Sieges Even

Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια απήχηση, μέσα σε δύο μέρες υπερδιπλασιάστηκε το thread! Τελικά αυτή η τεράστια μπάντα έχει ένα αξιοπρεπές -όχι απαραίτητα σε μέγεθος- κοινό και το αξίζει αν μη τι άλλο… Που κρυβόμασταν τόσο καιρό? :smiley:

Περί της ?σύγκρουσης? τώρα, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την αξία του sence (έτσι κ αλλιώς είναι αδύνατο),αλλά θα προσχωρήσω κ εγώ στο ?στρατόπεδο? του Art… Όπως είπε πολύ ορθά και ένας φίλος, τέτοια album τα βιώνεις… Εμένα ήταν η πρώτη μου επαφή με το συγκρότημα, το cd που έχω ακούσει όσο λίγα στη ζωή μου και πλέον έχει περάσει στους δίσκους που δεν τίθενται σε σύγκριση. Δικαιωματικά. Σίγουρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να επέλθει διχασμός ,συζητάμε για δύο μεγάλα κεφάλαια της προοδευτικής μουσικής ?η αν θέλεις μουσικής σκέτο-… Ας διοργανώσουμε βραδιές ?Sieges Even? , μία για το καθένα (ωραίος amazing, σε νοιώθω απόλυτα!) Η καλύτερη παίρνει τους ψήφους της άλλης και οι κανόνες είναι : -Δεν υπάρχουν κανόνες :stuck_out_tongue:

mindsen μη το συζητάς, κατάφερες να μας ξυπνήσεις και έκανες κάποιους από μας να θυμηθούμε το μεγαλείο των SE. Για αυτό και μόνο θενξελότ…

Όσο για τη διχόνοια, ας μας δείχνει το βδελυρό πρόσωπό της. Για τέτοια θέματα, έχει πλάκα. Αλλά να μην ξεχνιόμαστε…

[SPOILER][B][SIZE=“5”]THE ART OF NAVIGATING BY THE STARS[/SIZE][/B][/SPOILER]

Toxike, τα λες ωραία…

Mindsen κι εσύ το ίδιο, τα είπαμε αυτά, αλλά μην χαλάμε και την πλάκα τώρα. Ξέρεις τι κόπο έκανα να σπείρω τη διχόνοια με τους απέναντι;
Άσε που αυτά λες και μας ισοφαρίσανε κιόλας οι δευτεράτζες…

H ισοφαρία είναι από μόνη της αιτία πολέμου…