Ελα ρε συ… εχει περασει τοσος καιρος?
Δεν πειραζει παντως… ετσι, γιατι αμα δεν σου λειψει κατι δεν το εκτιμας!
Ελπιζω το επομενο τσιγαρο να ειναι πολυ επυτυ-χυμενο
Ουδής αναντικατάστατος!!
Καλοί/ες οι πρώην αλλά οι επόμενες/οι θα είναι ακόμα καλύτερες/οι, σε όλους τους τομείς!
Το sex άλλωστε είναι το πιο εύκολο (εντάξει, όχι για όλους Angel_In_Black)…στην επικοινωνία χάνουμε λίγο την μπάλα!!
Μαζί??? :?: :?: :?: 8O :lol:
Θα πρέπει να σε γνωρίσω πρώτα, να πιούμε μία μπύρα βρε αδερφέ… :lol:
Ουδής αναντικατάστατος!!
Καλοί/ες οι πρώην αλλά οι επόμενες/οι θα είναι ακόμα καλύτερ/εςοι, σε όλους τους τομείς!
Το sex άλλωστε είναι το πιο εύκολο (εντάξει, όχι για όλους Angel_In_Black)…στην επικοινωνία χάνουμε λίγο την μπάλα!!
Μαζί??? :?: :?: :?: 8O :lol:
Θα πρέπει να σε γνωρίσω πρώτα, να πιούμε μία μπύρα βρε αδερφέ… :lol:[/quote]
Υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία η αλήθεια είναι, ή μάλλον παντελής έλλειψη! Δεν ξέρω τι παίζει αλλά κανείς δεν μιλάει πια, τις μισές φορές είσαι σε μια σχέση και δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Και στο sex βέβαια, υπάρχουν κι οι χημείες (εκτός των λοιπών προσόντων!)
Όσο για το πούρο διεστραμμένο μυαλό… θα δούμε! :oops:
Και τώρα που το ξαναδιαβάζω…σαν συνταγή της Βέφας είναι!
“θεματάκι”, “ματάκι”, “αεράκι”, “μυαλουδάκι” !
“Μετά σωτάρουμε και λίγο σκορδάκι και σβήνουμε με κρασάκι τη σαλτσούλα μας…”
:lol: :lol: :lol: :lol:
Και τώρα που το ξαναδιαβάζω…σαν συνταγή της Βέφας είναι!
“θεματάκι”, “ματάκι”, “αεράκι”, “μυαλουδάκι” !
“Μετά σωτάρουμε και λίγο σκορδάκι και σβήνουμε με κρασάκι τη σαλτσούλα μας…”
:lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Αμα δε τρωγετε ρε μωρο τι να κανουμε? πρεπει να το “μαγειρεψουμε” λιγακι!!!
Πλακα πλακα, η μαμα σημερα εχει παστιτσιο! γιαμ γιαμ! :lol:
Άσε ρε silver, έχω αρχίσει ν’αναρωτιέμαι τι είναι τελικά η αγάπη, και γενικά οι σχέσεις… Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τίποτα, ειδικά γιατί κάθε φορά την πατάμε με τον ίδιο τρόπο… Δεν είμουν texas χτες βράδυ, έχω λίγο τις κλειστές μου…
slekkas, το μόνο που έχω να πω είναι “άντρες!” Αν και cliche, όλοι ίδιοι είστε βρε παιδί μου!
Ελα βρε μοργκαν μην απογοητευεσαι… θα περασει κι αυτο και θα ρθουν κι αλλα… Ετσι κυλαει και εχει κατα εναν διεστραμμενο τροπο, νοημα η ζωη…
Εκει που δεν καταλαβαινεις κατι γινεται και ανατρεπει ολα τα δεδομενα και ξαφνικα τα εχεις καταλαβει ολα… το πακετο ειναι οταν δεν σου αρεσουν αυτα που μολις καταλαβες… Γι’αυτο μερικες φορες ειναι καλυτερα να μην καταλαβαινεις!
Μη με ξενερώνεις…καλά το πήγαινες μέχρι τώρα!
Ομοίως μπορώ να πετάξω κι εγώ ένα “γυναίκες” και να λήξει εδώ το θέμα!!
Ο καθένας (άντρας/γυναίκα) είναι ξεχωριστός.
Λογικό είναι οι περισσότεροι/ες ν’ακολουθούν τις μαλακισμένες επιταγές της εποχής, που είναι η βλακεία, το ψώνισμα και η επιφανειακή αντιμετώπιση της ζωής!
Θέλει γερό στομάχι και τρελλά αποθέματα υπομονής για να βρεις κάτι που ν’αξίζει πραγματικά!
Κι επειδή με ρίξατε τώρα…την κοπανάω και πάω να την πέσω! 8)