Sex and the Studies!

τελευταία και οι γάτες στην πιλοτή μου έχουν οργιάσει…:-k

παίζει τίποτα στην ατμόσφαιρα? :stuck_out_tongue:

Οι γάτες σπούδασαν κι αυτές τέχνες? :stuck_out_tongue:

:p:p:p:p

εγω ειμαι στην φιλοσοφικη(φιλολογια)και απο αυτες της σχολης δεν εχω δει προκοπη!Λετε να κοιταξω αλλου?:wink:

κανει κρυοοο καιροςςς για τριοοοο!!!:smiley:

Παντως η ξαδερφη μου, ετων 21, και φοιτητρια στην φιλοσοφικη, too, αμα της πει κανενας κουβεντα για το σεξ τον βριζει…τον λεει γουρουνι και διαφορα τετοια…ουτε καν να το σκεφτεται μιλαμε δεν λεει! Εμενα με λεει ανωμαλη επειδη απλα ασχολουμε (χιχι). Μονο τα μαθηματα και το πως θα την λεει σε ολους με τις γνωσεις της την νοιαζει! Σε ενα θεμα παντως, την νικαω και σε γνωσεις και σε πραξεις! Μουαχαχαχα!:lol:

Ασχετα με την πλακα, αληθεια ειναι ετσι και μερικες φορες την λυπαμαι…:?

λες να εχει πεσει καταρα στην σχολη?

Εγω απλα πιστευω οτι πολλες κοπελες που εχουν περασει εκει στο σχολειο ηταν φυτα με αποτελεσμα να εχουν φαει κολλημα σε καποια θεματα…αλλα δεν ειναι και ολες ετσι…

συμφωνω.Βασικα πιστευω οτι οσο πιο high class ειναι η σχολη τοσο πιο πολλες ειναι οι…πως να το πω κολλημενες?

[SIZE=“4”]Προσεχετε πως μιλατε για τους φιλολογους ρε…!!![/SIZE]

ε καλα και ρε συ και εγω φιλολογος θα γινω καποτε:lol:και ο joey δικος μας ειναι?Ηow you doin?Best pickup line ever!:lol:Θα την δοκιμασω:lol:

:lol::lol::lol::lol:…

αστείο το θρεντ

ελάτε σε κανένα συνέδριο μαθηματικών κλπ από αυτά που είναι τριήμερα/τετραήμερα, με εκδρομές και ξενοδοχεία να δείτε τι γίνεται.

Δεν εχεις αδικο. Αλλα εχει πλακα μωρε να το καννιβαλιζεις λιγο. :lol:

It makes sense! :lol:

ψάχνω την έρευνα αλλά δεν την βρίσκω…

πριν από δύο χρόνια είχε γίνει έρευνα για το ποια ελληνικά πανεπιστήμια κάνουν λιγότερο κ περισσότερο σεξ.

δεν θυμάμαι την ακριβή κατάταξη αλλά θυμάμαι πως

το περισσότερο το έκανε το Πάντειο πανεπιστήμιο

το προτελευταίο (!?) λιγότερο το ΕΜΠ

κ το λιγότερο από όλους η Νομική…

την ενδιάμεση κατάταξη δεν την θυμάμαι. Για σχολιάστε πάνω σε αυτό…

Η θεολογική δεν ήταν καν μέσα ε??αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

η θεολογική υπαγόταν στο πανεπιστήμιο Αθηνών, άρα κάπου στη μεση θα πρέπει να ήταν…

από την άλλη όσες της θεολογικής έχω γνωρίζει έχουν τόση σχέση με το κλισέ που υπονοείς, όση ο Glenn Benton με τον Θεό…

Aλλο αν παντρευτηκε σε Εκκλησια με χριστιανικό γαμο…:lol:

Υ.Γ Βαση δικής μου ερευνας τα ΤΕΙ (και δη των Τουριστικών) προηγουνται…Ολα τα αλλα ειναι μυθοι…:!:

έλα πες μου ότι κάνεις πλάκα!!!

Καιρος να αναθεωρησεις μερικα ειδωλα και ακουσματα σου…:stuck_out_tongue:

χαχαχχααχ εντάξει μωρέ το ήξερα ότι είναι καραγκιόζης…αλλά τόσο πια???ούτε εγώ δε θα παντρευτώ σε εκκλησία που δε το παίζω και βεελζεβούλης και παντρεύτηκε αυτός???Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

Θα τον τούμπαρε παιδί μου η γυναίκα του…με το σεξ που λέγαμε πιο πάνω…αχχχ τσούλες γυναίκες…παίρνετε τους κα(υ)λύτερους και τους κάνετε τσακλοκούδουνα!!!

8O 8O ??

ρε μηπως κανεις πλακα?δηλαδη δεν παιζει

γιατι αν αληθευει ο benton ειναι

[SIZE=“5”]μουνοδουλος :p:p[/SIZE]