SepticFlesh - The Great Mass

Την ανοιξη βγαινει ο διαδοχος του communion, που κατα τη γνωμη μου ειναι ο καλυτερος δισκος της μπαντας και θα λεγεται The Vampire from Nazareth!
απ’οτι ξερω ο δισκος θα περιεχει 10 τραγουδια και θα κινηθει πανω κατω στα ιδια επιπεδα μουσικα! αρκετα ορχηστρικος δηλαδη!

εδω μπορειτε να δειτε το εξωφυλλο και να ακουσετει sample απο το single που κυκλοφορει την παρασκευη.Αναμενουμε λοιπον :slight_smile:

παραλίγο να μείνω ε νόμιζα ότι έβγαλαν καινούργιο δίσκο :stuck_out_tongue: ωραία πράγματα ρε!το εξώφυλλο ψυχάκικο :smiley: και το sample ωραίο ακούγεται!άντε να δούμε!μετά από τέτοια δισκάρα όπως το Communion δε νομίζω να μας απογοητεύσουν!

το εξωφυλλο ειναι να μν πω γιατι…κριμα γιατι το προηγουμενο ηταν πολυ ομορφο(ειδικα η σπεσιαλ εκδοση)…το sample καλο…ποιο μηνα βγαινει?ξερουμε?

οντως το εξωφυλλο δεν αγγιζει το μεγαλειο του communion αλλα λεπτομερειες:)!
εχουν πει οτι θα βγει μεσα στο πρωτο τριμηνο του 2011

Ωραια νεα… αναμενουμε με ενδιαφερον μετα το ομολογουμενως πολυ καλο Communion.

Μην ξεχναμε ομως και τις παλαιοτερες δισκαρες Mystic Places of Dawn, Esoptron αλλα και το Sumerian Daemons που ισως για μενα ειναι το καλυτερο τους αλμπουμ…

Οπως και να’χει περιμενω μια εξισου καλη συνεχεια μετα το Communion.

Mετα απο το καταπληκτικο Communion θελω να δω τι μας περιμενει !

μωρέ εγώ όλα τα γουστάρω, αλλά στο Communion έχωσαν και την ορχήστρα, είναι διαφορετικό. Και όπως φαίνεται, προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούνται και στον επερχόμενο δίσκο τους. Και ο τίτλος προδιαθέτει για ενδιαφέρουσα θεματολογία, όπως πάντα.

Greek demons SEPTICFLESH just finished recording the successor of 2008’s “Communion”. After a long period of intense work in Athens, Prague and Sweden, the evolution of the band’s Symphonic Death sound has been achieved with the help of the Filmharmonic Orchestra of Prague and well known artist / producer Peter Tägtgren.

130 musicians were involved in the recording process. Besides the traditional classic orchestra instruments, this time SEPTICFLESH incorporated harpsichord, some bizarre ethnic instruments and a boy soprano to their sound,[B] pursuing a more “horror soundtrack” approach[/B]. Of course, the guitars will still shred you to death!

κατι τετοια διαβαζω και κανουν την αναμονη δυσκολη:p.

αναμενουμε δισκαρα και αναμενουμε και απαραδεκτο φωτοσοπικο layout… πλεον τα artworks του Seth ειναι τοσο προβλεψιμα που εχουν καταντησει κουραστικα, μην πω τπτ χειροτερο…

The Vampire From Nazareth είναι ο τίτλος του πρώτου τραγουδιού και single από τον επερχόμενο δίσκο, αλλά όχι ο τίτλος του δίσκου.

Σύντομα, περισσότερες πληροφορίες…

ευτυχώς για τον τίτλο και για το εξώφυλλο που προφανώς δεν θα είναι αυτό.

έχεις ένα θέμα να κράζεις κόσμο εσύ, ε;

όντως δεν είναι αυτό το εξώφυλλο, αν και αυτή τη φορά θα υπάρξουν διαφορετικά layout από όσο γνωρίζω.

τώρα όσον αφορά στα artwork του Seth δεν είμαι οπαδός αυτής της σχολής, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ο άνθρωπος κάνει κακή δουλειά επειδή δεν μου αρέσει εμένα. Για να τον έχουν εμπιστευθεί μπάντες όπως οι Paradise Lost και οι Kamelot σημαίνει πως υπάρχει κόσμος που του αρέσει η αισθητική την οποία πρεσβεύει.

