:lol::lol::lol::lol::lol:
Για οσους με εχουν ρωτησει αν θα ειμαι στο παζαρι και τι ακριβως θα εχω μαζι μου, η απαντηση ειναι οτι θα ειμαι και θα εχω ΠΟΛΛΑ βινυλια απο ολα τα ειδη ΜΕΤΑΛ (και μονο), καινουργια και μεταχειρησμενα. Καποια παρα πολυ σπανια.
Μεγαλη ποσοτητα CDs, Box sets & Ltd editions reissue CDs. Επισης καινουργια (κυριως) και μεταχειρησμενα.
Επισης τα περισσοτερα απο τη λιστα με τα THRASH πραγματα θα ειναι στο παζαρι, οπως και αρκετα απο τα Τ-Shirts. Τα λεμε εκει τη Κυριακη…:roll:
Υ.Γ. Και IRON MAIDEN για καποιους…
Παιδιά έφτιαξα τα cd που θα διαθέτω στο παζάρι.
Θα έχει και νέες κυκλοφορίες απο Mastodon, Gojira, slayer έως Black Sabbath, Megadeth και τι να πρωτοπώ! Σπάνια ξεσπάνια δεν θα πληρώσετε τίποτα πάνω 9-10 ευρώ. Ενώ τα περισότερα θα είναι πολύυυυ πιο κάτω!!!
Ψάξτε να με βρείτε…(κόκκινο τραπεζομαντιλο…ρωτήστε κιόλας γιατι θα γινει ξεπούλημα χοντρό! 8O
Πάνω απο 500 cd… τιμές χώμα… θα με θυμηθειτε…
Βασίλης
Τα λέμε εκεί
ok συνονοματε…Θα τα πουμε εκει…!
Πολλά βινύλια. :-k
Εσένα πως θα σε αναγνωρίσουμε του λόγου σου; Θα έχεις κανένα πανό Forbidden κρεμασμένο πίσω σου;
Destroyer Of Speakers γαμησες!!!
Thanks φιλε καλες γιορτες να εχεις!!!
Πηγα και εγω στο παζαρι και εκανα τα ψωνια μου. Να πω οτι ο Destroyer of speakers ηταν ξηγημενο παλικαρι και αγορασα απο αυτον το Rage For Order απο Queensrÿche, που ηθελα να παρω παρα πολυ καιρο και το αμελουσα, το High Voltage απο AC/DC στην επανεκδοση με την χαρτινη θηκη (το ειχα με κανονικη και ηθελα και την επανεκδοση) και το Aces Of Spades απο Motorhead, γιατι το δικο μου εχει χαλασει απο καιρο, ειναι γεματο γρατζουνιες και δεν παιζει καλα. Επισης ο αδερφος μου πηρε το Cowboys From Hell απο Pantera, εμενα δεν μου αρεσει αλλα ο πιτσιρικας κοβει φλεβα. Ολα τα cd σε φοβερες τιμες και τα δοκιμασα και παιζουν ολα τελέια… Μια χαρα, σε ευχαριστω πολυ φιλε και καλες γιορτες.
Ακομα πηρα απο το παζαρι το Calling Card απο Rory Gallagher, το Visions of the Beast που μου ελειπε απο τα dvd των Iron Maiden, το Crusader απο Saxon, το Operation: Mindcrime απο Queensrÿche στην πρωτη εκδοση, την ηθελα αν και εχω την reissue και τελος το Countdown to Extinction απο Megadeth, που δεν το ειχα. Γενικα υπηρχαν πολλα cd και πολλες επιλογες, ειδικα μεγαλη ποικιλια σε πιο ‘‘ψαγμενα’’, αλλα δεν εκατσα και παρα πολυ ωρα, δεν ειχα και τρελα λεφτα, οποτε μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι και μακαρι να γινεται καθε χρονο το παζαρι.
edit: Ηταν πολλα ακομα cd που ειδα και τα ηθελα, καμμια 10αρια μετραω προχειρα, αλλα δεν τα πηρα λογω του οτι ηταν μεταχειρισμενα και σε πολυ κακη κατασταση, κατι το οποιο πρεπει να προσεχθει πιο πολυ την επομενη φορα απο τους πωλητες… Γιατι να παρω ενα cd που το εχω κατεβασει, αν ειναι σε αθλια κατασταση γεματο γρατζουνιες και δαχτυλιες? Δεν βρισκω τον λογο.
Πήρα 5 CD:
Tygers of Pan Tang-Crazy Nights
Free-Highway
Rory Gallagher-Deuce,Blueprint
Queen-A Night at the Opera
και 3 βινύλια:
U.F.O.-Force It
Scorpions-In Trance
Kansas-Point of No Return
Δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά καλά ήταν.
αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε angus7pl και nwoofgm που ήρθαν και συστήθηκαν.
Ανταποδίδω το hail!
Destroyer Of Speakers όντως απίστευτος. Πολύ καλές ευκαιρίες και τέλεια κατάσταση, μερικά αχρησιμοποίητα. Τα εύσημα εννοείται και σε mindtakis που κάνει πολύ καλή δουλειά με δυνατούς τίτλους. Πολλά μείον σε όσους απλά μετέφεραν τα μαγαζιά τους εκεί, με μοναδικό στόχο να βγάλουν λεφτάκια απο τους ηλίθιους μεταλλάδες. Και υπήρχαν αρκετοί τέτοιοι, που τράβαγαν την προσοχή με τους πάγκους-λατέρνες και όχι με τις τιμές τους. Έβρισκες πάντως καλά πραγματάκια.
Επίσης… απαράδεκτο νεροζούμι ο ‘καφές’.
Κάτι ήξερα που σας το έλεγα :)… Πραγματικά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλα και φυσικά για την υποστήριξη.
