Skid Row 27 & 28 Νοεμβρη σε Αθηνα και Θεσσαλονικη

απλα τελεια ολα … τα αλλα αυριο γιατι ειμαι πτωμα !!!

You have been warned!:wink: 8)

Στις 9 και 15 με ενα τεταρτο απο οτι προγραμματισμενο να βγουν, βγαινουν οι τυποι που ολοι πηγαμε να δουμε. Και ξεκινησε το τρελο το παρτυ. Της πουτανας απο κατω, τιγκα στα φρικια που ηταν και σουρα και μου την εσπασαν κιολας γιατι σκορπιζαν της μπυρες στο κοσμο, επεφτα επανω σου δυνατα κτλ. Ενταξει τους καρφωσα μερικες παντως… Το συγκροτημα με πολυ ενεργεια, απο κατω να γινεται χαμος. Παιξανε για την ευχαριστηση μας και βαλανε πολλα παλια και το ειπανε κιολας. Ωραιος ο Solinger, εμενα δεν μου πολυ-ελειψε ο Bach, κερδισε τον κοσμο και στο μπλα-μπλα ελεγε βλαχο-αμερικανιες αλλα το παραδεχοταν κιολας οτι τετοιος ειναι! Ο Rachel Bolan εμοιαζε με 25 χρονος στο χαλαρο ομως. Ενταξει ο Scotti Hill φαινοταν οτι ειναι ψυχακιας, χθες το σιγουρεψα. Σε μια στιγμη κοιτουσα στο αριστερο μερος της σκηνης, ενω αυτος συνηθως ηταν απο την αλλη και βλεπω πολυ τζερτζελο στην μεση του κοσμου και να εχουν κανει μερικοι εναν κυκλο σαν να εχουν καποιον στην μεση. Απο αυτο τον χαμο ξεπροβαλει ενας λαιμος κιθαρας. Κοιταω στην σκηνη, που ειναι ο Σκοτι οεο? Καθαριζει ο κοσμος και ηταν εκει μεσα και επεζε ακομα! Δεν ξερω αν πηδηξε μεσα στον κοσμο(γιατι ηταν στο 1 μετρο η σκηνη με τον κοσμο) ή πηγε απο αλλη μερια αλλα ενταξει, ειναι τρελος.
Τρελα στα 18 and life, Slave to the grind kai Youth gone wild το αποκορηφωμα για μενα ηταν το I Remember you που το πεξανε μονο με μια ακουστικη και φωνη και πριν το σολο μπηκαν ολοι. Ξελαριγκιαστηκα εκει.
Επιασα και μια πενα του Σκοττι και βρηκα και αλλες 2 που δεν εχω ιδεα ποιανων ειναι!
Γενικα τα 'σπασε το live!
Μην τους χασετε!

Αψογα ητανε!! Οι Skid Row ηταν πραγματικα εκει (ναι, δεν ηταν ολογραμματα!:stuck_out_tongue: ) και ο κοσμος οπως ακριβως επρεπε! Αυτο που χαρηκα περισσοτερο ειναι πως ειδα ολα τα μελη της μπαντας να το χαιρονται και να δινουν το δικο τους παρτυ. Το πιο γαμω απ’ολα ειναι πως δεν παρατηρησα κανεναν να παιζει “επαγγελματικα” ή του στυλ αντε, να τελιωνουμε… Ακομα και αν ειχαν κατι τετοιο τετοιο στο μυαλο τους με το που βγηκαν στη σκηνη και με τη συμμετοχη του κοσμου πρεπει να εξαφανιστηκε αμεσως!! Απιστευτη δυναμικη και ενεργεια που μεταδιδοταν απο το συγκροτημα στον κοσμο και αντιστροφα! Μετα το τελος του live ενιωθα μια απιστευτη εκσταση (βασικα ακομα ετσι ειμαι:) ) δειγμα του ποσο καλα περασα. Πραγματικα δεν περιμενα να περασω τοσο ωραια. Περιμενα κατι πιο “επαγγελματικο”…

Ναι, τουλαχιστον ετσι δεν υποσχεθηκαν?:yes: Αλλη μια μπαντα που παραδεχτηκε το σφαλμα της να μην εχει περασει νωριτερα απο την Ελλαδα!!

