μεσα θα μαι κι εγω…
Καλά να περάσετε.
εγώ ακόμα το σκέφτομαι… :?
εχεις δικιο, ειναι πολλα 35 ευρω για shora.
μπα, δεν κολλάω εκεί. όχι πως δε θα προτιμούσα να χει κάνα 20άρι βέβαια. κ εξακολουθείς να είσαι κακός με τους yndi fanta, αμάν :!:
αφου δεν ειναι και τπτ το ιδιαιτερο ρε αδερφε =/
Πιπέρι…κ εγώ μέσα…32 κάνει το ticket…
και γω 50/50 είμαι… :-k
Εσύ θα πας roadburn…
Γι αυτό το λέω. Θα τους δω κι εκεί έτσι κι αλλιώς.
Έλα μου όμως που όταν βγήκε το Μάλβαλ το πάσαρα σε όλους τους γνωστούς μου λέγοντάς τους “μαλάκες ακούστε αυτό! Θα πάθετε πλάκα!” Και τώρα με πρήζουν να πάμε στο λάιβ… :lol:
Εγώ ήξερα οτι οι μαλακίες πληρώνονται…τώρα θα την πληρώνουκμε κ για άγιες πράξεις??γιατι ΘΕΕ??πάντως το πακέτο για εμάς που δεν μπορούμε να περάσουμε τα σύνορα λόγω θητείας είναι μια χαρα και ότο πρέπει…yndi halda πάντως δεν θα έχει στα ξένα…:har:
Aν και δεν με τελαίνουν οι χάλντα, είναι μπάντα που αξίζει…
αλλά…
:p:p:p
χαχα!το δα κ εγω μετά…Ωδή στον ΟΤΟ!
Ας ελπίσουμε σε ένα μοναδικά ξεχωριστό live σήμερα και το ότι γίνεται στο gagarin είναι ήδη μια πολύ καλή αρχή…!
Εν ολίγοις:
Χάσιμο οι Shora. O ντράμερ τους θεούλης. Αυτά που δεν ήταν από το Malval ήταν καινούριες συνθέσεις? Αν ναι, αναμένουμε εξαιρετικό δίσκο!
Τώρα για Yndi Halda τι να πω. Τα λόγια είναι λίγα. Ήταν τρομακτικά καλοί. Καμια 20αρια φορές καλύτεροι από το studio. Οι ανατριχίλες διαδέχονταν η μία την άλλη. Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα τέτοιο πράγμα. Χίλια μπράβο στα παιδιά.
Τα σκάσαμε τα 35 ευρώ, αλλά τουλάχιστον αποζημιωθήκαμε στο έπακρο.
Πικάντικες λεπτομέρειες άλλη στιγμή ίσως, γιατί βαριέμαι και νυστάζω τώρα.
Είχε κόσμο αρκετό; (μακάρι όχι.)
Μιλιούνια :Ρ
ξεκινάω με γκρίνια:
- Όταν έχεις 2 headline εμφανίσεις, μήπως θα ταν καλύτερα να ξεκινάει το ηβέντ νωρίτερα από τις 22.30? λέω εγώ τώρα…
- 35 ευρώ είναι όντως τραγική τιμή. Στην Ευρώπη με 35 ευρώ βλέπεις μπάντες μεγάλου βεληνεκούς, και όχι ανερχόμενες.
- Ελπίζω ο διοργανωτής να πήρε το μύνημα της αραιής προσέλευσης (περίπου 300 άτομα) άλλα από την άλλη, αν γινόταν στο Αν με τον ίδιο κόσμο θα μιλούσαμε για θρίαμβο…
Στα της συναυλίας:
Yndi Halda
πριν το λάιβ τους θεωρούσα απλά οκ, και μετά το λάιβ ανέβηκαν λίγο στην εκτίμισή μου. δεν κατάφεραν όμως να με κερδίσουν. Πάντως η σκηνική τους παρουσία ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, με τις “σπαστικά” ασύμμετρες κινίσεις τους να δίνουν ένα γκροτέσκο τόνο στην εμφάνισή τους. Με κούρασαν πάντως στο ενκόρ.
