Για πολυ ΜΕΤΑΛ ομως :lol::lol:
ΤΙΓΚΑ ΜΕΤΑΛ που λέμε
Με τσιγκινα σωβρακα ολοι,να τα χτυπαμε ρυθμικα!! :lol:
Εχει δει κανενας αφισα για το παζαρι? Και αν ξερει ποσοι μαγαζατορες θα ειναι.
Λογικα ολοι, οποτε ποσοι μαγαζατορες ΔΕΝ θα ειναι :lol:
ξέρω πως ΔΕΝ θα είναι το Nuclear Blast shop. νομίζω πως θα σκάσουν μύτη και κάμποσοι ιδιώτες. αφίσσα είδα στους Winger
Παντως τους μαγαζατορες τους βολευει να ειναι, θα πουλησουν αρκετο στοκ και στην τελικη δεν εχουν κατι να χασουν…
βασικά σε ένα παζάρι δεν υπάρχει η δικαιολογία του ΦΠΑ οπότε λογικά οι τιμές θα είναι πολύ καλύτερες.
Αυτο ειχα πει και εγω, ομως στο παρελθον δεν ειχαν μειωσει τις τιμες. Και αναρωτιομουν ποιος ο λογος ενα ‘‘μαγαζι’’ να ειναι στο παζαρι? Αν θελω κατι απο εσενα θα ερθω στο μαγαζι σου… :-k
Εαν δεν εχουν καλυτερες τιμες (βεβαια αναγκαστηκα θα μπουν στη διαδικασια να αλλαξουν ετικετες με τις τιμες :p) και υπαρχουν ιδιωτες με καποια παροιμοια ΣΙΝΤΙ κτλ προς πωληση θα ειναι κατα τους. Οι ιδιωτες που ειναι σε παζαρια ειναι κυριως διοτι ΔΕΝ θελουν να πουλησουν την οποια δισκοθηκη τους για 2 ευρω το ΣΙΤΝΙ και 4 ευρω το ΒΙΝΥΛΙΟ η για 15 ευρω το HVIS LYSET TAR OSS:!::!:
Απο την αλλη ομως εχουν το πλεονεκτημα της οικιοτητας με το κοσμο, ο οποιος πρωτα θα παει στους δικους τους παγκους και ειναι λογικο, μιας και εγω αυτο εκανα.
Το σημαντικο ειναι ο κοσμος να δει πρωτα ολους τους παγκους και μετα να αγορασει. Βεβαια αν δεν εχει κοσμο οι τιμες θα ειναι αναγκαστηκα υψηλες, ενω αν εχει το παζαρι μπορει να εξελιχθει σε ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ :lol:
Πολυ συζητηση…Αντε να δουμε τι θα γινει στην πραξη
Να ρωτήσω κάτι …Θα έχει πωλητές με hard rock-aor-poser συγκροτήματα ή είναι αμιγώς metal ??
όλο το φάσμα του ροκ-μεταλ
θα έχει μπόλικο hard rock-aor απόσο ξέρω
ok…thanks !!! cu there !!
Ας πουμε πως ενα cd στα metropolis εχει 7.5 γιουρα.Εκει θα εχει κανα 6αρι;
θα σε γελάσω γιατί δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος των άλλων πωλητών. πάντως δεν νομίζω πως θα υπάρχει πράμα που μπορείς να βρείς συνήθως σε ένα μετρόπολις. θα έχει και πιό εξειδικευμένο υλικό.
καταλαβα… Ουσιαστικα δηλαδη θα υπαρχει πιο σπανιο υλικο κ οχι απαραιτητα τοσο φθηνο…
βασικά δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. θα υπάρχουν και φτηνά και ακριβά cd γιά όλα τα γούστα.
Τα παντα υπαρχουν, καινουργια μεταχειρησμενα, ακριβα, φθηνα, σπανια, συλλεκτικα κτλ. Σε καλυτερες τιμες, αλλα δεν μπορει να ξερει κανεις απο εδω μεσα το τι θα πουλησουν οι 15-20 που λεει ο λογος πωλητες. :-k
Σιγουρα ομως δεν παει κανεις στο παζαρι για να πουλησει τους 10 κλασσικους τιτλους που εχει το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ εδω και 5 χρονια σε προσφορα. [-X
Εγω το σκεφτομαι ως εξης ενας χωρος γεματος πραγματα απο τη μουσικη που μου αρεσει… δε μπορει ολο και κατι θα βρω :lol:
ok το πιο σιγουρο ειναι οτι θα ειμαι εκει…
ετσι ακριβως…
όπως και
ATHENS RECORD FAIR - Παζάρι δίσκων + cd!
@ Bios. Πειραιώς 84, Γκάζι
την Κυριακή 20 Δεκεμβίου 2009
11:00-19:00
για να δηλώσετε συμμετοχή, πληροφορίες + επικοινωνία: www.myspace.com/athensrecordfair
email: athensrecordfair@gmail.com
ΥΓ. Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
φίλε υπάρχει ανάλογο τόπικ οπότε δεν υπάρχει λόγος να σπαμμάρεις εδώ