Ναι, και οι δυο αρκετα καλοι αλλα εμενα μ’αρεσαν περισσοτερο οι livestock!:har: Πιο κοντα στα γουστα μου, δυνατη μπαντα με αρκετα ωραια κομματια. Η ωρα περασε παρα πολυ ευχαριστα!

Ναι, σ’αυτο που λες εχεις δικιο αλλα μαλλον εχουν πεσει οι αντοχες σου!:stuck_out_tongue: Πλακα-πλακα εγω στην τελικη γουσταρα περισσοτερο που εγινε στο ΑΝ το live!! Πιστευω πως συντελεσε και αυτο στο απιστευτο δεσιμο μπαντας-κοσμου (ετσι τουλαχιστον το ειδα εγω) που ηταν βασικο συστατικο αυτης της πολυ καλης συναυλιας. Εχω καποιες ενστασεις για το αν θα ηταν το ιδιο δυναμικο το κλιμα αν το live γινοταν σε πολυ μεγαλυτερο χωρο…:-k

Αρχισε γρηγορα τρεξιμο, ερχονται και αλλα live!:smiley:

Παλι καλα, δεν μου φανηκε μονο εμενα μικρο το σετ-λιστ! Πιστευω πως 1-2 κομματια ακομα μπορουσαν να που πολυ ανετα. Δεν φταινε αυτοι ρε που παιζανε το I Remember You 15 λεπτα (τοσο κρατησε?8O ). Απλως εμεις δεν χωρταιναμε να το τραγουδαμε!!!:smiley: Παντως δεν νομιζω πως ηταν αυτο το προβλημα. Μαλλον πιο πολυ το προχωρημενο της ωρας ηταν που με τα δυο support που προηγηθηκαν ειχε ξεφυγει καπως απο το αρχικο time schedule…

ΥΓ: Ενα Hail σε ολους οσους συναντηθηκαμε ξανα!:drunk:

Ας γραψω τωρα και εγω τα καθεκαστα…

Οπως ειπε και ο φιλτατος Θανασακης παραπανω οι Skid Row ειναι μια μπαντα που δεν ειχε ξαναερθει στην Ελλαδα…Και ακομα και οι ιδιοι παραδεχτηκαν πως εκαναν μεγαλο λαθος…Διπλωματικο?Δεν ξερω…Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι και οι Metallica την ιδια πλακα επαθαν τον Ιουλιου στη Μαλακασα και δεν αποκλειτεται να τους ξαναδουμε πολυ συντομα…Αυτο ειναι μια τρανη αποδειξη οτι κοσμο σαν τον Ελληνικο δυσκολα βρισκουν τα συγκροτηματα απο κατω…Να συμμετεχει ενεργα,να τραγουδα σχεδον καθε κομματι,να παραλυρει στα δυνατα κομματια,να το νιωθει στις μπαλαντες…Και οταν αυτο συμβαινει σιγουρα αφηνει καθε μπαντα ικανοποιημενη απο τη συγκεκριμενη βραδια…Γι’αυτο και πιστευω οτι θα ξαναδουμε πολυ συντομα και τους Skid Row στην Ελλαδα…Εγω προσωπικα το ευχομαι…

Οσο για τη χθεσινη συναυλια τωρα…Μικρος χωρος,ζεστη ατμοσφαιρα και ξαφνικα 2 support απολυτα ταιριαστα με το υφος της ημερας (as Davidian said) …Προσωπικη αποψη:Livestock αρκετα καλοι,ελαφρως τρακαρισμενοι…Οσο για τους Wild Machine τι να πω…Τα παλικαρια ζουν σε αλλη δεκαετια και καλα κανουν…Το καλυτερο ανοιγμα για αυτο που θα ακολουθουσε…

Η ωρα ειχε περασει για τα καλα οταν η 5αδα απο το Αμερικα εκανε την εμφανιση της…Ε απο εκεινη τη στιγμη και μεχρι το τελος δεν σταματησα να χτυπιεμαι πανω κατω…Δεν μπορουσα να σταματησω…Καταφεραν να μας ταξιδεψουν στο μακρινο οπως φαινεται 1989 αλλα και στο παρον…Κομματια απο ολη την δισκογραφια τους,σε ολα τα υφη,σε ολους τους δισκους τους…Απο τα κλασικα ‘‘18 And Life’’ , ‘‘I Remember You’’ & ‘‘Youth Gone Wild’’ μεχρι τους πιο grunge ηχους των ‘‘Slave To The Grind’’ , ‘‘Monkey Business’’ & ‘‘Get The Fuck Out’’ και στα σχετικα καινουρια ‘‘New Generation’’ & ‘‘Desease’’…