Shora
Ο όρος “ποστ-ροκ” τους αδικεί. Οι Shora είναι φτιαγμένοι από την ίδια “πάστα” συγκροτημάτων που έχτισαν τον ψυχεδελικό μύθο πριν 30-40 χρόνια. Κοινώς, αν έχετε κάποιο “θείο απ’το Σικάγο” που πρόλαβε π.χ. τους Hawkwind στην ακμή τους, σήμερα μπορείτε να του κλείσετε πονηρά το μάτι. Αν όντως τα “άγνωστα” κομμάτια που έπαιξαν είναι από την επερχόμενη δουλειά τους ετοιμαστείτε για μεγάλα πράματα. Μπόνους κρέντιτς παίρνουν οι 2 μορφάρες κιθαρίστες, ο μεν για το Samhain-ικό τσουλούφι του(), ο δε γιατί (όπως είπε ο κολλητός μου) είναι ίδιος με μένα 3 χρόνια πριν (:p), και ο Θ-Ε-Ο-Σ ντράμερ!
Εν κατακλείδι, δεν ξέρω αν όντως άξιζαν τα 35 γιούρια που έσκασα. Κρατάω μόνο ότι το “parhelion” στη live εκδοχή του είναι μια ηχητική μαύρη τρύπα που καταπίνει σύμπαντα. Και μόνο γι αυτό λέω χαλάλι. Θα τους ξαναδώ στο Roadburn και ελπίζω να γαμήσουν και πάλι!
Υ.Γ. Πέραν του γεγονότος ότι κάποιες μυρωδιές γνωστού “αρωματικού” φυτού πλανώνταν διάχυτες στην ατμόσφαιρα, ένας τύπος λίγο παραδίπλα μου φούμαρε ένα πράμα που βρώμαγε σαν κατουρημένο φιδάκι για κουνούπια!:? Πώς το αντέχεις αυτό το πράμα ρε άνθρωπε…
300 άτομα στο gagarin ε;
Μια χαρά έκατσε, ωραία.
Κατάρχάς είδα bleedin σίγουρα και νομίζω Nomisteraki…Δεν μίλησα δυστυχώς γιατί είμαι ντροπαλούλης…:oops: (Πάντως φορούσα ένα φούτερ με κουκούλα mono / are you there? μαύρο)
Στα περί της συναυλίας…Εγώ μετά τους Yndi Halda αισθανόμουνα πια κενός απο τα πάντα…ότι είχα μέσα μου το πήραν και το σήκωσαν…Εσωτερική κάθαρση…Αυτό το finale στο Illuminate my heart…είναι απο τις πιο έντονες στιγμές που θα χαραχτούν στην μνήμη μου μέχρι την ύστατη ώρα!Τρομερές συνθέσεις (και το καινούριο κομμάτι), ενέργεια, σκηνική παρουσία, σεμνότητα (που ηταν χαρακτηριστικό και των Shora)…Με λίγα λόγια μαγεία…ταξίδι…
Οι shora μετά απο όσα ανέφερα μου φάνηκαν πάρα πάρα πολύ καλοί…δεμένοι μας οδήγησαν σε παρανοϊκά ηχητικά τοπία με μακροσκελή πειραματικά περάσματα…Το Parhelion ήταν πραγματικά μοναδικό ζωντανά και γενικά μαζί με τον φωτισμό ήταν ένα υπέροχο trip…
Ξαναλέω πως εγώ πλήρωσα 32 για το εισητήριο και θεωρώ πως άξιζαν τα χρήματα που έδωσα…Μπορεί να τρώει κράξιμο η Alterground αλλά τουλάχιστον της αναγνωρίζω πως τα live που διοργανώνουν είναι ποιοτικά…Ένα ακόμα αξιοπρόσεκτο σημείο είναι πως το κοινό ήταν απίστευτα σοβαρό και δεν έβγαζε κιχ σε σημεία πολύ πολύ χαμηλα…ιεροτελεστία!Επίσης το gagarin ήταν ότι έπρεπε για τον κόσμο που είχε…τέλος οι δύο μπάντες παίξανε σε χρόνο σχεδόν το ίδιο πέριπου 1 ώρα και ένα τέταρτο η κάθεμια…
Υ.Γ. Nomisteraki περιμένω να δω κριτκή για τους Halda…Πρόσεχε…Πιπέρι!