Slash vs hammett

Ψηφίζω hammet,συμφωνώ πάνω κάτω με τον The-Eye.Στη κόντρα μπούκλας ο slash νικάει χαλαρά.

Για το αν ειναι προσωπικοτητα η οχι ο χαμετ το βλεπουμε τοσα χρονια στους μεταλλικα και ο καθενας μπορει να κρινει.Σκηνικη παρουσια ειναι δλδ να καθεσαι ακινητος οπως κανει ο χαμετ και απλα να παιζεις οτι ειναι να παιξεις?:-s

Σε καμία περίπτωση, αλλά ούτε και ο Σλας χτυπήθηκε ποτέ on stage…
Πετάς συνεχώς κάτι ατάκες στο άσχετο χωρίς να τις τεκμηριώνεις; ΤΙ βλέπαμε δηλαδή τόσα χρόνια στους Μετάλλικα; Ή νομίζεις πως τα κιθαριστικά μέρη τα γράφει ο Τζέιμς;:-k

Ειδες ποτε τον χαμετ εσυ μεσα στους μεταλλικα τοσα χρονια να παιρνει θεση για κατι,ειτε στα προβληματα που ειχανε κατα καιρους,ειτε μουσικα?Οτι του λεγανε ο lars και ο james αυτα εκανε παντα. Δεν εχει προσωπικοτητα σαν ατομο,πως το λενε ειναι λιγο φλωρακος.:stuck_out_tongue:

Δλδ τι τεκμηριωση θες γιαυτο?:-s

*Οχι,δεν ειμαι οπαδος του Mustaine και των Megadeth.:stuck_out_tongue:

εγω πιστευω αντιθετα οτι θελει μεγαλα @@ να ριξεις τον εγωισμο σου και να μην εμπλεκεσαι στις κοντρες που υπηρχαν τοτε στους metallica.αντιθετα ο hammett ηταν αυτος που με τον ηρεμο χαρακτηρα του κρατουσε τις ισορροπιες.τι ηθελες δηλαδη να αρπαξει ενα ροπαλο και να τους βαραει ολους εκει μονο και μονο για να αποδειξη οτι δεν ειναι “φλωρακος”??[-X [-X

Οχι αλλα να δειξει οτι ξερετε κατι ειμαι και εγω εδω,ρωτηστε και μενα μια φορα τη γνωμη μου για κατι,οτι δεν ειναι απλα ενα διακοσμιτικο στοιχειο στους μεταλλικα απλα για να παιζει τα σολο κ τπτ αλλο.

Καταπληκτικά πράγμτα γράφεις. καταρχήν βλέπω πως ξέρεις από πολύ μέσα τα πράγματα στους Μετάλικα για να λες “Ειδες ποτε τον χαμετ εσυ μεσα στους μεταλλικα τοσα χρονια να παιρνει θεση για κατι,ειτε στα προβληματα που ειχανε κατα καιρους,ειτε μουσικα?Οτι του λεγανε ο lars και ο james αυτα εκανε παντα”!!! Μήπως είσαι ο Τζέισον και μας το κρύβεις;
Η πλάκα ειναι πως όλα αυτα φυσικά τα έχεις πλάσει με το μυαλό σου, και η πιο μεγάλη πλακα είναι πως προφανώς δεν έχεις δει καμία συνέντευξη του γκρουπ με τον Τζέιμς να δηλώνει ευγνώμων για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Χάμετ που κράτησε το γκρουπ ενωμένο, ενώ ήταν έτοιμο να βαρέσει διάλυση. Τώρα το αν είναι φλωράκος για όλα αυτά, η επειδή δεν κουνιέται στην σκηνή… δεν χρειάζεται να σου απαντήσω. Μάλλον πλάκα κάνεις.

*Είσαι σίγουρος πως δεν ακούς Megadeth?:lol: :lol:
*Τα διακοσμητικά στοιχεία σαν τον Χαμετ σε έκαναν μεταλά. Και οι ριφάρες του. Που δεν του της έγραψε κανένας.

Ναι τα επλασα με το μυαλο μου και με τη φαντασια μου…,#-o :lol: Δεν κανω καθολου πλακα…:roll: Ενταξει ρε μεγαλε εσυ βγες και πες οτι ο χαμετ ειναι πολυ μεγαλη προσωπικοτητα αν το πιστευεις αυτο.Εγω επιμενω σε αυτο που ειπα,εαν σου φαινεται αηδια κ αυτο ε οκ τι να κανουμε,συμβαινουν αυτα.:stuck_out_tongue: Προτιμω να βλεπω τον τυπο με τη μπουκλα,με το τσιγαρο ,με τα ποδια ανοιχτα,με το καπελο στην κεφαλα του.

*Οχι Megadeth ακουω που κ που αλλα απο Mustaine…μακρια!!!:stuck_out_tongue:

Αν δεν είναι προσωπικότητα ο κιθαρίστας των Μετάλικα ποιός είναι; Δεν σου είπα πως λες αηδίες, απλά τσέκαρε πρώτα κάποια πράγματα πριν πεις κατι.:-k

προφανως τον ρωτανε να πει τη γνωμη του αλλα αν οι αλλοι 2 θελουν κατι αλλο επειδη μαλλον υπαρχει δημοκρατια υπερισχυουν οι αλλοι 2.εκτος αν εισαι μεσα στη μπαντα και ξερεις κατι παραπανω!!!

Υ.Γ ο hammett ειναι μεγαλο κομματι της ιστοριας των metallica!!η “χημεια” που υπηρχε μεταξυ των μελων της μπαντας την εκανε αυτο που ειναι αλλο αν καποιοι φανηκαν πιο πολυ και αλλοι πιο λιγο.

+100
Έυγε

Δικαιωμα σου ρε φιλε…αλλα δεν γινετε να λες οτι ενας ανθρωπος σαν το χαμετ δεν εχει προσωπικοτητα απλα μονο και μονο επιδει δεν τραβάει τα βλέματα του κοσμου απανω του σαν τον σλας.

+100000000
συμφωνω απολυτα!!!

Slash ρε,ποιός Hammet?!?!?!:?

αμαν πια με αυτες τις δημοσκοπισεις σας ολο σε διλημα μας φερνουν!!! Και οι 2 τελειοι ειναι!!!(εννοειτε πως δεν ψηφισα)

slash χαλαρα:bow:

Xαλαρα Kirk… Επισης εχω την εντυπωση πως συναγονιζονται και για το πιο … περιεργο hairstyle … :stuck_out_tongue: :lol: