5 ωρες και 43 λεπτα :!: :!: :!:
21.00 ξεκινάνε οι Skid η τα support?:-k
μαλλον το support . αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια
Λοιπον για πειτε…Τι ωρα βρισκομαστε…??
Στις 8 οξω απο τον Αν οκ ??
Μεσα…Λοιπον οσοι μπειτε στο forum τωρα δειτε αυτο…8 η ωρα εξω απο το ΑΝ για να μαζευτουμε παλι η rockingπαρεα…!!!
Tι? Τοσο παιζουν? Ουαουουουου!!!8O
ΟΚ, αλλα αν αργησω φατε!
Θα αργησω!
Monday morning I write to a paper
I HATE YOU ALL!
που να παίξουν όσο χάλια έπαιξαν οι Metallica…
Eφυγαα!!! Τα λέμε στο live αλανια…
Πάμεεεεεεεεεεεε ρε! :vibrate: :bounce: :band:
…ετσι…ετσι…
μακάρι να μπορούσα κι εγώ να έρθω ρε παίδες…πφ…καλά να περάσετε…
Έλα έχεις συμπαράσταση, ούτε εγώ θα πάω 8)
Ρε τους πεθαμένους…:roll: :roll:
Επεστραψα και εγω πριν απο λιγο…Περισσοτερες λεπτομερειες αυριο γιατι ειναι και καθημερινη και εχουμε και 8 η ωρα σχολη…Παντως ενα εχω να πω…Παρα τα οσα ειπωθηκαν ο Snake ηταν εκει και οι τυποι απλα γαμησαν…Και οταν θα μας κανουν την τιμη να ξαναερθουν,γιατι σιγουρα μετα το σημερινο θα μας την κανουν,θα ειμαστε παλι εκει και θα λεμε: ‘‘I REMEMBER YOU’’!!!
Θα είμαι σύντομος λογω κουρασης και περασμένου ωρας…Οι Skid Row μας αφησαν με τα μυαλά στο χέρι…Τα διλήμματα τυπου χωρίς τον Bach δεν υφίστανται σημερα σβηστηκαν επιτοπου…Καταρχάς αψογο setlist,ενα πραγματικό best of στο οποίο χωρεσαν ολες οι περίοδοι της μπάντας…Κατα δευτερον τρομερή σκηνική παρουσία (αν και ο Johny μιλούσε πολύ αλλα μαλλον ηταν απο την χαρα της πρωτης επίσκεψης τους στην Ελλάδα),το συγκρότημα σε τρελλα κεφιά,ο κοσμος να τα δίνει ολα και γενικα μια βραδια που προσωπικα με γυρισε πίσω στον χρόνο και στις εποχές που οι Skid Row ηταν κυριολεκτικά το Brand name…Στο Youth gone wild μονο που δεν γκρεμίστηκε το Aν μιλάμε…:lol: (ο απόλυτος ύμνος τους)…Οι support μπάντες τώρα επαιξαν ομολογουμένως πολυ καλά και στο μουσικό υφος που πρόσταζε η μερα…Πιο πολύ μου εκαναν εντύπωση οι Wildmachine οι οποίοι κυριολεκτικα ηταν tribute μπάντα στα 80s και με εναν πολύ καλο τραγουδιστή…Στην κυριολέξια σηκωσαν το club στο πόδι…:lol: Αυτά…Και του χρόνου με support Crashdiet…
Υ.Γ Setlist από οσο θυμαμαι (με τυχαία σειρά)
-Sweet little sister
-Piece of me
-Slave to the grind
-New generation
-Disease
-Beat yourself blind (Κομματαρα απο τον υποτιμημένο δισκο Subhuman race)
-Monkey Business
-Get the fuck out (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
-18 and life
-Big guns
-Psychotherapy (διασκευή Ramones…XΑΜΟΣ)
-Ι remember you
-Youth gone wild
Αν και δεν επαιξαν την κομματαρα Riot act…Δεν πειράζει next time
Cheers
Λοιπόν το σετ λιστ ( ανα δίσκο ):
SKID ROW
Makin A Mess
Sweet Little Sister
Piece Of Me
18 And Life
Big Guns
Youth Gone Wild
I Remember You
SLAVE TO THE GRIND
Get The Fuck Out
Monkey Bussiness
Slave To The Grind
B-SIDES
Psycho Therapy (Ramones)
SUBHUMAN RACE
Beat Yourself Blind
THICK SKIN
New Generation
REVOLUTIONS PER MINUTE
Disease
δεν νομίζω να ξεχνάω κανένα.
Εντυπώσεις:
Σε γενικές γραμμές ήταν μία πολύ καλή συναυλία, οι τύποι είναι κάτσε καλά. Ο ντράμμερ μεγάλη μορφή. Προσωπικά ο τραγουδιστής δεν με χάλασε καθόλου. Έχει προσαρμοστεί μια χαρά. Αν τα πιστεύανε όσα λέγανε περί της ανταπόκρισης του κοινού, οι τύποι θα μας ξανάρθουν και σύντομα… Βγήκανε υπό τους ήχους του Blitzkrieg Bop και το κοινό να φωνάζει ρυθμικά:
[SIZE=“2”][FONT=“Comic Sans MS”]
[CENTER]hey - ho – Skid Row[/CENTER][/FONT][/SIZE]
και ακολουθησε χαμός απλά… Σχεδόν σε όλα τα κομμάτια το πίτ ήταν παρόν…μιά χαρά…
Στα πλήν είναι:
-
Ο χώρος είναι άθλιος όσον αφορά στον εξαερισμό… εγώ συγκεκριμένα μετά από κοπάνημα 5 κομμάτιων δεν μπορούσα να αναπνεύσω και δεν φταίει ότι έχουν πέσει οι αντοχές μου. Πρώτη φορα ένιωσα κάτι τέτοιο. Ήμαρτον ρε φούστη μου, σαν τα αρνιά στη σφαγή δλδ…
-
Θα μπορούσαν να παίξουν αρκετά κομμάτια ακόμα, ειδικά από το Thick Skin. Προσωπικά περίμενα να τιμήσουν λίγο παραπάνω τα 2 τελευταία τους άλμπουμ. Το Ι Remember You το παίζανε επί 15 λεπτά… οκ είναι κομματάρα, αλλά εντάξει ρε παιδία τόσο πλατειασμός??? Επίσης δεν παίξαν το Riot Act
Συνέχεια από αύριο με τις εντυπώσεις γιατί είμαι πτώμα.
Απλώς να πω ότι όταν άκουσα το Υοouth Gone Wild στο τέλος…δεν το πίστευα. Αναμνήσεις. Συγκίνηση.-
Ρε καθίκι τι κάθομαι και τα γράφω και εγώ τότε???
μολις ηρθα κι εγω,
τι να πω, απλα γαμησαν! προσωπικα περασα απιστευτα και δεν με ενοχλησε ουτε η απουσια του bach ουτε τιποτα…
ειχαν καλο ηχο, φοβερο setlist και ενα απιθανο attitude…
οσον αφορα τα σαπορτ, οι livestock μου αρεσαν γιατι ειχαν και δυναμη και groove, ενω οι wild machine και αυτοι φοβεροι, sleaze και δεν συμμμαζευται… παιξαν και μια διασκευη των αυστραλοπιθηκων… sink the pink reeee!!!
p.s. μετα πηγα και για κρεπα στο crepa-crepa (ε davidian και pangiotis?)
8)
p.s.2 επιασα και 4 πενες (!) δυο του bolan (αλλα τη μια τη χαρισα) και δυο του hill (που και δυο εφτασαν στο χερι μου επειτα απο χειραψια με τον ιδιο ( η δευτερη ειδικα στο τελος του youth gone wild) )
Just a matter of timing…
:lol: