Εξαιρετικό θρεντ και μάλλον από τα μεγαλύτερα ποστ του φόρουμ. Έδωσε πόνο ο @Lupin
Ως μεγάλος S(h)ithead εκτιμώ πολύ ένα καλό sitcom.
Είναι, ρε παιδί μου, μια ζεστή αγκαλιά … μια κουβερτούλα που σε περιμένει στο σπίτι μετά από μια μεγάλη μέρα για να λιώσεις απανωτά επεισόδια.
Το φόρματ; Τέλειο. Το 20λεπτο μ’ αρέσει πολύ, είναι τόσο-όσο για όταν δεν εχεις χρονο, αλλα μπορεις κ μέσα σε μια ώρα να ξεπετάξεις 3 επεισόδια.
Δεν υπάρχει καλύτερο από το να ανακαλύψω μια τέτοια σειρά με πολλούς κύκλους… οπότε όταν παλιά είχα αρχίσει τα Office και δεν ήθελαν να τελειώσουν από τις πρώτες κιόλας σεζόν…
Η αλήθεια είναι ότι millennials και Xennials πιστεύω ότι είναι πιο κοντά σ’ αυτό το είδος τηλεόρασης.
Είναι το Star που μας μεγάλωσε; Είναι η χρυσή εποχή της τηλεόρασης;
Το γεγονός ότι τα καλύτερα sitcoms ήταν 90s; Δεν ξέρω… αλλά χαίρομαι να βλέπω νέες γενιές να ανακαλύπτουν και να εκτιμούν τέτοια διαμαντάκια.
Αν και πολλές φορές καποια αστεία είναι πλέον meta, μιας και όπως ανέφερε ο OP είναι pop culture της εποχής.
Εκτιμω πολύ τη βρετανική τηλεόραση οποτε έχω κάνει 2 λίστες με αγαπημένες σειρές.
Βρετανία
IT Crowd
Από τις πιο αστείες σειρές που έχω δει ποτέ. Ακόμα και μετά από 10+ φορές που τα έχω ξαναδεί, γελάω το ίδιο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα στην Αγγλία όταν μετακόμισα το 2010 — πριν ακόμη κι από το sausage roll του Greg’s.
Προσωπικό highlight: τα τελευταία 4 χρόνια στο Λονδίνο έμενα δίπλα στο θέατρο από το επεισόδιο με το gay musical.
The Mighty Boosh
Από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές ψυχεδελίες, που μετά τον 2ο κύκλο απογειώνεται ακόμα περισσότερο. Noel Fielding και Julian Barratt, ξεκινούν ως δύο αποτυχημένοι μουσικοί σε έναν ζωολογικό κήπο μαζί με ένα τζίνι και έναν γορίλλα.
Black Books
Τι άλλο να πούμε… σκοτεινό, έξυπνο, και απόλυτα χαοτικό. Bill Bailey αδυναμία και Dylan Moran είδωλο.
Green Wing
Ένα σουρεάλ hospital comedy με ακραίους χαρακτήρες, περίεργα cuts και ρυθμό που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Λατρεία.
Peep Show
Από τις πιο έξυπνες και περίεργες βρετανικές κωμωδίες. Δύο τύποι, εντελώς διαφορετικοί και εξίσου προβληματικοί, προσπαθούν να επιβιώσουν στην καθημερινότητα. Ωμή, ειλικρινής, awkward… απολαυστική.
Extras
The Inbetweeners
Fresh Meat
People Just Do Nothing
The Book Group
'Allo 'Allo!
Και μετα παμε στην αφροκρεμα…
US of A
Friends
Νομίζω τα πρώτα τρία χρόνια στο πανεπιστήμιο, μόλις είχα βάλει ADSL, και το πρώτο σοβαρό torrent που είχα κατεβάσει ήταν όλες οι σεζόν. Έβλεπα Friends κάθε μέρα με το φαγητό. Σ1Ε1 μέχρι τέλους και πάλι από την αρχή. Διαμόρφωσαν γενιές και γενιές.
Curb Your Enthusiasm
Είναι ο Larry David ο πιο αστείος άνθρωπος στον κόσμο; Για μένα είναι.
Θέλω απλά να τον βλέπω να γκρινιάζει και να παπαρολογεί 24/7; Ναι, θέλω.
Το απολαμβάνω περισσότερο από το Seinfeld; ΕΝΑΙΤΙ
Seinfeld
Larry David + Jerry Seinfeld έθεσαν τις βάσεις του comedy sitcom με μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία. Το πόσα έχουν αντιγράψει στο Friends είναι απλά αστείο 
Τα ξαναβλέπω αυτή την περίοδο και είναι ακόμη relevant.
The Office (US)
Ειναι πιθανως η καλυτερη σειρα εβερ?
How I Met Your Mother
Parks and Rec
Big Bang Theory
Frasier
Silicon Valley
Community