Sex and the Studies!

Reverse psychology ατιμούτσικο? :naughty:

Γκουχ,γκουχ…

Μια halls παρακαλώ…:stuck_out_tongue:

Γκουχ, γκουχ.

Κοιτα να δεις!

Συμφωνα με τον γνωστο καθηγητη / φιλοσοφο / γυναικολογο Καρλς Χαιν Βρουμενινγκεν, οταν μια γυναικα τονιζει πολυ μια συγκεκριμενη της πτυχη, τοτε να ξερεις πως εκει αισθανεται μεγαλυτερη ανασφαλεια!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΦΑΛΕΙ :!:

Μπορει βεβαια οντως να αποτελει σημαντικη εξαιρεση! Οποτε ας μας πει την αποψη της επι του θεματος!!!11~1!!

Ωραια τα λεει ο κος Καρλ Χαιν Μπλαμπλουνινγκεν και εχει και ενα point:!:

Αλλά προσωπικα νομιζω οτι οταν κατι το κανεις καλα πρεπει να μην ντρεπεσαι και να μιλας για αυτο!

Μπορω να πω ξερωντας πολυ καλα τον εαυτο μου, οτι ανασφαλειες δεν εχω πολλες και σιγουρα το σεξ δεν ειναι μια απο αυτες…8)

Αυτα εχω να πω, οποιος ενδιαφερεται μαθαινει!:stuck_out_tongue:

Υπαρχουν ομως και οι ΛΑΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ :!:

Την ιστορια με τον βοσκο και τον λυκο την ξερεις;

Ο ΛΑΟΣ ειναι ΣΟΦΟΣ :!:

Καλα ναι εχεις δικιο αλλα εδω λες για καποιον που περασε τα ορια…δεν εχω περασει κανα οριο…νομιζω δλδ…:-s

Κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι δεν πείθονται και θα ζητήσουν πρακτικές αποδείξεις επι του θέματος.

Οποιος ενδιαφερεται μαθαινει!

αυτο θελετε εσεις!

Εσυ Νταρθ Βειντερ, αισθανεσαι πεπεισμενος απο τα παραπανω λογια; Κατσε να ακουσουμε και την αντιπερα πλευρα!

Να το θέσω αλλιώς. 'Οταν πάω να αγοράσω αυτοκίνητο, ότι και να μου πει ο πωλητής αν δεν το περάσω από Test Drive δεν το παίρνω.:p:p:p

Και τώρα που το είπα πάω να κρυφτώ από τις ντομάτες τις Areldia
:p:p

Σοφα ελαλησες! Λογια διχως εργα, ισον αερας κοπανιστος :!:

…και μαλλον εμενα θ’ αρχισει να κοπαναει, ετσι οπως το βλεπω :!:

@ Angmar: Εννοια σου!:lol:
@ DarthVader: Δεν ειμαι αυτοκινήτο!! >.<

Όχι αλλά ξεκινάς καριέρα πωλητή και υπόσχεσαι μεγάλη ιπποδύναμη.
:p:p

Α δεν υποσχεθηκα τιποτααααα! Μιλησα για το ατομο μου…αλλα δεν εδωσα καμια υποσχεση…:stuck_out_tongue: Εξ’αλλου, θα το ξαναπωωωω, οποιος θελει μαθαινει! Ααααα δεν θα ξαναπω τιποτααααα.:smiley:

Μ’αρεσει να παιζω!

Οπότε είσαι ακόμα καλύτερη σαν πωλήτρια απότι κατάλαβα γιατί εμένα μου έδωσες εντύπωση εγγυημένης λειτουργίας και στην ουσία ούτε δικαίωμα να ζητήσει τα λεφτά του πίσω κάποιος δε μπορεί.

Ελπίζω τουλάχιστον να είσαι οικολογικό μοντέλο με εγγύηση.

Και μένα

Να σου πω…μπορω αντι για αυτοκινητο να ειμαι μηχανη που μου αρεσει πιο πολυ???:stuck_out_tongue:

You guys, get a room:!:

Ε κατσε ρεεε ακομα δεν εχουμε κανει τιποτα να αξιζειιιι!:lol::lol:

Να το συμβιβάσουμε σε τρίκυκλο?

ιου με την καμια! Θελω να μαι BMW K 1300 R κιολας αλλιως τιποτα!![-X