SepticFlesh - The Great Mass

Ξεκολλάτε ρε σαν μικρά παιδιά κάνετε…
Μουσική είναι, δεν είναι διαγωνισμός γαμηστερότερης μπάντας ξερω γω…
Το θέμα είναι ακούσατε το άλμπουμ?
Σας άρεσε?Οχι?
Είναι καλό να γίνει συζήτηση πάνω στη μουσική, και όχι σε κάποιους ίσως άστοχους κατ’εμέ χαρακτηρισμούς για το συγκρότημα.

[SPOILER]Γούστα είναι αυτά είπαμε :p:p[/SPOILER]

Deadmeat να σου πω την αληθεια εμενα το αγαπημενο μου στυλ οταν μιλαμε για φλες, ειναι οταν μπλεκουν σε πιο mid-tempo μονοπατια, με τις γαμηστερες Paradise Lost-ικες lead του Σωτηρη, δηλαδη συνθεσεις τυπου Babel’s Gate δεν μου πολυαρεσουν, οχι οτι δεν το κανουν καλα. Για εμενα ισως η καλυτερη τους στιγμη ειναι τα τρια καινουργια κομματια του Fallen Temple δηλαδη.

Παντως απο τις μπαντες που χρησιμοποιουν πραγματικη ορχηστρα ειναι αυτο που την ενσωματωνει καλυτερα στον ηχο τους, αποτελεσμα του γεγονοτος οτι ολα τα arrangements γινονται απο ενα μελος της μπαντας, τρομερο πλεονεκτημα αυτο.

Οσο το εχω ακουσει παντως δεν μου εχει σφηνωσει κατι στο μυαλο (οπως το Anubis η το Sangreal απο το προηγουμενο για παραδειγμα), αλλα μου εχει αφησει την αισθηση οτι ειναι καλυτερο, ισως λογω των ριγμενων ταχυτητων, θα επανελθω 8)

ρε εγώ δεν διαβάζω τόσο συχνά άλλα θρεντς ή εδώ είναι τόσο κολλημένοι φανμπόηδες;

ρε εγώ δεν διαβάζω τόσο συχνά άλλα θρεντς ή εδώ έχουν μπουκάρει όλα τα τρολλς του φόρουμ?

τι εγινε ρε μαγκες?ακομα τσακωνεστε?
εχασα τπτ?:slight_smile:

επιστρεφω υστερα απο αρκετες ακροασεις και το μονο που εχω να πω ειναι πολυ καλα δουλεμενος ηχος,παραγωγη το ιδιο,κομματια που ξεχωρισα πιο πολυ ειναι τα:
pyramid god
five-pointed star
the vampire from nazareth
rising
oceans of grey
πιστευω οτι αξιζει αρκετα σαν δισκος

εδω κολλαει το “γουστα ειναι αυτα”… εμενα ολα μ αρεσουν πανω τους εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις τυπου narcisus, η κανα δυο απο το καινουριο αλλα για αυτα δεν μπορω αν μιλησω πριν ολοκληρωσω τις ακροασεις…

τωρα εχω φαει σκαλωμα με το τελος του mad architect. γαμωτο σε καθε σχεδον κομματι υπαρχουν σημεια που τα θεωρω ΤΟΠ σε υπερβολικο βαθμο αλλα υπαρχουν και μερικα αλλα πιο μετρια. αυτη τη στιγμη δηλαδη το προβλημα μου εινια οτι δεν εχω βρει πολλα ολοκληρωμενα τελεια κομματια. τεσπα, αυτα θα αλλαξουν με τις ακροασεις οπως ειπα.

εχει διαρευσει σε τορεντ?? δωστε κανα λινκ κ απο δω ρε παιδια :slight_smile:

Για τελευταία φορά πλιζ.

τι στον μπου? ολοφρεσκο αλμπουμ και κανεις να το σχολιασει??? τς τς τς…

ε, ας πω εγω οτι οσο το ακουω τοσο πιο γαματο ειναι! :lol:

Όταν δεν σχολιάζω αλμπουμ, σημαίνει πως απολαμβάνω…:smiley: Υπομονή, έχουμε μέρες για λεπτομερή γνώμη…Σύντομα να πως πως το άλμπουμ είναι πιο φορτισμένο απο το Communion και επίσης πιο βαθύ, σαν να έφτασε το πιο άμεσο ύφος του Communion στον πυρήνα τον SF με αποτέλεσμα να περιδύνονται γύρω του πολλά από τα στοιχεία του παρελθόντος της μπάντας…

αυτη η εκφραση μ αρεσε και πιστευω οτι ειναι spot on που λενε! :wink:

υπομονή φίλε θα το αγοράσουμε και θα αποφανθούμε !

Δεν μπορω αλλο με τα συμφωνικα…νομιζω οτι δεν τους παει,δεν κολανε και πολυ στα δικα μου αυτια.Εχω την εντυπωση οτι ο δισκος ειναι χρυση μετριοτητα και οτι εχουν αρχισει να επαναλαμβανονται.

το αλμπουμ παντως λεακαρε. αρχιστε τα ψαξιματα!

οσο για το οτι επαναλαμβανονται θα συμφωνησω αλλα καινοτομουν (για τα δικα τους προτυπα) κιολας με την παραπανω ορχηστρα κλπ…

δεν νομιζεις οτι εχουν αρχισει να το κουραζουν λιγο με την συμφωνικη???δεν ακουγεται καπως σαν να ‘‘σκεπαζει’’ την μουσικη τους???

οτι τη σκεπαζει σε μερικα σημεια ναι αλλα φαινεται οτι ειναι επιτηδευμενο. ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο αλλωστε. στο προηγουμενο ηταν 100% για συνοδεια η συμφωνικη. αυτη τη φορα παιζει ενα πολυ μεγαλυτερο ρολο και οπως εχω ξαναπει πολλες φορες παιρνει τη δοξα της κιθαρας παιζοντας μελωδιες που αλλιως θα ηταν leads. ειναι θεμα γουστου. εγω θα γουσταρα ενα λιγο πιο communion-αλμπουμ. brutal-καραμπρουταλ σε στυλ communion και summerian. αυτα ειναι τα γουστα μου. και τα δικα σου προφανως δεν ειναι υπερ της συμφωνικης. ομολογω οτι απο αυτα που ακουω οι σεπτικ ειναι ισως η μονη εξαιρεση που εχουν συμφωνικη. οχι οτι δεν την εκτιμω, απλως δεν με πορωνει!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ SEPTIC. ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ.

Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ TRANSCENDING BIZARRE KAI ΤΟΥΣ SEPTIC ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ…ΙΑ.

και θα μπορουσαν να αναδειχτουν περισσοτερο αλλα σε αυτη την χωρα δεν περιμενεις και πολλα