οκ αρχίζει πόλεμος και για το χάλκινο μετάλλιο 8)
OK, οι δύο πλευρές έχουν αποκρυσταλλωθεί.
Στα αριστερά του ρινγκ έχουμε τον Deckard που κατεβαίνει με τα χρώματα του Jogi Kaiser, και στα δεξιά τον DeKay με τα χρώματα του Arno Menses.
GO.
Στα δυο καλυτερα δυσκολευομαστε αλλα η τριτη θεση νομιζω ειναι ευκολη επιλογη.STEPS:-k
Στο sophisticated τραγουδάει ο Greg Keller που δεν είναι ούτε Jogi ούτε Arno, αλλά μια χαρά φωνή είναι.
Δυστυχώς το Steps πέφτει θύμα του Franz Herde που για τους rushοwatchtower-ισμούς του Life cycle ήταν καλός, αλλά μέχρι εκεί
Μα είναι σαν να μου ζητάς να χτυπήσω μικρό παιδί (δεν εννοώ τον Deckard).
edit: το Steps νομίζω είναι πιο κάτω κι από τα δύο άλλα. Και ναι, φυσικά ο Kaiser τραγουδάει μόνο στο A Sense, αλλά και πάλι δεν υπάρχει σύγκριση του Arno με κανέναν άλλο τραγουδιστή.
ε, και Sophisticated. Μακραν το πιο υποτιμημένο άλμπουμ των Sieges Even μαζί με το Uneven. Γενικώς, αν βάλεις στην άκρη A Sense Of Change και The Art…, αυτά που μένουν, από μόνα τους είναι ικανά για να φτιάξουν σχολές. Μπαντάρα.
:thumbup: @ ποστ Mindsen.
edit: Δείτε το και αλλιώς. Το The Art Of Navigating By The Stars, είναι άλλη φάση γιατί βιώθηκε ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του και αποτέλεσε σύγχρονο άκουσμα, ενός prog δίσκου που βγήκε σε περιόδους άκρατης παραγωγής Theater κακέκτυπων. Γι’αυτό, μεταξύ άλλων είναι το καλύτερο Sieges αλμπουμ και επειδή επανέφερε μια μπαντα στην επικαιρότητα, με ανεπανάληπτα θριαμβευτικό τρόπο. Αριστούργημα.
το art ειναι δισκαρος!!
και το λαιβ τοτε ητανε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
αληθεια θυμαστε βαθμο που ειχε παρει στο χαμερ? 8,5 ή 9?
εχει ακουσει κανεις τα ντεμο που χανε κανει με τον matos? (υποθετω τα χουν ακουσει οι περισσοτεροι, απλα ετσι ρωταω… )
Παιδες την τελευταια βδομαδα ακουω το The art of…
Και ειναι φοβερος δισκος.Τρομερες μελωδιες,και φωνητικα,πραγματικα PROGRESSIVE metal.
Ο φίλος πραγματικά …έγραψε.
Ο δίσκος αυτός είναι μια όαση. Δεν μπορώ να βρω καταλληλότερη λέξη. Όαση (ίσως και καταφύγιο, ονειρότοπος δεν ξέρω αλήθεια!). Εκεί που η μουσική βιομηχανία τρέχει με δαιμονιώδεις ρυθμούς και κάπου χάνεται το νόημα… βγαίνει κάτι τέτοιο, σταματάει τον χρόνο και σε κάνει να αναρωτηθείς…πόσο απλά και όμορφα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Δίσκος που με έκανε να επαναπροσδιορίσω πολλά.
Θυμάμαι ότι όταν τον είχα πρωτοακούσει…έκανα κάτι που θα το χαρακτήριζα “βραδιές Sieges Even”:p. Είναι ένα μέρος που πήγαινα απο παιδί, με πολλές μνήμες…ενα τοπίο εξαιρετικής θέας. Πήγαινα λοιπόν εκεί με το αμάξι, έβαζα το cd…και σσσσσς αρχίζει όπως έγραψε ο φίλος. Χάσιμο. Μετά ένιωθα καλύτερος άνθρωπος (κλισεδούρα αλλά ισχύει:p)
Outshined, toxike, το χρυσό είναι δικό μας, όπως καταλάβατε.
