SepticFlesh - The Great Mass

Σήμερα το άκουσα δύο φορές, δε κάθησα να διαβάσω όλο το θέμα απ’την αρχή, δε ξέρω άν υπάρχουν κάποιοι που να μη τους άρεσε, προσωπικά με εντυπωσίασε και θα έλεγα πως έχει αυτό που περίμενα και ζητούσα από το συγκρότημα! Σίγουρα καλύτερο του Communion, με το προ-προηγούμενο τους δε καταλαβαίνω γιατί το συγκρίνεται αφού έχει καλύτερη παραγωγή, ορχήστρα κλπ. Μου άρεσαν μέχρι και τα γυναικεία και καθαρά φωνητικά (όπου έχει), και γενικά είναι ένα ασταμάτητο κοπάνημα με ατμόσφαιρα κι όλα όπως πρέπει! Για μένα απ’τους καλύτερους δίσκους που έβγαλε η Ελλάδα (μαζί με το Theogonia), μιλώντας σε παγκόσμιο επίπεδο πάντα κι όχι underground…

Oποτε συμφωνουμε.:):):slight_smile:

ακουσε κανένας το 2ο cd από το limited edition του δίσκου?

ομιλεις για το ντιβιντι?

Ένα βιντεάκι που έφτιαξα για το pyramid god (όχι τίποτα ιδιαίτερο, απλά για την ατμόσφαιρα…):

http://www.youtube.com/watch?v=Vok0wYUz1Yk

To αλμπουμ φυσικά μαμεί. Θα επανέλθω με κριτική.

πολυ καλο το βίντεο, μπράβο

Όμορφο άλμπουμ. Το καλό είναι πως η ορχήστρα έχει λόγω ύπαρξης εκεί μέσα και δεν υπάρχει απλά και μόνο για την ατμόσφαιρα. Οι πιο πολλές metal μπάντες βάζουν ορχήστρα με μοναδικό αποτέλεσμα να κάνουν τις συνθέσεις κάπως πιο πομπώδεις. Εδώ αντίθετα γίνεται από την αρχή μέρος του άλμπουμ, σε μερικά σημεία δε φαίνεται να αντικαθιστά και τα ριφ της κιθάρας (the vampire from nazareth, apocalypse, mad architect). Η ατμόσφαιρά είναι άκρως κινηματογραφική και περισσότερο πετυχημένη από οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ έχω ακούσει να προσπαθεί κάτι ανάλογο τελευταία. Αυτά με 2-3 ακροάσεις.

Ωστόσο είμαι ο μοναδικός που βρήκε αρκετά στοιχεία από Ophidian Wheel??? :-k

Αντεξα μονο τα πεντε πρωτα, μεχρι και το Oceans of Grey, μετα το κλεισα. Δεν ξερω.
Ισως το ξαναβαλω αυτες τις μερες… αλλα… δεν… Sorry. .

το λες, λες και ειναι τοσο αηδιαστικο πια… :-k

Νταξ, ποτε δεν ακουγα Septicflesh γενικα, δεν ειναι του υφους μου, και οσο για το Great Mass, ακουσα τοσα και τοσα που περιμενα κατι καλυτερο. Θα το ξαναβαλω, μπας και δω λιγο φως.

υποθετω πως αν σου αρεσει πολυ η συμφωνικη θα σου αρεσε καμποσο το αλμπουμ αρα νομιζω πως λογικα δεν θα εισαι φαν της συμφωνικης. απο την αλλη και αν οντως δεν εισαι φαν της συμφωνικης, τοτε ολα αυτα τα ποστ θα σε ειχαν προειδοποιησει οτι εινια το πιο “συμφωνικο” αλμπουμ της μπαντας… :wink:

Mα επειδη ειμαι φαν της συμφωνικης, δεν μ΄αρεσει. Βιασμος λεγεται.

τοτε σηκωνω τα χερια εις τον αερα! :slight_smile:

ντετμιτ δεν εχω καταλαβει γιατι εισαι ελεγκτης σε αυτο το θρεντ, οποιος μπαινει να γραψει τη γνωμη του, ή θα συμφωνησεις ή θα διαφωνησεις ή θα ψαξεις να βρεις το λογο που δεν θα αρεσει σε καποιον το αλμπουμ. αυτο λεγεται εμμεσο σπαμ.
ακουσα απο περιεργια το “καλυτερο” κομματι του δισκου και ηταν οπως το περιμενα, παρομοια φαση με το προηγουμενο. μια πλαστικουρα και μιση, εχει πεσει πολυ λεφτο, φαινεται. απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι η νεα γενια τρελενεται ν’ ακουει τριγκαρισμενο ως το κοκκαλο τυμπανο, που στην ουσια ειναι σκετη ψηφιοποιηση. πραγμα που ηδη εχει κουρασει και εχει ξεφτιλισει ηδη αγαπημενες μπαντες. σκετη δηθενια, κακη και ξεπερασμενη αισθητικη. αν αυτο σας φαινεται ποιοτικο και δεν εννοω σε σχεση με το Χατζηγιαννη, καποιος δεν σας ερμηνευσε σωστα τον ορο.

Βασικά ήταν πολύ χάλια το κομμάτι.
Πώς κατάντησαν έτσι οι Septic Flesh.

δεν καταλαβα ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις και οτι σπαμαρω. εγω θα σου πω και το αλλο -και δεν παει απαραιτητως σε εσενα ειναι γενικο-: μπορει να το κανω αυτο που λες αλλα το κανω στα 4-5 θρεντ που με απασχολουν πολυ, σε πραγματα που ψαχνω και τα αγαπαω. δεν μπαινω σε θρεντ αλμπουμ που δεν ξερω (η ομαδων πχ, ετσι παραδειγμα ειναι αλλα αληθινο) για να το παιξω ξερολας. τα φορουμ ειναι για συζητηση και τα πραγματα που με πορωνουν πολυ γουσταρω να τα συζηταω πολυ κυριε αστυνομε. δεν εχω διαθεση να μαλωσω μαζι σου. αυτα στα ειπα γιατι ειναι η ειλικρινης απαντηση μου οποτε περιμενω τον αντιλογο αν υπαρχει.

για το τριγκαρισμενο τυμπανο θα σου πω οτι πολλες φορες ειναι πορωτικο… απλο ειναι.

κοιτα να δεις πως εχει, δε μπορω σαν χρηστης να παταω ρεφρες στο ροκιν και να βλεπω καρφιτσωμενο μονιμα στο θρεντ το νικ σου, καθως γραφεις 2-3 λεξεις καθε φορα και μπορει να εχω καλη διαθεση και να θελω να διαβασω τι γινεται με το αλμπουμ και το πως το αντιμετωπιζει ο καταπληκτικος χρηστης μοργκοθ ή ο αλλος με το ιβιλ αβαταρ κλπ κλπ. και παντου να υπαρχεις εσυ και να λες κατι που στα ματια μου ειναι ανουσιο οπως η τελευταια προταση του τελευταιου σου ποστ. επισης ξερω γενικα και στα αθλητικα τι κουμασι εισαι και για κατι τετοιους σαν κι εσε αποφευγω το συγκεκριμενο σαμπφο.

βασικα ανετα τοση ωρα θα μπορουσα να σου κανω ριπορτ αλλα χεστηκα ας δουνε και οι αλλοι τι κουμασι εισαι εσυ.

τι κουμασι ειμαι ρε φιλε στα αθλητικα? και γενικοτερα? πες…

ανετα μπορω να σ δωσω παρα πολλα παραδειγματα ανθρωπων που γραφουν σχεδον παντα 2-3 λεξεις. τουλαχιστον εμενα τα μισα μου ποστ ειναι παραγραφοι και οχι μια γραμμη. τουλαχιστον με ΟΠΟΙΟΝ μαλωνω καθομαι και τεκμηριωνω και συζηταω. επειδη ειπες κατι πολυ βαρυ θελω να μου πεις τι κουμασι ειμαι. ελπιζω να μην το αποφυγεις και να υποστηριξεις αυτο που ειπες…

ενταξει, μπορει το νομιστερακι να ειπε βαριες κουβεντες αλλα μην κανεις και συ ριπορτ και χαλασετε τις καρδιες σας.

ειπα δεν θα κανω. αν ηταν να κανω σιγα μην εκανα και γκαλοπ. απλως ειπε πολυ βαριες κουβεντες και αν δεν εξηγηθει θα τις χαλασουμε και με ασχημο τροπο… εγω δεν μπαινω ποτε να προσβαλω καποιον επειδη γουσταρει πολυ ενα αλμπουμ και θελει να συζητησει γι αυτο. και αν εχω λαθος διορθωσε με…