Ενα ταξιδι στο χρονο,μια μαγεια

Ενας Sabo μορφη,Ενας Hill ψυχακιας τελειως και οι υπολοιποι να αποδιδουν τελεια 1.30 ωρα…

Εκσταση,Παροξεισμος,Πανζουρλισμος,Αναμνησεις,Συγκινηση…Μια απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει ever…Τα παντα ειχε αυτο το live και ειμαι σιγουρος πως δεν ειμαι ο μονος που δεν του φτανει μια φορα…

Απο εδω και περα θα πορευτουμε με μια αφισα που πηραμε για το δωματιο,με μια αναμνηση της ημερας,με μερικες φωτογραφιες ή βιντεο και με μια υποσχεση δια στοματος του κυριου Solinger…
Οτι δεν θα περασει πολυς καιρος μεχρι να ξαναερθουν να μας χαρισουν μια μαγευτικη βραδια που ενωνει ηλικιες και ανθρωπους…
Ενα βραδυ που θα μεινει ξανα αξεχαστο για μας που πηγαμε και απεριγραπτα αξεχαστο για αυτους που για οποιοδηποτε λογο σημερα απουσιαζαν…
[SIZE=“5”]COME BACK GUYS…WE WANT YOU AGAIN[/SIZE]:band:

SHE KNOWS I DO ROCK ON WANDERING:metal: :metal:

:o :o

Ποιός Snake ρε παιδιά; #-o

Aυτός είναι στην Αμερική και δεν τον αφήνει ο δικαστής να φύγει από την χώρα για νομικούς λόγους!

Στο live έπαιζε ο Ryan Cook των Hair of the Dog! :wink:

Εσυ φταις ρε αλητη, παλιοποζερι που μας το παιζεις και ξερολας…:stuck_out_tongue: :lol:

Aχαχα! :lol: Έχεις ένα point! :wink:

Aλλά…

Τον Snake δεν τον είχα δεί ποτέ live και ήξερα στο περίπου πως είναι τώρα εμφανισιακά! Όχι ακριβώς!

Το ιταλικό site που βρήκα πριν 2 εβδομάδες το review, ανέφερε τον Snake κανονικότατα και είχε και φωτογραφίες του! #-o

Αυτοί τους είχαν δεί live και δεν το κατάλαβαν, εγώ από 2 - 3 photos που ψιλομοιάζουν κιόλας που να το πάρω χαμπάρι! :roll:

Τώρα που τους είδα live όμως και έχοντας διαβάσει προχθεσινή συνέντευξη του Bolan, δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβω ότι δεν είναι… :lol:

Πρώτα από όλα από τα tattoos! 8)

Ελα σε δικαιολογω! Γενικα ειναι ευκολο να την πατησεις αν δεις παλιες αλλα και τωρινες φωτογραφιες! Αμα δεις τον Bolan πχ στην φοτο απο το ομονυμο αλμπουμ τους και τον δεις και τωρα θα νομιζεις οτι ειναι αλλος ανθρωπος!
Παντως οταν τους ειδα εγω ο Ryan Cook σταθηκε πολυ καλος αντικαταστατης του chief!8) Περιμενω reviews!

Οντως,ετσι ειναι…τι συναυλιαρα ηταν αυτη;
Ετσι…παντα τετοια…

Η συναυλία ήταν γαμάτη! Τα σπάσανε όλα! Απίστευτη ενέργεια και ένα best of setlist. Το μόνο μείον ήταν τα 80 λεπτά που παίξαν. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βάλουν 2 με 3 κομμάτια ακόμα για να το κάνουν 90 με 100 λεπτά! Πάντως χαλαράαπό τα καλύτερα lives της χρονιάς.

Aυτός που θεωρείς μορφή δεν ήταν ο Sabo αλλά ένας φίλος τους (από τους Hair of the dog αν θυμάμαι τι γράφτηκε σε προηγούμενο post) που τους βοήθησε για την Ευρωπαϊκή περιοδεία.
Ο Sabo έχει περιοριστικούς όρους από δικαστήριο και δεν μπορεί να βγεί από τις ΗΠΑ για τους επόμενους 6 μήνες. Πέρα από αυτό που έχει γραφεί σε προηγούμενο post, μου το επιβεβαίωσε και ο Hill χθες.

