πειτε την γνωμη σας
Η γνώμη μου είναι ότι προτιμάω τον Hammett γιατί προτιμάω τους Metallica
Slash; σαφώς λιγότερο βαρετός.
slash ρε τι να λεμε τωρα…ο ανθρωπος ειναι θεος…εχω ερωτευτει καθε σολο του μιλαμε…μου χει χαρισει απιστευτες στιγμες !!
Χμ… :–
E ενταξει βασικα και οι δυο εχουν γραψει καποια εξαιρετικα σολο κ ειναι πολυ καλοι σε αυτο που κανουν,αν μου εβαζαν το μαχαιρι στο λαιμο θα ελεγα slash γιατι εχει ωραιο στυλ αν και να πω την αληθεια εχει απογοητευσει
με τα σολο του μετα την gnr εποχη,ο hammet παραμενη σταθερη αξια,φοβερα σολο,γενικα δεν υστερει καπου.
Αν και “Metallifan” (τρουμάραμ’) δεν θα τους σύγκρινα καν. Slash με δέος μπροστά στο πόσο rock είναι αυτό το ανθρωποειδές! Πάντως έχουν γράψει και οι δύο εξαιρετικά σόλο, χωρίς να είναι «δαιμονισμένοι τεχνίτες»…
ου ρε που ψηφιζεται τον slash ο hammet επαιζε παπαδες νωριτερα και καλυτερα hammet 4 ever
κιρκ φυσικα!
Hammet γιατί έτσι μας αρέσει!
και οι 2 εναι απιστευτοι αλλα ψηφιζω slash επειδη ειναι τρελλη προσωπικοτητα με κορυφαιο στυλ.
Τι να συγκρινω ακριβως?
Ο Slash ειναι ενας καταπληκτικος κιθαριστας που παιζει hard-rock που sleaz-ιζει και ο Hammett ειναι ενας καταπληκτικος κιθαριστας που εχει παιξει κατα σειρα thrash, heavy, hard rock (με 70’ς επιρροες ομως).
Δηλαδη να συγκρινω Ηammet με Friedman, με Pitrelli, με Scolnick ναι. Αλλα αυτους τους δυο γιατι και πως?
οντως ειναι ακυρη η συγκριση ! τι να πω…πες απλα ποιος σαρεσει πιο πολυ
Επειδη ειμαι φανμποης Metallica κι επειδη δεν ειμαι κιθαριστας (ωστε να γνωριζω απο τεχνικες κτλ. -οχι οτι δινω και πολλη βαση βεβαια) θα πω Hammett.
Αν και δεν έχω μελετήσει τεχνικές κλπ,κρίνωντας απο το άκουσμα,το στυλ,το συναίσθημα θα επέλεγα slash.
Ο κύριο με το ψηλό καπέλο,το τσιγάρο και τα μαύρα σγουρά μαλλιά κερδίζει τον καθένα!!!
slash!!
slash γιατι δεν κατανταει βαρετος κ κυριως,δεν παιζει λαθος τα ιδια του τα σολο στα live…
Και παλιά…
…και πιο πρόσφατα…
Εντελώς άκυρα δημοψηφίσματα… :-k
Aυτο συν οτι εχει γραψει ενα απο τα πιο συγκλονιστικα solo που εχω ακουσει στη ζωη μου που ειναι το Wherever I May Roam…
Kirk Hammett. Πάντα με τρέλαιναν τα solo του, φοβερός κιθαρίστας. Και ο Slash, βέβαια, ζωγραφίζει, αλλά πάνω- κάτω το ίδιο στυλ παίζει όλα αυτά τα χρόνια.
Kirk
πολύ καλός κιθαρίστας,έχει γράψει πολύ γαμάτα σόλο!!αγαπημένο μου το σόλο του fade to black