Ήταν ένας σκληρός αγώνας, ομολογουμένως, και το μεγαλείο του νικητή αναδεικνύει την αξία του ηττημένου.
Σταμάτα να διαστρέφεις τα αποφθέγματα ρε!
συμφωνώ μεν αλλά τότε και εγώ θα έπρεπε να μείνω στα πρώτα τους που ήταν για μένα “σύγχρονο” άκουσμα, σε αντίθεση όμως με τους theater οι SIEGES EVEN μου έδωσαν ωραία πράγματα και τα επόμενα χρόνια…
9
Όχι και ρε. Πού πήγε ο σεβασμός για τους πρεσβύτερους στις μέρες μας;;
Και δε διαστρέφω τίποτα. Τα παιδιά δεν κρατιούνται και βγάζουν την αγάπη από μέσα τους…εγώ φταίω;
Πείτε κι άλλα παιδιά. Ζηλεύουν οι απέναντι, δεν πειράζει, λογικό είναι εξάλλου.
Έλα Γράκχε μολόγα το. Το ξανάκουσες το Art και μεταξύ Sequence I και II έσπασες, ε; Ξέρω ρε φίλε, κι εγώ το ίδιο παθαίνω κάθε φορά.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, δεν μπορώ να διαλέξω μεταξύ των δύο, τα θεωρώ σχεδόν ισάξια.
Και αν θες να ξέρεις, όχι, δεν το ξανάκουσα. ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.
ΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ CD. :x
αραγε βαθμολογουνται αυτοι οι δισκοι?
και γενικα
ειναι σε θεση ο εκαστοτε συντακτης να συλλαβει την αξια μεγαλων δισκων σαν και αυτον και να τους αποδωσει οτι τους αναλογει?
βγαίνουμε off topic…
ίσως ναι, ίσως όχι, εμείς μπορούμε? Συνήθως “πρέπει” να βάλουν ένα βαθμό, μερικοί το προσπερνάνε με χαριτομενιές τύπου “666”, “69”, “11” αλλά η επιδοκιμασία ενός έργου τέχνης (και ένα 9 αυτό λέει) βοηθάει τουλάχιστον να το φέρει κοντά σε κάποιο κομμάτι μουσικόφιλων που δεν τους ήξερε πριν. Προφανώς εμείς δεν περιμένουμε το βαθμό, θα ακούγαμε το δίσκο έτσι κι αλλιώς.
και γω 9 θα έβαζα
δεν νομιζω οτι αυτα τα αλμπουμ μπορουν να κριθουν ευκολα
ειναι αλμπουμ που η αξια τους φανερωνεται με τον χρονο
σιγουρα μια σωστη σωστη κατευθυντηρια κριτικη βοηθαει
αλλα ποσες φορες εχουμε δει αλμπουμ να αδικουνται
τεσπα
και γω 9.5 θα του βαζα
κατι στο blue wide open του κοβει το μισο βαθμο…
Εκπληκτική μπάντα.
Είμαι ανάμεσα σε art και paramount. Με το Paramount έχω δεθεί λίγο περισσότερο, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το πιο είναι καλύτερο.
Btw, πόσο έχουν ακούσει το sophisticated oι Protest The Hero?
Όταν άκουσα το Art… έπαθα πλάκα αλλά είναι πραγματικά αποτροπιαστικό να υπολείπεται του Sense of Change σε ψήφους. Ρε πάτε καλά; Ακούστε λίγο ξανά το δεύτερο, κουνήστε το κεφάλι σας και ψηφήστε ξανά
Tέτοιος διχασμός από την εποχή του εμφυλίου, έτσι;;;
Πάντως, τώρα στη δουλειά ακούω Sense… και Paramount και πάω μετά σπίτι να ακούσω το ΕΠΟΣ…