:frowning:

Βλακέια το εξώφυλλο αλλά ψιλοχέστηκα κιόλας είτε είναι του single είτε του δίσκου. Το θέμα είναι η μουσική και το Communion είναι ΔΙΣΚΑΡΑ. Οπότε περιμένω έναν πολύ καλό δίσκο, αρκετά εφιαλτικό…με ορχήστρα(της Πράγας αν δεν κάνω λάθος) και κάποιους πειραματισμούς.

Και εμένα μου άρεσε πολύ το Communion αλλά δεν θα ήθελα ένα Communion pt2. Για να πω την αλήθεια μου έχει λείψει η ονειρική-επική ατμόσφαιρα τους, η όχι κατα ανάγκη ακραία και σκοτεινή όσο δεν παέι, οι ενορχηστρώσεις που μπλέκονται μεταξύ τους με καθαρά ανδρικά και γυναικεία φωνητικά και πάνω από όλα αυτό το δικό τους “φως” που είχαν οι Septic σε παλιότερες κυκλοφορίες και η μοναδική αίσθηση των μελωδιών τους.

Από τα πλέον αναμενόμενα άλμπουμ για μένα. Το communion έσπειρε κανονικά. Το μόνο που με φοβίζει είναι αυτές οι ορχήστρες, έχει γενικά παραγίνει το κακό στον χώρο τελευταία, βαρυφορτωμένα μεταλ άλμπουμ. Εντάξει δεκτόν ο Χρήστος Αντωνίου δεν είναι κανέναν πρωτάρης στον χώρο, ξέρει τα κατατόπια αλλά και πάλι ελπίζω να μην το παρακάνουν.

Το εξώφυλλο δεν το βρήκα και τόσο κακό αν και όπως έχω καταλάβει από μερικά πράγματα που διάβασα στο facebook όντως δεν θα είναι αυτό το κανονικό όπως και ο τίτλος του άλμπουμ δεν θα είναι The Vampire from Nazareth. Το sample πάντως καλό ακούγεται αλλά μικρο για να βγει συμπέρασμα.

Για να δουμε…
Παρα πολυ καλο το Communion και σιγουρα περιμενω το επομενο βημα της μπαντας.
Δεν λεω πως θελω να ειναι το αλμπουμ απλως ελπιζω να μην ειναι παραφορτωμενο
οπως ειπε ο dead.
@elmarad παντως στο προηγουμενο αλμπουμ με το που μπαινει το πρωτο ριφ του
Anubis δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβει καποιος οτι αυτο το τραγουδι ειναι
SepticFlesh (wtf?!?).
Οσον αφορα τον ηχο της,η μπαντα σχεδον σε καθε αλμπουμ τον αλλαζει,οποτε
νομιζω οτι θα εχουμε και σε αυτο το αλμπουμ νεα στοιχεια.

Αναμένω με πάρα πολύ ενδιαφέρον!
Το Communion έσπαγε τα πάντα και το sample του Vampire of Nazareth στο πολύ λίγο που κρατάει με έπεισε πλήρως. Το εξώφυλλο δε μ αρεσε για να πω την αλήθεια, αλλά σιγά τα ωα…

Η δικιά μου απορία πάντως είναι πώς στο καλό θα κολλήσουν στον ήχο τους το harpsichord. Κοινώς κάτι [I]τέτοιο[/I]. Ok, δεν περιμένω να παίζει τίποτα παπάδες… αλλά η απορία μου παραμένει :b

Δλδ μονο σε μενα αρεσε το ρεβολουτιον?Το βρηκα απιστευτο αλπουμ ανα και παραδεχομαι πωσ ηταν το πρωτο που ακουσα απο αυτους. Το νεφιλιμ σανς ειναι για παραδειγμα κομματαρα και το Ανουβις που ακολουθει την ιδια λογικη ειναι επισης χαρακτηριστικο κομματι απο το κομμιουνιον. Γενικως προτιμω αυτην τους την πλευρα απο την πιο ντεθ.

Περιμένουμε τον διάδοχο του Communion. Μεγάλο στοίχημα έβαλε η μπάντα με τον εαυτό της, αλλά με τέτοιο εξώφυλλο, τέτοιο τίτλο και τα λοιπά δεν βλέπω να το κερδίζει. Δεν ξέρω…βλέπουμε. Το sample δεν μου είπε κάτι. Προσπαθεί να βαδίσει στα βήματα του Communion.