SKYCLAD Greek tour 2019

Αθήνα Κυριακή 14 Απριλίου Temple Athens
Τιμές Εισιτηρίων : 15€ Προπώληση, 17€ Ταμείο

Σημεία Προπώλησης:
EAT METAL RECORDS
No Remorse Records
Metal Era
Ηλεκτρονικά : http://krisisproductions.eventbrite.com
Κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο θα ανταλλάσσεται στην είσοδο με “κανονικό”

https://www.facebook.com/events/2191181987578674/

Stones Rock Bar, unplugged,free entrance

διπλό το “κακό” εδώ ! Ομορφά !

πολύ ωραίο νέο. λογικά άχαστο

Άχαστο!

θες και δευτερη μπαγκετα ;

2 Likes

ε να μην τις κάνω σετ;;;;

3 Likes

Tους σέβομαι απεριόριστα αλλα ειναι απο τα γκρουπ που χωρις τον original τραγουδιστη που εδινε το στιγμα της μουσικης τους, το feeling δεν είναι το ίδιο…

Mε τον Walkyier ημουν ηδη εκει, τωρα δεν…

1 Like

Τους έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές να το κάνουν και το αποφεύγουν. Οι Skyclad δεν βγάζανε ποτέ πολλά και καλώς ή κακώς ο άεργος Walkyier (ένω όλοι οι άλλοι είχαν δουλείες, αυτός ήθελε να ζεί απο επιδόματα και το γκρούπ) ενδιαφερόνταν για τα φράγκα και να πουλάει κάνα μπλουζάκι, σε σημείο που ανοιξε και μαγαζί με μεταξοτυπίες. Τωρά δε που οι Satan πάνε καλά, δεν παίζει να γυρίσει ο Martin.Πήγαν και το 2000 στη Blast και πάτωσαν και φύγανε μετά απο ενα δίσκο. Βέβαια μιλάμε για την εταιρία που έδιωξε τους Helloween. Επίσης τον MW κατηγόρησαν και μετέπειτα συνεργάτες του στους Clandestined (μελη immortal) ότι έκανε μαλακίες με λεφτά και με κάτι γκόμενες που παίζανε στο γκρούπ. Αραγέ είχε κάποιο λάκο η φάβα. Καλός στιχουργός, οκ τραγουδιστής (αν και ψευδιζέ λίγο είναι η αλήθεια) αλλα ο Kevin είναι καλύτερος. Οι 400+ που πάνε στις συναυλίες ξέρουν οτι θα περάσουν καλά. Όσο για γκρουπ χωρίς ορίτζιναλ τραγουδιστή που προχωρήσανε δυνατά, εκτός απο τους Skyclad υπάρχουν οι Helloween, Marillion, Uriah Heep, Queensryche, Savtage, Van Halen και και και …αν βγάλεις έναν καλό δίσκο και υπάρχει χημεία, τα άλλα περνάνε σε δεύτερο πλάνο. Εχασα την προηγούμενη φορά, αλλα τώρα θα πάω και στις 2.

2 Likes

Τίμιο post, κι εγώ λατρεύω περίοδο Martin αλλά και χωρίς αυτόν μια χαρά δίσκους βγάζουν και live είναι εγγύηση. Και φέτος θα είναι και ο Steve μαζί, που την τελευταία φορά δεν ήταν λόγω υγείας, και θα έχουμε και 3 κιθάρες… ποιοι Maiden βρε γατάκια;; :stuck_out_tongue:

2 Likes

Δεν το συζητάμε οτι Jonah’s Ark + Prince και όλα τα άλλα είναι μεγάλες δισκάρες και οτι όταν το 1990 γράφανε ύμνους, κατι χαβαλέδες που τώρα κάνουν περιοδείες ντυμένοι με προβιές, δεν υπήρχαν κάν… αλλά ετσί είν’ ή ζωή.

2 Likes

:heart:

Και Burnt Offering μην σου πώ…

Και το πρώτο παιδιά! Λιγότερο folk αλλά ΕΠΟΣ

Πολλές πολλές δισκάρες. Προσωπικά λατρεύω και oui avant…

εχεις πολυ δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, δυστυχώς είναι λιγο κόπρος ο Martin αλλά όπως και να το κάνουμε η “ψευδή” φωνή του ήταν το αλατοπίπερο στον ήχο των Skyclad. Πολυ καλος ο Κevin και κολλαει παρα πολυ καλά, για μένα όμως ειδικά για τους Skyclad ισχυει αυτο που ανέφερα και προηγουμένως και παρεξηγηθηκε αφού ΔΕΝ εννοω ότι ισχυει για καθε original τραγουδιστη σύμφωνα και με τα σωστα παραδειγματα που ανέφερες αλλα για συγκεκριμενα γκρουπ αν δεις καλα αυτο που γραφω…
Αλλες παρόμοιες περιπτωσεις σαν των Skyclad ειναι οι Accept, οι ACDC (που κολλαει ο Axl ρεεεε), οι Maiden που δεν ηταν Maiden με τον, κατα τα αλλα άριστο, Bayley, όπως και οι Priest με τον επισης άριστο Tim Owens και πολλα πολλα αλλα παραδειγματα.
Κατα τα άλλα μόνο θετικό βλέπω το γεγονός της αποδοχής του γκρουπ με καλη προσελευση στα Live και ειδικά κάθενός γκρούπ που έχει να κάνει με “ιδιαίτερο” ήχο και επιρροές απο άλλα μουσικά είδη!

Κοιτά ο Kevin τραγούδαγε δευτερά και σε άπειρα απο τα παλιά μαζί με Steve, αν και εντάξει ο Martin ήταν που ακουγώταν, απλά σε κάποια ποιο δυνατά τωρινά, δεν ακουγεται και μίλια μακριά… ειδικά το τελευταίο το αλμπουμ που βγάλανε μου ακούγωταν αρκετά “παλιακό”

Θα πάμε και λόγω αναμνήσεων. Δεν ξεχνιέται το πρώτο τους λάηβ στην Αθήνα, ο χορός που ρίξαμε στο Spinning Jenny και βέβαια η Εύη η Αδάμ :heart_eyes:

Πω ναι. τότε ακουγε μέταλ ! Χαίρομαι που ισχύουν αυτά που έλεγε ο Bean, δλδ οτι θα ερχόντουσαν Απρίλη ! Τους έχασα την περασμένη φορά που πήγα στο tour Tolkki και ας είχα εισητήριο ! Χαλάλι. Αυτη τη φορά και 11η συνολικά και πάλι εκεί !

Αξέχαστη στιγμή, όταν πριν αρχίσει η συναυλία στο Ρόδον (1η ή 2η δε θυμάμαι καλά), ο dj έπαιζε enter sandman και μερίδα του κοινού χόρευε τσάμικο-καλαματιανό :joy: