Sepultura @ stage volume 1 , 3/7/2014

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στο νέο συναυλιακό χώρο του Stage Volume 1 (Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι)!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: 22?,
Ταμείο: 25?.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

http://afternoiz.com/music/item/6392-sepultura-live

TRUE SEPULTURA: MAX CAVALERA,IGOR CAVALERA, ANDREAS KISSER, PAULO JR

Την τελευταία φορά που ήρθαν πολύ λ’ιγα πράγματα.
Δύσκολα θα τιμήσω.

…καλό live καλή τιμή, θρυλικό συγκρότημα…μακάρι να μπορώ τότε:):!:

Αυτό ακριβώς - θα πάμε όμως να δούμε μια πιστή tribute μπάντα να παίζει τα παλιά αγαπημένα σουξέ της εφηβείας (συγκίνηση)

παλι μεσα θα μπουνε.

μαλλον θα παω αν τα φερει η τοτε κατασταση

Αν και απο τους Sepultura αρχισα να ακουω metal,αν και τους εχω βαρεσει tattoo,δεν θα τιμησω. Οπως προειπα, για μενα δεν ειναι Sepultura αυτοι. Τους εχω δει 2 φορες με τον μαυρο, την 1η φορα ηταν γεματο, την 2η πρεπει να ειχε 200 ατομα μεσα,μιλαμε φυσικα πριν πολλα χρονια. Ποιος δισκος απο αυτους που εχουν βγαλει την εποχη μετα τους Cavalera,μπορει να συγκριθει με το Arise,με τον Morbid Visions,με το Beneath The Remains…??? Ευελπιστω να ερθουν οι Soulfly για να ακουσω τα κομματια των Sepultura οπως ακριβως πρεπει. Βαλτε πανω στην σκηνη Derreck και Max και καντε συγκριση…απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Οσοι πατε ελπιζω να περασετε σουπερ,μονο και μονο για την ιστορια που εχει αυτο το ονομα.

Θρυλικο ΜΙΣΟ συγκροτημα,χωρις τα 2 κύρια ιδρυτικα μελη της…

έτσι. τι αν είναι τίμιοι, στα Live γαμάνε, και αν βλέπαμε reunion θα ήταν αποκλειστικά και μόνο για τα λεφτά…

[B]ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!![/B]

…έτσι είναι, μια χαρά τα λες-γράφεις

[SPOILER]ΑΕΛ ΜΑΣΤΟΥΡΑ SEPULTURA:p[/SPOILER]

,…εννοείτε ότι και τώρα γαμάνε στα live

:):!:

…πού’χει θαυτεί αυτό thred:roll:…ανασκαφές έκανα:D…θα γίνει αυτό το live τελικά?..την ίδια μέρα παίζουν οι Neurosis και ο Σταμάτης Κόκοτας:p…άντε να δούμε πως θά’ναι τα οικονομικά σε 10 μέρες…αν και χλωμό το βλέπω:):!:

Τους είδα στο ροδον στην arise περιοδεία, τι να μου πει αυτη η metalcore ,τωρινή μπάντα. Μετα το arise τελείωσαν τα επόμενα ηταν άθλια και με τον max .

Μετά το πρώτο demo τελείωσαν.-

Προφανώς τα Chaos A.D. και Roots ήταν δισκάρες. Απλά μετά το Arise (ειδικά στο Roots) έφυγαν από τα thrash μονοπάτια. Αυτή είναι η διαφορά. Πάντως μετά τη φυγή του Max στο τέλος του '96, οι δίσκοι που κυκλοφόρησαν λίγα πράγματα έλεγαν. Οι συνθέσεις των Soulfly πολύ ανώτερες. Θα συμφωνήσω με Βασίλη ότι η τωρινή μπάντα χωρίς τους Cavalera δεν έχει σχέση με Sepultura. Πιο πολύ tribute είναι (σαν τους Marky Ramone’s Blitzkrieg ένα πράγμα).

Τα roots και chaos a.d ηταν σκουπίδια οπως και οτιδήποτε κυκλοφόρησε ο max με τους soulfly .

Κατσε μισο για να διευκρινιζουμε. Τα roots & Chaos A.D. + Soulfly ηταν σκουπιδια γενικοτερα ή σε συγκριση με δισκους οπως Arise,Beneath The Remains κτλ κτλ??? Γιατι αν τα θεωρεις σκουπιδια γενικοτερα,τι να πω…ουδεν σχολιον. Αν τα θεωρεις σε συγκριση με καποια αλμπουμ, φυσικα και παλι δεν θα συμφωνησω. Δεν τα λες σκουπιδια σε καμια περιπτωση,ισως λιγο κατωτερα,αλλα οχι σκουπιδια. Γενικοτερα ο Max για μενα τουλαχιστον, θεωρω οτι οποια δουλεια και να εχει κανει, ειναι μοναδικη…γνωμη μου φυσικα, γιατι ειδικα αυτον τον ανθρωπο,τον θαυμαζω οσο κανεναν αλλον τραγουδιστη…

Και εγώ τρελαίνομαι για τα Beneath και Αrise, αλλά όχι και σκουπίδια τα Chaos A.D. και Roots, καθώς και δίσκοι όπως τα Prophecy και Dark Ages. Αν είναι δυνατόν…

Ηταν σκουπίδια γενικώς ,οχι μονο σε σύγκριση με τα προηγούμενα . Όσον αφορά τους soulfly , ταίριαζαν θαυμάσια στην δεκαετία του 90 , την χειρότερη όσον αφορά την metal μουσική και άρχισαν να χάνονται όταν το metal επανηλθε μετα το 2000 .

Διαφωνω καθετος σε ολα οσα λες,αλλα οκ,ο καθενας εχει την γνωμη του. Ναι μεν ξεφυγαν απο το βαρυ thash που επαιζαν στα πρηγουμενα αλμπουμ, αλλα σκουπιδια??? Τεσπα!
Ελπιζω μονο να μην μου πεις οτι οι τωρινη ψευτοsepultura ειναι καλυτεροι απο οταν ηταν τα αδερφια εκει. Ε εκει θα τρελαθω,θα πηδηχτω απ’το παραθυρο…