Παζαρι δισκων @ sin city 20/12/09

Δεν ειναι ετσι! Διοτι θα υπαρχουν εκπληξεις απο ‘‘ανεξαρτητους’’ πωλητες οπως και ιδιωτες. Ξερω ηδη 3 ατομα! Αν ομως θες να το παρουσιαζεις ετσι να το κανεις στο αντιστοιχο ΤΟΠΙΚ. Διοτι με αυτο το τροπο καταφερνεις το αντιθετο, τουλαχιστον σε εμενα που ανοιξα και αυτο το θεμα!!!

Ακομα και αν συμφωνω με αυτο που λες για τα μαγαζια, δεν μου αρεσει ο τροπος που το κανεις!

Λιγα λογια και καλα! :slight_smile:

Ελπιζω να βρω κανενα διαμαντι :smiley:

You do know where to look for, dont you? :lol:

Εγω μαλον θα παω και στι γκαζι και στον sin city…Ισως λιγο πιο πολυ στο γκαζι γιατι θα ερθει ενας φιλος μου που ακουει Hip-hop και θελει να ερθει…

>>φίλε υπάρχει ανάλογο τόπικ οπότε δεν υπάρχει λόγος να σπαμμάρεις εδώ

φίλε, ζητώ συγνώμη, αλλά μου φαίνεται πως τα δυο τόπικς έχουν κατιτίς κοινό. Παίρνοντας λοιπόν υπ’ όψη το ότι κάποιος μπορεί να προσέξει το ένα μα όχι το άλλο και να ενδιαφέρεται και για τα δύο, βρίσκω το “σπαμμάρισμα” αρκετά λογικό.

>>δεν μου αρεσει ο τροπος που το κανεις!

ζητώ συγνώμη και πάλι - αυτές οι λέξεις φταίνε - δεν μου κάθονται σωστα!

all hail!

Και μετά ακολουθεί η συναυλία, έτσι; Η οποία έχει είσοδο 8 έουρο… Τι σκατά, θα μας πετάξουν απ’έξω αν έχουμε πάει στο παζάρι και μετά θα μας ξαναβάλουν για τη συναυλία αναγκάζοντάς μας να πληρώσουμε άλλα 8 πέρα απο τα 3 του παζαριού:-k

Αυτη την απορια την ειχα κι εγω…ικανους τους εχω παντως :stuck_out_tongue:

Αναλογα τη διαθεση τους, τι να πει κανεις :lol:

Το παζαρι θα σταματησει οταν ξεκινησουν τα διαδικαστικα της συναυλιας , κοινως μεχρι τις 5 το πολυ θα κρατησει. αλλα και παλι δεν βλεπω το προβλημα σε αυτο, δηλαδη ποιος θα πηγαινε πριν βγει για το σαββατοβραδο του να αγορασει 2-3 βινυλια και να τα κουβαλαει παραμασχαλα μετα . Πας λοιπον το πρωι τσιμπας οτι θες κ το βραδακι η πας στο live το οποιο ειναι σουπερ ουαου , η πας καπου αλλου που δεν ειναι τοσο τελεια :smiley:

Misunderstanding… Προφανώς και δε θα ταυτιστούν χρονικά τα δύο γεγονότα. Το θέμα είναι, αν κάποιος θέλει όντως να κουβαλάει παραμάσκαλα τα καινούργια του αποκτήματα εν ώρα συναυλίας, ή αν κάποιος έχει τσάντα και τα βάλει μέσα (:p) και εν πάσει περιπτώση αν κάποιος δε θέλει να ξεκουνήσει απο τη στιγμή που θα τελειώσει το παζάρι μέχρι τη συναυλία (και δε γουστάρει να χαλάσει άλλα λεφτά ρε παιδί μου:roll:), τι γίνεται;

Επισης θα πρεπει να φυγουν και οι οποιοι πωλητες αφου πρωτα μαζεψουν τα πραγματα τους, μια διαδικασια που δεν ειναι ευκολη αν ειναι μεσα 50 ατομα για παραδειγμα. Τωρα αν μιλαμε για 5 ατομα δεν ειναι και τοσο δυσκολο, αλλα οι διοργανωτες δεν θα το επιτρεψουν. Θα δουμε σε λιγες μερες…:-k

Λετενα πεσει καμια ψιλη?χαχα
Το’χω καψει εντελως…σεναρια επιστημονικης φαντασιας :stuck_out_tongue:

Τα δυο γεγονοτα ειναι ανεξαρτητα οποτε εχουν διαφορετικα εισιτηρια , αρα προφανως αν θες να δεις το λαιβ πλερωνεις εξτρα. Γενικα τα παζαρια βεβαια δεν κρατανε συνηθως μεχρι το βραδυ ετσι κ αλλιως.

Τωρα το τελος του παζαριου θα ειναι μαλλον ετσι ωστε να δωθει χρονος για τελευταιες αγορες κ μαζεμα , χωρις να υπαρξει conflict με το live.

Ο καφες με τα 3 ε της εισοδου ισχυει? :stuck_out_tongue:

φαντάζομαι πως ναι

Φανταζομαι πως θα περασω…Ενα 30-40αρι θα παρω μαζι μου…Αν βρω κατι που με ενδιαφερει θα το τσιμπησω…!

Να πώ πως θα είμαι και εγώ στο παζάρι ως πωλητής με περίπου 400 cd απόλο το φάσμα και καμια 50 αρια DVD!:stuck_out_tongue:

Ευχομαι να σας δώ εκεί!

Πρεπει να εχεις κατι για να σε αναγνωρισουμε βρε αδερφε…!

Στο τραπέζι μου θα έχω ένα κόκκινο τραπεζομάντηλο ( περίπου τραπεζομάντηλο). Επίσης θα έχω 2 ασημένιες βαλίτσες…Λογικά θα με βρείτε…:smiley:
Θα χαρώ να με βοηθήσετε ενώ ταυτ’όχρονα πλουτίζεται τη συλλογή σας:wink:

Η απαντηση σου ειναι αρκετα εξυπνη, σε σχεση με τη δικη μου που ειπα να εχω μια Ορχιδεα :lol::lol: