χμ. σχετικά με την προηγούμενη συζήτηση θα συμφωνήσω με νομιστερακι.
η προσωπική μου γνώμη είναι η εξής (ναι, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, φιλτραρισμένη μέσα από τα δικά μου προσωπικά κολλήματα και γούστα το παραδέχομαι, εξάλλου δεν προσπαθώ να την επιβάλλω, τζιζ!). αφενός, δεν αμφισβητώ ότι οι σεπτικφλές είναι ένα αξιόλογο συγκρότημα, μου αρέσουν αρκετά. μάλιστα το μυστικπλέισεζ οφντόν καθώς και το έσοπτρον είναι από τους πρώτους ““σκοτεινούς”” δίσκους που άκουσα έβερ και, μαζί με το οφίντιαν γουίλ είναι πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. αφετέρου ωστόσο, δεν μπορώ να συμμεριστώ ΑΥΤΟΝ τον ενθουσιασμό σήμερα, όχι μόνο λόγω της μουσικής κατεύθυνσης που έχουν πάρει, αλλά και εξαιτίας της όλης αισθητικής.
παράδειγμα μου φάνηκε τέρμα ανούσιο το βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει σε στυλ τρέηλερ ορ σάμθιν. τον σεβασμό μου τον έχουν κερδίσει με τους προαναφερθέντες δίσκους, όχι με τέτοιες κινήσεις προώθησης. βέβαια, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα ακούσω τον καινούργιο τους δίσκο, απλά η διαφορά είναι ότι δεν περιμένω να μείνω ΑΝΑΥΔΟΣ ΛΕΜΕ ΔΙΚΕΜΟΥ από την πρωτοτυπία και τις συνθέσεις τους. δεν είναι απαραίτητα κακό κάτι τέτοιο, όπως δεν είναι κακό κάποιος να μείνει, νο μπιγκ ντιλ.
απλά, ας μην μπαίνει στην διαδικασία να κάνει τόσο σπουδαιοφανείς και ενθουσιώδεις δηλώσεις, του στυλ σεπτικφλές η καλύτερη μπάντα στην ελλάδα, γουάο γιέα!, [I]με τόση σιγουριά και προκλητικό τρόπο[/I]. γενικά μιλάω, από αυτά που βλέπω γύρω μου. χτυπάει κάπως άσχημα, και δείχνει μια μορφή ημιμάθειας, νομίζω.
κλείνοντας προσωπικά, περιμένω με μεγαλύτερη ανυπομονησία τον νέο δίσκο των γιουνιβερς 217 ή το καινούργιο σαν οφ νάθινγκ (ναι, ακόμα δεν τον έχω ακούσει). στην τελική μπορεί να πωρώνομαι με μποχέμιαν γκρουβ, μακαμπρε ομεν και ντάλα σαν ξερωγώ περισσότερο από ότι με ροττινκράιστ ή σεπτικφλές, χωρίς να απορρίπτω τους τελευταίους ή να νιώθω ΓΑΜΑΤΟΣ γιαυτό. απλά πράματα.
Ρε συ SylBlashyrkh, από μόνος σου το λες. Σε κανέναν δεν απαγορεύεται να εκφράζει την οποιαδήποτε άποψη και να αποθεώνει όποιο συγκρότημα θέλει, αλλά αν αυτό το συγκρότημα είναι οι Helloween που είπες ή οι SepticFlesh εν προκειμένω,
Τέλος πάντων, το κόβω, ό,τι και να πω θα έρχεται πάντα η ίδια μονότονη απάντηση “ναι αλλά γούστα είναι αυτά” σε διάφορες παραλλαγές. Που γαμώ την ώρα και τη στιγμή που κάποιος σκαρφίστηκε αυτή τη φράση δηλαδή (και σκατά σ’ αυτόν τον τύπο btw), είναι εκείνη η φράση που σκοτώνει περισσότερες μουσικές κουβέντες από κάθε άλλη.
προφανως του εχουν διαφυγει τα τελευταια 20 χρονια
κολλουσε στο
ειτε επειδη εχει μικροτερη γκαμα ακουσματων
Προφανως και δεν ειναι ενημερωμενο το παλικαρι που ανεφερα πρωτυτερα,αλλουνου παπα ευαγγελιο αυτο!
[SPOILER]Και τωρα με συγχωρειται αλλα μαλωνα με κατι σουβλακια και αφησα τον καυγα στη μεση,και οταν τρωω ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ,και δη απαιτητικη με ατμοσφαιρες κι ετσ’[/SPOILER]
Προσωπικά η δική μου αντίδραση δεν έχει να κάνει με το αν οι Septic Flesh είναι το μέλλον του ελληνικού metal η όχι αλλά με τους άστοχους αφορισμούς που τους ακολουθούν φράσεις όπως [I]“αυτή είναι η αλήθεια”[/I].
Ε προφανώς και το μέλλον και δεν βρίσκεται σε μια μπάντα που υπάρχει στο κουρμπέτι πάνω από 15 χρόνια και έχει βγάλει τόσα άλμπουμ, προφανώς και τα καινούργια πράγματα στον χώρο τα περιμένεις από τις καινούργιες μπάντες αλλά βρίσκω με πιο τρόπο οι αφορισμοί στους Septic θα βοηθήσουν κάποιον σήμερα να ψάξει τις νέες μπάντες.
SylBlashyrkh εξακολουθείς να μη λες κάτι διαφορετικό ε.
Επίσης τί νικνέημ είναι αυτό που έχεις ρε αδερφάκι μου, ακόμα δεν έχω τολμήσει να το γράψω ο ίδιος, κόπη πέηστ το κάνω.
Βασικά έτσι θέλω να το βλέπω αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Κανείς δεν θέλει δερβέναγα στα γούστα του. Όπως βλέπεις το μόνο που προκαλείς έτσι είναι έντονες αντιδράσεις. Αν θέλει κάποιος να ακούσει και τους sun of nothing ξέρω γω θα το κάνει, δεν έχουν γραφτεί και λίγα εδώ μέσα άλλωστε για αυτούς, αλλά όχι επειδή κάποιος θάβει του septic (και τους όποιους septic) παραληρώντας για να αναδείξει αυτούς.
Συμφωνω απολυτα με τον Dead!Αλλα δειτε και ενα αλλο ενδιαφερον στοιχειο:Ειτε ειναι καλο το αλμπουμ ειτε οχι,οι Flesh αφορουν πολυ κοσμο απ’οτι φαινεται και αυτο δειχνει οτι μαλλον κανουν κατι σωστα.
Δεν θελω να εκφερω ακομη γνωμη για το δισκο,αυριο καθοδον προς Σερρας θα βγαλω συμπερασματα!
@ Γρακχο!
[SPOILER]To nick ειναι αποτελεσμα λιγης σκεψης και πολυ αγαπης σε 2 μπαντες,Syl=Strapping Young Lad και Blashyrkh=Immortal,ειχα γραφτει σε ενα φορουμ παλιοτερα,ασχετο με το θεμα της μουσικης,και χρειαζομουν ενα nick γρηγορα,οποτε βουαλα που λενε και στο χωριο μου:lol:[/SPOILER]
Συνεχίζουν να το κάνουν σωστά απλά πλέον δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε καινοτόμο. Αλλά από την άλλη ούτε όσοι έχετε προσκυνήσει το τελευταίo pentagram το κάνετε λόγω της καινοτομίας του, σωστά;
Kαι γιατί δεν το κάνουν τώρα σωστά? :-s Μα το θεό δηλαδή, δεν καταλαβάινω! #-o Επειδή το λές εσύ? Για ποιο λόγο γράφετε σε αυτό το θρεντ? Για να μας πείτε ότι δεν είναι η νέα φουρνιά συγκροτημάτων της Ελλάδας οι SF? Ένταξυ το καταλάβαμε. :roll: Ή για να τσαντίζεστε μόνοι σας? Τώρα όλα τα άλλα περι έμπνευσης κλπ χαζομάρων που γράφτηκαν έχουν να κάνουν με αυτή τη λεξούλα που δεν θες να ακούσεις. Άντε πήγαινε άκουσε το καινοτόμο και επίκαιρο νέο Primordial ας πούμε. :roll:Ή κάνε κάτι ποιο δημιουργικό και γράψε για τους Sun of nothing στο θρεντ τους ή στο θρεντ για το γκρουπ septic flesh αν όντως θες να τους μάθεις σε κάποιους… Ρε θα μας τρελάνετε ρε. Συζητάμε για το νέο αλμπουμ της μπάντας και οι μεν και (κυρίως) οι δε δεν το έχουν ακούσει. Κλαίω λέμε…:lol:
εντιτ: Εντωμεταξύ, αν δεν το έχετε παρατηρήσει, σε κάθε κυκλοφορία που αφορά πολύ κόσμο, ΠΑΝΤΑ γίνεται αυτή η χαζοσυζήτηση εδώ μέσα. Έλεος πια…
Σόρι φίλος, δεν ξέραμε. Ας αποσυρθούμε οι αδαείς λοιπόν να μη σας ενοχλούμε και να σας αφήσουμε να ζητάτε ανενόχλητοι λινκς σε πμ.
Το ρόκιν που αγαπάμε.
τεσπα, οκ μαλακια για το σαιτ αυτο π εγινε με τα ανεβασματα κλπ. εγω το προτεινα κ βασικα μ εκανε εντυπωση που κανεις δεν ειπε κατι αμεσα. απο την πλευρα μ δεν προκειται να το ξαναπροτεινω.
αφου ομως εγινε, για πειτε, πηρε κανεις το αλμπουμ? ακουσε τιποτα? πειτε καμια γνωμη!
Τώρα γιατί διαιωνίζεις τη χαζομάρα και απομονώνεις μια πρόταση (που δεν πήγαινε σε σένα)???
Επίσης είπα τίποτα για τα λινκς? :-k Το Nomisteraki (που προφανώς προασπίζεσαι) μπήκε στο παραπέντε της κυκλοφορίας του νέου αλμπουμ να βγάλει παράλογο τον άλλον που θεωρεί καλύτερη ελληνική μπάντα τους septic…και με το ανάλογο (υποκειμενικό) κύρηγμα - θάψιμο του βεβαίως. Και σε ρωτώ 1ον) τη δουλεία έχει τέτοιου είδους κουβέντα σε θρεντ για[I][B] νέο άλμπουμ [/B][/I]συγκροτήματος και 2ο) αν πραγματικά όλο αυτό γίνεται για να ανοίξετε σε κάποιους τα μάτια ή να το παίξετε ψαγμένοι κλπ κλπ…Απάντα μου.
αν γινοταν γι αυτο θα ερχοταν καποιος και θα ελεγε “αυτη η μπαντα ειναι καλυτερη απο τους σεπτικ γι αυτο και γι αυτο”.
αν τωρα δεν το κανει λογω attitude που λενε και οι μεταλικα εμενα στα παπαρια μου. τα φορουμ ειναι για συζητηση, οχι για να βγαινουμε πανω απο τους αλλους. (αυτα δεν πανε σε καποιον συγκεκριμενα, ειναι γενικα).