Χάρηκα που όλοι ψάξατε για το τραπεζομάντηλο!!! Και είπαμε 2 κουβέντες…
Ευχαριστώ και για το τελευταίο σας ευρώ και ελπίζω να προσέχετε τα cd σας όσο και εγώ :D.
Με τη βοήθεια σας πήγα πολύ καλά, μεγάλο Hail και στον trampakoula που μου έκανε το κονέ και με έψησε να πάω.
Τώρα για όσους το έχασαν βγάζω σήμερα ή αύριο νέα λίστα με πράγματα που δεν μπόρεσα να κουβαλήσω στο παζάρι διότι ήμουν μόνος μου.
Τιμές και κατάσταση των cd τώρα γνωρίζετε…Εχετε το νού σας!
Η μόνη μου ένσταση είναι στον καφέ! Καλός ήταν! :lol:
Οι τιμές από κάποιους ήταν απαράδεκτες με 12-14 ευρώ τα cd που τα βρίσκεις rock city και metropolis στη μισή τιμή! Παζάρι σου λέει μετά!
Για τα βινύλια δεν έχω άποψη!
Το τραπεζομάντηλο έγραψε!
Οντως καποιοι ειχαν υψηλες τιμες σε cd που τα βρισκεις φθηνοτερα καινουρια και ηταν και μεταχειρισμενα και σε χαλια κατασταση… Ανταποδιδω και εγω αγωνιστικους χαιρετισμους σε Trampakoula…
Αφου εγω προλαβα να ανοιξω ‘‘θρεντ’’ για το παζαρι θα πρεπει να μοιραστω και εγω τις εντυπωσεις μου, οχι ολες διοτι παλι με καποιο μαγικο τροπο ( ) θα ‘‘εξαφανηστουν’’ απο τους αρχοντες εδω :):lol: Οποτε τα οποια αρνητικα σχολια θα περιοροστουν στα επομενα δυο γεγονοτα.
Στο λανθασμενο τροπο με τον οποιο μια συγκεκριμενη πωλητρια ειχε κλεισει ολο το χωρο αναμεσα στη σκηνη και το χωρο του ηχοληπτη (για οσους γνωριζουν το χωρο), με αποτελεσμα οι πωλητες πισω τους να εχουν κλειστει!! Θα επρεπε οι επισκεπτες να κανουν ολοκληρο το γυρω του ΣΙΝ ΣΙΤΥ παραλληλα με το μπαρ και παρα πολλοι δεν μπηκαν καν στη διαδικασια να δουν ολους τους πωλητες. Κακο για ολους… για αυτονοητους λογους! :)
και…φυσικα στο καφε, οχι μονο στο οτι ηταν νεροζουμι οπως καλα ειπατε, αλλα στο οτι οι ιδικτητες ζητησαν (απο εμενα σαν πωλητη που θα ημουν στο χωρο 10 ωρες) 6 ευρω για 2 καφεδες!!!
Ας ειναι καλα ο ΣΑΙΡΕΝΣ που ελυσε το θεμα, και φυσικα συνχαρητηρια για τη πρωτοβουλια να διοργανωσει το παζαρι! Το οποιο κατα τα αλλα ηταν αψογο!
Ευχαριστω για τα καλα λογια, κριμα ομως που αρκετοι δεν ειδαν αυτους τους τιτλους! Και φυσικα ευχαριστω σε οσους τους εξαφανησαν σαν ζεστα ψωμακια :lol:
Τιποτα για μενα? Δεν σου ξαναδινω σακουλες :lol:
Εδω θα διαφωνησω (με καλη διαθεση) διοτι αν πηγες στο παζαρι για να δεις αν οι κλασσικοι 10 τιτλοι που για χρονια πουλαει σε προσφορα το Μετροπολις τοτε δεν υπηρχε λογος να πας!
Αυτο το παραμυθακι με το μετ…λις πρεπει να τελειωνει, διοτι εγω ευκολα αποδυκνειω οτι εχει τους αλλους 1034 τιτλους απο 3 εως 17 ευρω ακριβοτερα!!! (και καλα κανεις που δεν αναφερεις τους δισκους). Οποτε στο παζαρι πας για να βρεις αυτους τους 1034 τιτλους πολυ φθηνοτερα και αλλους τοσους που δεν υπαρχουν σε κανενα μαγαζι!
Για να μην παρεξηγηθω καταλαβαινω τι μπορει να εννοουσες με το ορθο παραδειγμα σου, απλα ηθελα να αρπαξω την ευκαιρια να γραψω μια 1-2 προτασεις :lol:
Ο φιλος το εθεσε καλυτερα :lol:
Ελπιζω να μην περιμενουμε παλι 3 χροναι για το επομενο!
Ρε παραπονιάρη…εχω πει 900 ευχαριστώ σε όλους…Εσυ γιατί να είσαι έξω?
By the way ναι οι καταπληκτικές σακούλες που έδινα ήταν ως επι το πλείστον sponsored by mindtakis.
Εγώ όλα τα θυμήθηκα…εκτός απο Σακούλες!!:lol:
καταγγελω destroyer of speakers οτι ειχε τα cds για ξεκαρφωμα … προαγωγος ειναι ο ανθρωπος :lol:
σαπορτ και στον mindtakis που παει για ενα σωστοτατο ανοιγμα , αρκει να κρατησει εκει που πρεπει τις τιμες
Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου φανηκε υποπτος :lol::lol:
Οτι αφορα εμενα, ΑΥΤΟΣ (:! ειναι ο στοχος μου και προς το παρον ολα ειναι οπως ΠΡΕΠΕΙ (:!
να ειναι. Ευχαριστω για το σχολιο