Ακόμα επηρεασμένος από το χθεσινό πάρτι-συναυλία … ας πω και εγώ μερικά λόγια :

Supports : πρώτοι βγήκαν οι livestock …. Πολύ καλοί τυπάδες πάνω στη σκηνή , και με κομμάτια πολύ δυνατά που στοουνερίζανε κάπως έως πολύ. Ο μπασίστας απ ότι είδα πολύ καμένο άτομο !!!:lol:
Μετά από κανένα 15λεπτο οι wildmachine ήρθαν στη σκηνή και κυριολεκτικά τα έσπασαν δίνοντας στο κόσμο μια αίσθηση ότι γύρισαν πίσω στα 80ς . καλοκουρδισμένη μπάντα και με αρκετά καλή σκηνική παρουσία .Ο ένας κιθαρίστας έμοιαζε πολύ του μάνσον απ ότι είδα:roll:

Κατά τις 11 και ενώ ο κόσμος είχε ζεσταθεί για τα καλά και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της μπάντας οι μεγάλοι skid row βγήκαν στη σκηνή …. Χαμός απλά …. Δεν μπορώ να περιγράψω κάπως αλλιώς την αντίδραση του κόσμου …. Η μπάντα άψογη σε όλα τα σημεία του live . μου έδωσε την αίσθηση ότι είχε έρθει όχι για να πάρει τα λεφτά …. Αλλά για να κάνει ένα πάρτι με άτομα που γουστάρουν τη μουσική τους . και αυτό έκαναν !!! με έναν hill απλά θεό – τρελαμένο να δίνει ρέστα , με έναν bolan 25χρονών παραπάνω δεν τον έκανες με τίποτα (αυτός τραγούδησε το psychotherapy:D ) με έναν solinger απίστευτο τυπά και μεγάλο showman (απλα και πολύ παρλαπίπα καμιά φορά:wink: ) . απλά η δεύτερη καλύτερη συναυλία για μένα φέτος !!!

Γενικά πάντως είδα ότι και η μπάντα και ο κόσμος πέρασαν πολύ καλά και σε αυτό βοήθησε και ο μικρός χώρος κατά τη γνώμη μου . πολύ ποιο άμεση επαφή με το κοινό και το feeling στα ύψη .

Εμένα γενικά το Αν μου αρέσει και πιστεύω ήταν μοναδική ευκαιρία να δούμε τους skid row από τα 2 μέτρα . εντάξει σίγουρα θα έχει και μερικά αρνητικά ο χώρος όπως είπε και ο Παναγιώτης ο εξαερισμός ήταν απλά άθλιος αλλά εμένα δεν με ένοιαξε και πολύ για να πω την αλήθεια . :smiley:

edit : κορυφαια στιγμη για μενα στο get the fuck out που ο hill περνει ενα πλακατ απο το κοινο που γραφει το όνομα του κομματιου και στο ρεφρεν ο solinger το εδιχνε στο κοινο για να το πουνε ολοι μαζι ( το πλακατ ηταν απο φριγανιες ελιτ κλασικα πραγματα)

[SIZE=“7”]
SKID ROW REEE[/SIZE]:respect: :respect: :yahoo: :yahoo:

ποιο καλό παιδάκι θα μας πει αν στη σαλονίκη έχει σαπόρτ, τι ώρα αρχίζει κι αν η τιμή του εισιτηρίου στην πόρτα είναι ίδια με της προπώλησης;

Καμποσες σελιδες πριν ρωτησαν κι αλλοι, αλλα προφανως δε ξερει καποιος απο μας κατι. Δεν ειπωθηκε κατι σχετικο.

Καλα κορυφη οι Skid χθες τα εσπασαν απιστευτα.Πολη ενεργεια αλλα το μελανο σημειο κατα τη γνωμη μου εινι οτι Ο Johny μιλουσε πολυ ρε παιδι μου,αλλα δεν πειραζει μας ανταμειψαν.

Θελω ομως να αναφερθω οτι ηταν πολυ καλη η παρουσια των wild machine.Πολυ ανετοι και τα εσπασαν τρελα με την τρελη τους εμφανιση!!!

Σορρυ παιδια μπερδευτικα με τη φωτογραφια που ειχε ποσταρει ο Maiden1979…Kαι με το περασμα των χρονων ψιλομοιαζουν και πανω στην συναυλια δεν ειναι δυσκολο να τους μπερδεψεις…

ελα τωρα μην προσπαθεις να δικαιολογηθεις…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mου άρεσε που:
[ul]
[li]Σε ένα live με 300 άτομα, οι 100 τουλάχιστον ήταν γνωστοί / φίλοι μου![/li]O ορισμός της “οικογενειακής ατμόσφαιρας”!

[li]O ήχος ήταν, για δεδομένα μικρού club Ελλάδας, πολύ καλός και δυνατός![/li]

[li]Πρώτη φορά βλέπω supports και headliner και γούσταρα σχεδόν εξίσσου σε όλα![/li]

[li]Οι Livestock ήταν μπαντάρα και με έφτιαξε άσχημα! [/li]Eιδικά ο drummer τους τα έσπασε! :band:

Το ότι μου αφιέρωσαν κομμάτι και ότι τραγούδησα μέρος του refrain δεν μετράει στο προηγούμενο συμπέρασμα… :stuck_out_tongue:

[li]Οι Wild Machine μας μετέφεραν στο “Roxy” και το “Troubadour” του L.A. και ζήσαμε τις εποχές που οι Cinderella μόλις είχαν ηχογραφήσει το πρώτο τους demo! 8) [/li]

[li]Bλέποντας τους Skid Row ζήσαμε μια από τις true, πωρωτικές, χύμα και ζωντανές συναυλίες που έχουν γίνει στο Aν club! [/li]Στην προσωπική τριάδα μαζί με Ross The Boss (2006) και [B]Armored Saint /B.

[li]Ακούσαμε ύμνους με τους οποίους μεγαλώσαμε![/li]

[li]Το να βλέπεις τον Scotti Hill και τον Rachel Bolan από μισό μέτρο απόσταση είναι μεγάλη υπόθεση! [/li]

[li]Τα πρώτα 2 albums δείχνουν ακόμα ομορφότερα με τις υπογραφές των 2 παραπάνω τύπων! 8) [/li]

[li]Απέδειξαν όλοι τους μετά το τέλος του live πόσο σωστοί και cool τύποι είναι, καθώς υπέγραψαν τα πάντα, έβγαλαν φωτογραφίες με όλους και μιλούσαν πολύ ώρα με τον καθένα! :respect: [/ul][/li]
Από τα καλύτερα lives της χρονιάς!

Δεν μου άρεσε που:

[ul]
[li]Μόνο 300 άτομα τίμησαν αυτό το live![/li]

[li]O εξαερισμός ήταν ανύπαρκτος![/li]

[li]Το setlist μπορούσε να είναι και καλύτερο![/li]Πού είναι ύμνοι όπως τα “Wasted Time” και “Quicksand Jesus”;
Ή το cover στους KISS “C’Mon and Love Me”;

[li]Ο Sebastian Bach έλαμψε δια της απουσίας του![/li]Συμπαθής ο Johnny, αλλά ο άλλος είναι απλά θεός!
Όσοι τον έχουν δει live ξέρουν πόσες κλάσεις πάνω είναι!
Προσωπικά μου έλειψε πολύ!
Και δεν αναφέρομαι σε χύμα κομμάτια σαν το “Get the Fuck Out”!
Μιλάω για κομμάτια που τα φωνητικά τους είναι άπιαστα από γήινους όπως τα “I Remember You”, “18 and Life” κ.τ.λ.
[/ul]

Είναι πολύ λιγότερα όμως αυτά που γενικά δεν μου άρεσαν, οπότε η βραδιά κρίνεται επιτυχημένη και αξέχαστη! Άντε να ξανάρθουν σύντομα! :drunk:

Ειχα την εντυπωση οτι ειχε παραπανω κοσμο. Καμια 400ρα πχ… :-k

Το λαιβ παντως πηγε καλα. Το An δεν ειναι για περισσοτερους. Βεβαια, σε πιανω τι εννοεις καθως απο τη μια οι Skid Row ειναι λιγο ‘‘καταντια’’ να παιζουν εκει.

…ασχετως βεβαια αν εμεις γουσταραμε :metal:

μου φενετε οτι τα δικαιωματα των Wasted Time και Quicksand Jesus τα εχει ο bach … γι αυτο δεν τα παιζουν γενικα στο tour :wink: