Shora μαζι με Yndi Halda

Ο,τι μυριζει γυριζει παντως…

Ναι ρε tyler, μας το 'χεις πει ότι γουστάρεις και είσαι ικανοποιημένος με τις τιμές τις alterground.

Μην αρχίζουμε…για το συγκεκριμένο Live μιλάω και για αυτά που κρίνω και πηγαίνω…16 ετρώ για κάθε μπάντα που είδα σήμερα με αυτό που είδα ναι έιναι μια χαρα…έχασες…

Δεν έχασα τίποτα φιλαράκο, τους Shora που μ’ ενδιέφεραν πολύ να δω θα τους δω μια φορά στο roadburn, μαζί με 50 μπάντες ακόμα, τους ψήφισα για atp κι ελπίζω και για εκεί.
Ας τα ξαναπούμε για πολύ λίγο μη χαλασουμε και το κλίμα όλων εσάς που περάσατε απόψε όμορφα, αν μπορείς και τ’ ακουμπάς έτσι ξέγνοιαστα τα 35 καλώς, απλά επισημαίνουμε ότι τους έβλεπες άνετα και με 20-25.

Όποιος ξαναμιλήσει για Roadburn σε στυλ “ναι οκ εγώ πάω φέτος εκεί και θα δω τα κέρατα μου”, μπορεί να γλύψει την γλυκύτατη κωλοτρυπίδα μου.

Kαλά για μένα η τιμή είναι όντως υπερβολική και γι’ αυτό ανέφερα ότι τα σκάσαμε με βαριά καρδιά αλλά ευχαριστηθήκαμε τουλάχιστον.

Αν ήταν πιο φτηνά εγώ θα το σκεφτόμουν πολυ σοβαρά να πάω και Maybeshewill πχ ή θα είχα πάει και Cult Of Luna, αλλά ντάξει σιγά μη σκάω 35ευρα αβέρτα. Έχουμε σε πολλά άλλα πράγματα να χαλάσουμε τα λεφτά μας εκτός από τη μουσική.

Διάλεξα αυτήν τη συναυλία και έπραξα πολύ σωστά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων. Ήταν ένα εξαιρετικά όμορφο βράδυ =)

To συγκεκριμένο μακριά μου!!! ο τύπος παίζει να είναι ακόμα εκει και να μη βρίσκει την έξοδο!!:lol:

ελα ρε συ! Νεξτ τάιμ να έρθεις να μιλήσεις. Εγω δε σε πρόσεξα… :expressionless:
Νομιστεράκι νομίζω είδα και γω, όπως και ένα τύπο που ήταν ίδιος ο Μπλουζλικ!
Μπλουζ, αν δεν ήσουν Αθήνα σήμερα έχεις σωσία! 8O

σλουρπ, γιάμμυ!

και στο Roadburn θα σκάσεις σύνολο όλα τα έξοδα 500 γιούρια…κ έσυ λοιπόν έχεις και τα σκας…εγώ υπηρετώ την πατρίδα και δεν μπορώ να βγω να τους δω…άρα 32 και όχι 35 και ξαναλέω 16 για κάθε μπάντα (πενταμελή να τονίσω) είναι μια χαρά…Όταν η spinalonga έγερε τον Bjork εδώ με 17 ευρώ κάνατε λιτανείες για το χαμηλό ticket…τώρα 16 είναι πολλά…

300 x 33 (σου βάζω για όσους έσκασαν 35 στο ταμέιο) = 9900

αφίρεσε ενοίκιο χώρου, υπαλλήλους, τεχνικούς και προώθηση (καταχωρήσεις, αφίσες κτλ), ξενοδοχεία, φέξοδα γκρουπ, φόρους

να μείνω στα 5-6 χιλίαρικα…2,5 χιλάρικα για κάθε μπάντα…αν βάλεις και το κέρδος του διοργανωτή τότε ή μπήκε μέσα ή κάθε μέλος μπάντας πήρε 200 ευρώ που παίρνει κ η κουτσή μαρία για live…

8 ευρώ που έσκασα για Sugah Galore το Σαββατο (ελληνικό group στο Αν) είναι οκ… 16 για μπάντες που είναι δυνατά στον χώρο τους ονόματα απο εξωτερικο είναι πολλά, έχω πρόβλημα κρισης κτλ κτλ

ναι…σε είδα και μέσα και στην έξοδο…ήσουν με ένα άλλο παιδί λίγο προς γεωργάτο έφαιρνε…:lol:
Αλλά ήμουν και εγώ με παρέα και δεν έκατσε…Στους ΜΟΝΟ τώρα…!

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: ΓΑΜΗΣΕ!!!

Tyler, δεν.καταλαβαίνεις.τι.σου.λέω.
Η μικρή προσέλευση του κόσμου δεν ήταν τυχαία. :slight_smile:

λοιπον, ειδα μπλιντιν και τυλερ(με τις περιγραφες της μπλουζας)ναι, αλλα δεν ημουν και στη καλυτερη κατασταση για να μιλησω σε κανενα. τυχεροι οσοι θα πανε ροντμπερν. 2 κομματια νεα, το πρωτο απ’ αυτα θα καψει σπιτια.

υ.γ: και μην ξαναναφερει κανεις τα εγγλεζικα πουστακια σ’ αυτο το τοπικ. φασισμος ναι.

Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ live τα άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω. Και πραγματικά μπράβο στο διοργανωτή που φέρνει τέτοια ονόματα. Τα του Καίσαρoς τω Καίσαρι.

Αν οι Halda προσέφεραν πολύ ωραίες στιγμές με το Illuminate, οι Shora ήταν απλά από άλλο πλανήτη… Δηλαδή πραγματικά τα -πολύ καλά- Αγγλάκια θα μπορούσαν κάλλιστα να βγουν στο τέλος της συναυλίας και να ζητήσουν συγγνώμη που μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με τους Ελβετούς.

Το Malval είναι απλά ένα preview της live εμφάνισης, ένα συντομότατο και ελάχιστα αντιπροσωπευτικό trailer των απίστευτων Shora.
Κάτι τέτοιες στιγμές σου έρχεται ένα μειδίαμα σκεφτόμενος πόσο πολύ ακούγεται τα τελευταία χρόνια η φράση “η σύγχρονη μουσική δεν έχει τίποτα να προσφέρει”…

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα…και εγώ μπορει να ψηνόμουν να πάω maybeshewill αλλά με αυτό το ticket σε καμμία περίπτωση…και εκεί δεν θα έχει κόσμο…αλλά στο έχω ξαναπει επιλέγω που θα δώσω τα λεφτά μου και το κάνω για λίγες και πραγματικά καλές περιπτώσεις…anyway δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ πάνω στο θέμα…:stuck_out_tongue:

Με πλήγωσες…μαχαίρι στην καρδιά…

πως να μην μπει μεσα η διοργανωτρια εταιρια ρε παιδια με 35 ευρω εισιτηριο???
απλα μαθηματικα.

οπως λεει ο ταιλερ 33 χ 300 = 9900 ευρω

ας υποθεσουμε οτι το εισιτηριο ειχε 25 ευρω,

στανταρ θα μαζευε 600 ατομα, άρα 600 χ 25 = 15.000 ευρω.

και αντε δε μαζευε 600, αλλα 500. 500 χ 25 = 12500 ευρω.

σαφεστατη διαφορα και στις δυο περιπτωσεις.

κι εμενα με πληγωσαν οι Yndi Halia, που παιξαν ενκορ χωρις να τους το ζητησει κανεις =(

Πότε θα διαρεύσει το καινούριο Shora λεμε?? Πωπω, θα σπέρνει περισσότερο απ’ το Malval να μου το θυμηθείτε…

Α, μιας που το θυμήθηκα, φέρτε Colour Haze ρεεε:!:

νομιστερακης, βάλε γυαλιά στο κοτοπουλάκι σου:Ρ

η αλήθεια είναι πως όταν τους είδα να ξαναβγαίνουν, και γω χαλάστηκα…

ειναι τραβεστι, πρεπει να φαινονται :slight_smile: