Ρε παληκαρια μου,τι να κανω που δεν μου αρεσει?Να πεσω στα γονατα σας και να ζηταω συγγνωμη μεχρι το πρωι?Δεν ειναι θεμα προκαταληψης,αληθεια.Απλα δεν μου αρεσει!!!Δεν τρεχει και τιποτα,θα τον παρω το δισκο ουτως η αλλως ασυζητητι!!!
Οντως!!!
Kαλα η εμπαθεια και η ζηλια καποιον ατομων δεν εχει ορια…
Oυσιαστικα ειναι σαν remix του norhing to say.
ολος ο δισκος μου αρεσε,πολυ καλος…θα ξεχωρισω το doctor alibi με Lemmy και το Starlight με Myles Kennedy (υπερτατη κομματαρααααα!!!) :walkman:
σημερα τον κατεβασα και ο δισκος χωνει απιστευτα.δεν περιμενα σε καμια περιπτωση τοσο καλο υλικο.ακομα και τα μπονους κομματια ειναι φοβερα!
ο δισκος εκτος απο το classic rock,θα βγει και στα δισκοπωλεια?
ωραιο το ριβιου
δεν ξερω αν το παληκαρι που το γραψε ειναι φανμπους του μαιλς
αλλα χαιρομαι πολυ που του αναγνωριζει τα ευσημα!
anyway
πως θα γινει να ενημερωθουμε ποτε ακριβως θα σκασει το περιοδικο που θα χει δωρο το αλμπουμ???
cheers and thanks.
Δεν είμαι fanboy, αλλά το πιστεύω και το λέω.
Δεν είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα με τις ημερομηνίες, νομίζω το περιοδικό βγαίνει 9/4 Αγγλία οπότε καμια εβδομάδα μετά είναι ένα εύλογο διάστημα.
θα βγει περιοδικό που θα δίνει το άλμπουμ; για ενημέρωσε και εμένα γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια
αυριο βγαινει στην Αγγλια αποτι μουπανε
Ετσι και δεν το βρω :lightsabre:
ποιο περιοδικό είναι;
Να πας πρωί πρωί να το πάρεις. Μην εξαντληθεί
βγαινει ειδικη εκδοση του Classic Rock για τον σλας, με περιοδικο αφιερωμενο στην μουτσουναρα του, αφισες, ραφτά και τετοια
εδιτ: κι ενα σιντι
Προτιμαμε περιοδικο στα 17 ευρω με “δωρο” ενα σιντι απο εφημεριδα στα 4,25 με δωρο ενα σιντι.
Τα βαρβιτουρικα φταινε.
Χμμμμ, οχι ακριβως αλλα εχουν κοινα στοιχεια τα κομματια.
Το Chains and Shackles ομως χωνει πιο αγρια χωρις να ειναι και κανενα επος ομως.
Ολος ο δισκος μου αρεσε με τα πανω του και τα κατω του.
Ανταξιος του Iommi που ειχε διαφορετικο καλλιτεχνη σε καθε κομματι στα φωνητικα.
Και ο Κennedy ειναι για αλλη μια φορα υπεροχος.
προφανώς ψάχνεις απάντηση.
μην κυνηγάς φαντάσματα, δεν υπήρχε καν η σκέψη των Scorpions, αλλά το θέμα είναι η στάση της μουσικής βιομηχανίας και τελικά αυτοί που ορίζουν το προϊόν δηλαδή οι τελικοί καταναλωτές.
Η συλλογιστική σου απλουστεύεται ακόμα περισσότερο λέγοντας πως μπορείς να το κατεβάσεις τζάμπα, άρα να γλιτώσεις και τα 4,25 ?.
Αντιλαμβάνομαι τη μουσική διαφορετικά και θεωρώ πως το να δίνεται δωρεάν στα πλαίσια διαφήμισης απαξιώνει τη μουσική την ίδια. Αν για να είναι βιώσιμο το μουσικό προϊόν η αγορά πάει προς τα εκεί, τότε αυτό το νέο προτεινόμενο project που στήθηκε πίσω από την κυκλοφορία του Slash είναι κάτι το οποίο επικροτώ γιατί εστιάζει στην ουσία (που είναι η μουσική) και την υποστηρίζει σωστά.
Η μπηχτή αναφορικά με το Classic Rock και την όποια τιμή του μόνο ΓΕΛΟΙΑ μπορεί να χαρακτηριστεί!
το ριβιου πολυ ωραιο.μονο μια διαφωνια εχω.το we`re all gonna die ειναι κομματαρα κατα τη γνωμη μου και οχι μετριο οπως λεει ο συντακτης.
βρε βρωμικο Κάτσικ Ροκ τι “Myles Kennedy, former frontman of Αlter Bridge” γραφεις;
μου βγηκε η πιστη να το βρω, τεσσερα μαγαζια, και δεν εχουμε και πολλα στο dundee
Το περιοδικο καλοδουλεμενο, αν και δε τοχω διαβασει ολο ακομα. Και η συσκευσια του σιντι ομορφη, βιβλιαρακι/κασετινα φαση, με λιγες σελιδες για τα ευχαριστω και τα κρεντιτς, νο στιχους.
Τεκμηριομενη απαντηση. Ι like, θα κανουμε συζητηση!
Κατ’αρχας μην ξανασυγκρινουμε την αξια ενος torrent album με ενα αλμπουμ σε physical μορφη, χειροπιαστο.
Εχω απολαυσει παμπολλα αλμπουμς που εχω παρει απο πανερι σε δισκαδικα του εξωτερικου με 2 και 3 στερλινες (καινουργια μαλιστα). Σαφως λιγοτερο απο 4,25.
Θα μου πεις οτι πηρες ομως το αλμπουμ αυτο καθε αυτο και οχι την εφημεριδα και ωπ, δωρο και ενα αλμπουμ. Ε λοιπον ποσοι πιστευεις οτι πηραν εδωσαν 4,25 για να παρουν την εφημεριδα?? Η εφημεριδα ηταν μπουνους στο αλμπουμ. Αφου πλεον ΟΛΟΙ αγοραζουν τις κυριακατικες εφημεριδες για τα ενθετα και τα λοιπα “καλουδια”. Η δημοσιογραφικη και ενημερωτικη τους αξια ειναι μηδενικη. Η συντριπτικη πλειοψηφια των αγοραστων της Real news εκεινη την εβδομαδα αγορασαν στην ουσια το καινουργιο αλμπουμ των Scorpions με 4,25 και ενταξει, μπορει να εριξαν μια ματια και στην εφημεριδα…
Η πρακτικη της κυκλοφοριας καινουργιων αλμπουμ με εφημεριδες ευρειας κυκλοφοριας ξεκινησε παλι απο την Βρετανια πριν απο καμμια 5 ετια. Εχει να κανει με κυκλοφοριες οι οποιες εχουν μεγαλη απηχηση σε ολο το κοινο, απο τον βαμμενο οπαδο μεχρι μια νοικοκυρα που τους ακουγε στα 16 της, οπως τους Scorpions στην Ελλαδα.
Αντιθετως η κινηση με το καινουργιο αλμπουμ του Slash απευθυνεται σε “βαμμενους” που θελουν ολο το πακετο. Δεν ειναι καλλιτεχνης που θα μπορουσε να κανει το ιδιο που εκαναν οι Scorpions στην Ελλαδα (χωρις φυσικα αυτο να μειωνει την αξια του).
Η συμβατικη δισκογραφια αργοπεθαινει και αν μπορεις με διαφορα τρικς να πουλησεις ξαφνικα 100.000 αλμπουμς απο το πουθενα τοτε…μιλαμε για πολυ καλο εμπορικο ελιγμο.
Η κινηση του Classic Rock παντως μου αρεσε και δεν εχω οποιοδηπωτε προβλημα με αυτην, το αντιθετο. Η αντιδιαστολη σου με πειραξε λιγο.
Ε ναι. Γι’αυτο ημουν συνδρομητης του CR για κατι λιγοτερο απο 2 χρονια και εχω ηδη αγορασει και την “Slash edition”.
Aν σε καταλαβαίνω σωστά, προσπαθείς να δώσεις ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην κίνηση των Scorpions και εμμέσως πλην σαφώς τη συγκρίνεις με την αντίστοιχη του Slash - κι ενώ στην κριτική, που προσωπικά είχα την ευκαιρία να διαβάσω και να σχολιάσω πριν καν δημοσιευτεί, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά-μπηχτή στους Scorpions. Προφανώς εσύ πήρες το σχόλιο “Θα δείξει αν η μουσική είναι κάτι που έρχεται πλέον ως δώρο μαζί με μια εφημερίδα και έχει μηδενική αξία ή κάτι που ανυπομονείς να έρθει στα χέρια σου πακέτο με ένα περιοδικό εκατό και πλέον σελίδων αφιερωμένο σε αυτό που πρόκειται να ακούσεις” ότι αναφέρεται στους Scorpions. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί, που κατηγορούν τους Scorpions ή τους οποιοδήποτε Scorpions για αυτό που έκαναν. Ίσα ίσα το αντίθετο. Αναφορά γινόταν και γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο marketing plan του Slash, το οποίο είναι υποδειγματικό και ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ δουλεύει με το Management του ανεξάρητα από την κωλοεταιρεία του (=Roadrunner Records, την οποία με την ευκαιρία οι περισσότεροι μεταλάδες έχουν θεοποιήσει).
Και επιμένω ότι δεν μπορεί να συγκρίθει η Real News των 4.25 - που είναι και αντίστοιχου επιπέδου - με τη δουλειά του Classic Rock των 17+ ευρώ. Όποιος θέλει παίρνει … απλό!