει δουλεια ως τραπεζικος (πολυ καλη δουλεια) δε ρισκαρει να χασει την εξασφαλιση που του δινει για να περιοδεψει. Ακομα και ολη του την αδεια να παρει (22 μερες) δε φτανει για περιοδειες (βαλτε προβες και ετοιμασιες μεσα) … Και μια μεταλ μπαντα για ποσο καιρο θα πουλαει; 10 χρονια; Δεν εξαασφαλιζει το μελλον των μουσικων, ειδικα στους δυσκολους καιρους που περναμε. Παντως σοβαρα, εχει κανεις ιδεα ποσα λεφτα βγαζουν απο μια συναυλια συγκροτητατα σαν τους septic flesh? Ποσα μπορει να πηραν για τη συναυλια στο gagarin? Ποσα βγαζουν απο ενα tour?

Αν και λιγο καθυστερημενα ας πω και εγω την αποψη μου για την συναυλια…Απο τα support μου αρεσαν τα 2 πρωτα και ειδικα οι Nordor μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση…Respect στον τραγουδιστη!!!Τωρα οσο αναφορα τους Septic Flesh(που τους ειδα για πρωτη φορα) παιξανε πολυ καλα…Για το αν εσπειραν η αν μπορουν να παιξουν καλυτερα η αν εχουν παιξει καλυτερα στο παρελθον το αφηνω σε οσους τους εχουν ξαναδει…Εμενα με ικανοποιησαν παντως αν και θα μπορουσανε να ειχαν παιξει κανα 2 παλια κομματια…Σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος απο το ολο live…

Δεν ξέρω πόσα πήραν αλλά συνήθως η support μπάντα σε μεγάλες περιοδίες πληρώνει ένα μέρος ή όλο το κόστος του tour και περιμένει να βγάλει τα λεφτά που επένδυσε από merchαndise.

Hellfest παντως περσυ ξερω οτι πηραν αρκετα λεφτα ο καθενας… για 1 live ετσι