Πότε όμως θα καυκλοφορήσει το τεύχος και πιανού μήνα θά’ναι…μην πάμε και σηκώσουμε όλα τα Classic Rock:):!:
Mην ανησυχεις θα φαινεται απο χιλιομετρα το [SIZE=“6”]SLASH[/SIZE]
http://www.myfavouritemagazines.co.uk/store/displayitem.asp?sid=421&id=36044
Ο δίσκος απλά τα [SIZE=“5”]ΣΠΑΕΙ !!![/SIZE]
Πάει κατευθείαν για αγορά!!! 8)
Youtube υπαρχουν δειγματα 90δευτερολεπτων απο μερικα τραγουδια συμπεριλαμβανομενου του πιασαρικου8) Baby Can’t Drive-Alice Cooper.Επισης ο lemmi ειναι φοβερος στo doctor alibi.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
Καλα τα πρωτα σχολια βλεπω… Για να δουμε, αν και πιστευω οτι θα ειναι καλος ο δισκος…
Όσα τραγούδια έχω ακούσει και εγώ μέχρι τώρα μου φαίνονται αρκετά καλά. Περιμένουμε όλο το άλμπουμ. Σε λίγες μέρες εξάλλου θα βγει
Dr Alibi - Slash feat. Lemmy Kilmister
Full song,lemmy rulez…καλο κομματι…ωστοσο φαινεται οτι οταν ο slash κ ο lemmy εγραφαν αυτο το κομματι ακουγαν…ramones αφου το riff ειναι σχεδον το ιδιο με το main man των ramones.Αnyway…το προσπερναμε αυτο…καλη ροκια.:p:p
καλα οι fans των ab
ουτε μια κουβεντα για τον myles???
ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!
O Slash σε συνεντευξη του στο Αγγλικο Μetal Hammer θεωρει το κομμάτι με τον Myles το καλυτερο κομματι του δισκου…Γεια σου ρε Myles παιχταρά…
Καλό το κομμάτι με τον Myles αλλά αυτό της Fergie κερδίζει με διαφορά στήθους.
Το στήθος κάνει την διαφορά, αλλά η μίξη με την κωλάρα είναι που απογειώνει το κομμάτι
(welcome και απ εμένα)
=P~=P~=P~
couldn’t agree more που θά’λεγαν κι οι φίλοι μας οι αμερικάνοι…
2 ειναι τα κομματια με τον myles
και τα δυο τα απογειωνει με την ερμηνεια του
μακαρι να ερθει για λαιβ εδω ο slash να απολαυσουμε τον κυριο kennedy
γενικα παντως
ο δισκος ειναι πολυ καλος
ολα τα κομματια ειναι προσεγμενα
με τους καλεσμενους να τα χρωματιζουν ιδιαιτερα
εχει ακουσει κανεις τα μπονους
αυτο με τον νικ ολιβερι χωνει πολυ!!!
κατα τη γνωμη μου οτι καλυτερο εχει βγαλει απο το πρωτο σνεικπιτ και μετα. εχει επιτελους εμπνευσμενα σολο με ωραιες μελωδιες. εχει πολυ καλες και πολυ μετριες στιγμες
ξεχωριζουν τα dr alibi (lemmy), by the sword (stockdale), we’re all gonna die (iggy), ghost (astbury, izzy), watch this (duff-grohl, instrumental), crucify the dead(ozzy-απαντηση στο sorry των GN’R).
πολλα ραδιοφωνικα τραγουδακια και μπαλαντες ψιλοαδιαφορες εως συμπαθεις : starlight(m. kennedy), saint is a sinner too(rocco de luca), gotten (a. levine) promise (cornell) back to cali (m.kennedy) i hold on (kid rock).
αθλια τα beautiful dangerous (fergie), nothing to say (m.shadows).
Επιτελους κι ενας που θεωρει αυτο το τραγουδι(Beautiful Dangerous) μαπα!!!Ηθελα να το γραψω εδω και μερες ,αλλα θα επεφταν να με φανε!!!Βεβαια ο καθενας εχει την αποψη του!!!Τα υπολοιπα κομματιοα που εχω ακουσει μου φαινονται απο τρομερα ως πολυ καλα και περιμενω πως και πωε την επισημη κυκλοφορια του cd για να το αγορασω!!!
δε θελω να φαω κανεναν… αλλα γιατι σας χαλαει; =/
Για το nothing to say θα διαφωνησω,το θεωρω απο τα καλα κομματια του δισκου,βεβαια αυτο το black sabbathικο intro/outro φαινεται να μην κολλαει στο κομματι.
Θα σου πω ,φιλε μου.Δεν εχω προκαταληψη επειδη τραγουδαει η Fergie.Το τραγουδι ως συνθεση ειναι για μενα μια μετριοτητα!Οποιος και να τραγουδουσε την ιδια αποψη θα ειχα.Θεωρω οτι ειναι εκτος κλιματος,εν συγκρισει με τα αλλα κομματια που σαφως εχουν πιο rock προσανατολισμο!!Βεβαια,τα παντα ειναι θεμα γουστου!!!
εγω γιατι απο την αλλη διαβαζωντας το ποστ σου
λαμβανω μια προκαταληψη
και εξηγω
το τραγουδι (gotten) που τραγουδαει ο τυπας απο τους maroon 5
ειναι πιο ροκ
ή εχει πιο ροκ φωνη απο τα φωνητικα που κανει στο τραγούδι της η fergie?
εγώ πάντως ήμουν έτοιμος να κράξω αλλά το τραγούδι είναι τόσο καλό και η ερμηνεία της fergie τόσο θεϊκή που ίσως είναι η έκπληξη της χρονιάς.ξεκάθαρα το καλύτερο του δίσκου.
και στην τελική διάολε είναι η fergie!σου πάει να πείς κακή κουβέντα?8)