ναι μόνο ο benton είναι τέτοιος…
Δεν την εχω δει…Μακαρι πάντως να αξιζε την θυσία του Glenn…:lol:
ναι ρε οκ, αλλα τοσο??!!! δηλαδη τη μια παιζει τον κακο-αντιχριστο και παει κανονικα και παντρευεται σε εκκλησια?! :lol: :lol:
καραγκιοζης που λεει και η κορψετ :lol:
α γεια σου νέε μου
το τρακ αυτο ειναι αφιερωμενο στον Benton
Γκράφικ Ντιζάην ΓΤΠ. Έλα στο τμήμα μου να δεις κάτι μπάζα. ¶μα αυτές είναι μέσα στις πιο ενεργές σεξουαλικά φοιτήτριες, τότε οι έλληνες είναι ή τυφλοί ή μπαζολάγνοι.
κι εσύ γραφίστρια γκόμενα ψάχνεις?
Για να κάνετε σεχ και να υπολογίζεις σε dpi και ποσοστά τετραχρωμίας? :p:p:p:p
ο μικρός ντημονη κληνα ανακαλύπτει τον κόσμο
Νταξ, όχι τόσο.
Είναι μία που ζει γενικότερα. Και είπαμε, δεν είμαστε και μαθηματικό να μιλάμε με ολοκληρώματα.
@ντουντ: Ο μικρός ντημονκλίνα ΞΕΡΕΙ.
Τι γραφουμε εδω?
Οτι εσκασες στο φαγι υποθετω!
Ασε. Δεν επρεπε να φαω τοσο. Κατεβαζω κοα κολες τωρα…
Τι χαζη ερευνα.:?
Τουλαχιστον να ηταν για το φαι.
Το φαγι εχει αμεση σχεση με το σεκτς. Οι σπουδες οχι.
Συμφωνω αγαπητη (:
Πάλι καλά που υπάρχει και η αρχιτεκτονική και λίγο οι πολιτικοί μηχανικοί και μας ανεβάζουν τα ποσοστά. Αν υπολογιζόμασταν αυτόνομα εμείς κι εσείς δε θα βρισκόμασταν στην έρευνα καν. Υπό του μηδέν :p:p
Λίγα για τη σχολή σου ε. Ντάξει έχω γνωρίσει κάτι απίστευτα μπάζα εκεί, αλλά και κάτι πολύ καλά :roll:
Ρε πάνε στο δγιάλο, μου χει φάει τη ζωή αυτή η σχολή! (Για τα εργαστήρια μιλάμε πάντα…) :-s
Ρε δεν λεει για το αν ειναι μπάζα αλλά αν είναι σεξουαλικά ενεργες! Μπορεί η άλλη να είναι μπαζο αλλα στο κρεβάτι να είναι άπιαστη! Μην κοιτάς που εγώ ειμαι και κουκλάρα και θεα στο κρεβατιιιιι! (και ψωνάρα!:lol:) Ειμαι εξαίρεση!
Αυτο αν θελουμε το πιστευουμε :!: