Skid Row 27 & 28 Νοεμβρη σε Αθηνα και Θεσσαλονικη

θελω να πεθανω…δεν εχω λεφτα για σημερα να παω στο λαιβ…!!!

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: [-X

α δω πανω ποιοι θα ειναι σαππορτ;;; οι θεοι γουαιλντ μασιν;;;;

Επιτελους ειδαμε τους Θεους!!! Φοβεροι οι Skid Row επαιξαν πολυ δυνατα και ολοι μας γουσταραμε. Δυστυχως ομως στις εποχες μας μονο 300 ατομα πηγαινουν σε τετοια Live στην Ελλαδα. Οι Livestock τα σπασανε πολυ ωραια μπαντα. Οι Wild Machine μας ποζεριασανε για τα καλα με τη μουσικη τους αλλα και με το την εμφανιση τους (για τα πανυγηρια το ντισιμο τους αλλα πλακα ειχε).

Οι Skid Row βγηκαν με το Make A mess και στα καπακια ειχεμε Piece of me και μετα Sweet Little Siste (της πορνης!!!)

Γενικαν εδωσαν βαση κυριως στον ομονυμο δισκο. O Sollinger ειναι πολυ καλος, με την αποδωση του δεν μας εκανε να νοσταλγουμε τον Bach (γιατι να μας κανει να τον ξεχασουμε δεν προκειται). Μονο στο I Remember You φανηκε η απουσια του. Προσωπικα ηθελα να ακουσω μερικα ακομα κομματια απο το Slave to The Grind (Quickstand jesus, Wasted Time, Riot Act…) και κανα ακομα απο το “Thickskin” (Thick is the skin, Ghost) αλλα δεν πειραζει. Ευτυχως απο το Revolution Per Minute παιξαν μονο το Disease που ειναι απο τα καλα του δισκου. (που ειναι το 4ο ??:lol: ) Ο κοσμος γουσταρε πολυ και στο Youth Gone Wild εγινε ο χαμος !!!:vibrate:

Αντε και να μας ξαναρθουν.

Hey, ho—Skid Row!!!

Παιδες εγω πιστευω οτι ειχε περισσοτερα απο 300 ατομα. Δηλ, καμια 400ρα και κατι λογικα την ειχε. :-s

Edit: Εφαγα φλασια:

Μαλλον τετρακοσιους και κατι τελικα ειχε…

Ωρε, από όλα τα κατεβατά που γράψαμε, εσύ κόλλησες στους 300; :lol:

Εντάξει, μπορεί να ήταν και παραπάνω!
Πάντως ήταν λιγότεροι από Ross Τhe Boss και γενικά ήμασταν ψιλοάνετα!
400 - 450 χωράει τo Αν ασφυχτικά γεμάτο νομίζω και προχθές είμασταν σχετικά χαλαροί!
Δεύτερη σειρά έφτανες για πλάκα!
Και το ότι κάποιος έχει εισιτήριο Νο 343 (μιας και έφερες το παράδειγμα με τον heatseeker), σημαίνει ότι έχουν πουληθεί 342 απαραίτητα;
Φυσικά όχι! :wink:

Εγώ π.χ. είχα πάρει ticket στις αρχές του μήνα και είχα Νο. 37 (νομίζω!)
Προφανώς πήρα από την πρώτη καρτέλα με εισιτήρια.
Τα οποία δεν πουλήθηκαν όλα, επέστρεψαν στο Aν την τελευταία μέρα και ένας φίλος μου πήρε τελικά από το ταμείο 5 λεπτά πριν αρχίσει το live, το Νο. 57!
Οπότε το Νο. 343 δεν μoυ λέει κάτι! :dunno:

Tέσπα, τί θα γίνει με το review σου;
Θα ανέβει σύντομα; :-k

Για το “Wasted Time” μάλλον ναι, για το άλλο δεν νομίζω! Ο Sabo και ο Bolan το έχουν γράψει!
Εντάξει, το “Wasted…” θα ήθελα, αλλά δεν περίμενα να το παίξουν κιόλας!

Πέρα από τα φωνητικά που είναι άπιαστα, ο Baz έχει γράψει αυτό το έπος για ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο και δεν μπορεί να το τραγουδάει ο οποιοσδήποτε… :wink:

οντως για το quicksand εχεις δικιο

To report ειναι on line. Για οσους ενδιαφερονται:

http://www.rocking.gr/article4024.php

πολυ καλο ριπορτ τζονι :thumbup: :thumbup: … απλα μου φενετε στο playlist . πρωτα παιξανε το 18 & life και μετα το New generation . αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα .

καλα ναι. το αναφερω βεβαια οτι δεν ειμαι σιγουρος για τη σειρα των κομματιων. δε πολυσημειωνα στη φαση που ημουν. :roll:

καλα εκανες :!: :!: :!:

#-o #-o #-o
:lol: :lol:

Ο Ροςς Ο Αφεντης φιλε π*δηξε κι έδειρε! Κάτσε καλά :!: Shell Shock ρε!