Mustaine:p
Ειπα οτι ειναι ποζερας και τιποτα παραπανω… Αρα αφου δεν ειναι τιποτα παραπανω δεν ειναι ουτε και αξιολογος κιθαριστας… Κατα την γνωμη μου παντα, και κατα του τι ακουει το αυτι μου
Συμφωνα με οσα εχεις ακουσει λοιπον κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα…εισαι σιγουρος οτι ακους καλα?:-k :-s Επαναλαμβανω, τι θα πει ειναι ποζερας,ειναι απαραιτητα κατι το οποιο τον κανει μη αξιολογο κιθαριστα αυτο?
Ο χαμετ δεν ειναι σπουδαιος κιθαριστας?:-s
Δεν εχει να κανει το οτι ειναι ποζερας με το οτι δεν ειναι καλος κιθαριστας… Απλα ο slash με το που τον βλεπω μου ερχετε στο μυαλο το ποσο ποζερι (ψωνιο-θελει να φαινετε- τσιγαρο/ανεση/δερματινο παντελονακι και μποτιτσα αρα ειμαι μαμω) και λεω οτι σε αυτο τα παει πολυ καλα, η κιθαρα του δεν με εκπλησει ουτε με ενθουσιαζει.
Ο Hammet περα απο τα σολακια του που ειναι καλα, αλλα οχι και θεΐκα δεν κανει και τιποτα ιδιετερο… Τα κομματια ο James τα εγραφε (στο st anger δεν ξερω πιος εχει γραψει τι, αλλα δεν εχει πολλα ιδιετερα). θα δουμε με τον καινουργιο δισκο αν εχει να δειξει κατι παραπανω
hammet βέβαια άλλο ο αυτοδίδακτος και άλλο ο σπουδαγμένος
Δεν το πιάνω…:-k
δυσκολο…αλλα λογο προσοπικου κοληματος με τους Metallica θα πω Hammet…
Αυτος τους ξεσκιζει ολους…λολ:p
εχουν παρει φωτια παντως τα θρεντ με μεταλλικα vs anyone
Αυτος ηταν παντα ο slash,δεν αλλαξε ποτε,ουτε πηγε καμια φορα συμφωνα με τη μοδα της εποχης,οπως ηταν πριν 15-20 χρονια με το δερματινο,με το τσιγαρο στο στομα,με το καπελο κλπ,ετσι ειναι και τωρα.Δεν εχει δωσει την εντυπωση πιστευω οτι θελει να το παιζει ειμαι κ μαμω,αλλωστε ο ιδιος προσφατα σε συνεντευξη ειχε πει oτι δεν θεωρει τον εαυτο του guitar hero και πως δεν ειναι ο σουπερ κιθαριστας που ολοι νομιζαν η νομιζουν,αυτο αν μη τι αλλο δειχνει οτι τουλαχιστον ψωνιο δεν ειναι.
Τωρα τα τελευταια χρονια ισως να ειναι οντως απλα ποζερας,αλλα οσο ηταν στους GNR νομιζω οτι ηταν κατι περισσοτερο…
Το αν δεν σε εκπλησει η οχι η κιθαρα του ειναι καθαρα θεμα γουστου κ τι αρεσει στον καθενα. Κ εμενα για παραδειγμα δεν με τρελενει ουτε με εκπλησει ο jimmy page σαν κιθαριστας,δεν λεει τιποτα αυτο ομως.
Ψήφισα Hammet γιατί οι Metallica είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα ενώ οι GNR δεν μου αρέσουν γενικά αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι έκανα λάθος και θα εξηγήσω τους λόγους:
Hammet:
- Στους Metallica ποτέ δεν με τρελαίναν τα Solos τους, με τη Riffολογία του Hetfield είμαι πορωμένος.
- Σαν προσωπικότητα ο Hammet είναι λίγο ανύπαρκτος, πάντα στη σκιά του Hetfield και του Ulrich ζούσε και τον θεωρώ και λίγο φλωράκο.
- Οι Metallica και χωρίς αυτόν θα γινόντουσαν τεράστιοι από καλούς παίκτες υπήρχαν πολλοί και συν τοις άλλοις δεν ήταν και απαραίτητοι για τους Metallica μιας και πάνω απ’όλα το Riffing τους ήταν.
- Πολύ καλογυαλισμένος ενώ εγώ θα προτιμούσα περισσότερη βρώμα.
- Σαν Persona ήταν πολύ μικρότερος από το συγκρότημα.
Slash:
- Τέτοια βρώμα και τέτοια αλητεία δεν βρίσκεις εύκολα. Είναι από τους λίγους λόγους για τους οποίους θα μπορούσα να ασχοληθώ με ένα συγκρότημα ενός χώρου τόσο αδιάφορου για τα γούστα μου.
- Είναι τόσο μεγάλος που μέχρι και ο Michael Jackson τον ζήτησε και μουσικούς από τόσο ξέμπαρκους χώρους με εσένα δεν τους αναζητάς παρά μόνο αν είναι τεράστιοι(βλέπε Van Halen).
- Πατάει κάτω όλες τις λουλούδες των ωδείων σε τεχνική.
- Σαν Persona είναι μεγαλύτερος των GNR.
σχετικα με οσα ειπες για slash συμφωνω σε ολα.για τον hammett διαφωνω στα 3 πρωτα…
1)τα σολο του δεσανε τελεια με τα τραγουδια των metallica
2)παντα ηταν η προσωπικοτητα που απορροφουσε τους κραδασμους απο τις συγκρουσεις hetfield,ulrich
3)οι metallica πιστευω γιναν τεραστιοι γιατι εδεσε αμεσως ο hammett με τους αλλους,υπηρχε χημεια!και ο mustaine γαμουσε αλλα δεν υπηρχε χημεια μεταξυ τους
Όχι ρε, τον Mustaine τον ζηλεύανε! :lol: :lol:
Κοίτα σχετικά με αυτά που λες δεν έχεις άδικο, ούτως ή άλλως δεν είναι κάνας κουλός ο άνθρωπος, γαμώ τους κιθαρίστες είναι, αλλά:
- Δε διαφωνώ αλλά καθαρά μουσικά οι Metallica θα μπορούσαν να ζήσουν και με κάποιον άλλο κιθαρίστα στη Lead μιας και δεν είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει σαν συγκρότημα αλλά το Riffing τους(έτσι πρόχειρα θα μπορούσα να φανταστώ από αντίστοιχους γνωστούς κιθαρίστες το Friedman ή το Skolnick).
- Εντάξει το γεγονός ότι ήταν ο προσωπικός σάκος του Box ανάμεσα στους άλλους 2 δε λέει και πολλά από μουσικής απόψεως αλλά ακόμα και αυτό το ρόλο μπορούσε να τον παίξει και άλλος.
- Επίσης και εδώ θα μπορούσε να είναι άλλος, εξάλλου απο τη στιγμή που υπάρχουν άτομα σε αυτό τον κόσμο που μπορούν να αντέξουν μια 10αριά χρόνια με 2 καραγκιόζηδες σαν τον Mustaine και τον Axl Rose όλα μπορούν να γίνουν.
εμπάσει περιπτώσει μουσικά ο Hammet δεν είναι οι Metallica αλλά ο Hetfield ενώ από την άλλη ο Slash ήταν οι GNR ή μήπως όταν σου λέει κάποιος τι σημαίνει για σένα GNR σου έρχεται στο μυαλό ο Axl"Πατημένη γάτα"Rose?
Εμένα αυτός μου έρχεται στο μυαλό πάντως…
Κοίτα και εμένα προσωπικά που δεν μου αρέσουν τα καραγκιοζιλίκια του Axl και η “γάτα σε κλύσμα” φωνή του μου έρχονται στο μυαλό μου γιατί προτιμώ να εστιάζομαι στην αστεία πλευρά τους για να γελάω τουλάχιστον, αλλά σε ένα Fan δε νομίζω.
Εμένα οι GNR μου αρέσουν (σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανατικό) και το βασικό χαρακτηριστικό τους πιστεύω ότι είναι ο Axl με τη φωνή και την σκηνική παρουσία του.
Κοίτα εμένα δεν μου αρέσουν γενικά αλλά ανάλογα με τη φάση που βρίσκομαι μπορεί και να γουστάρω να τους ακούω, οπότε έχω ακούσει αρκετά ώστε να πιάσω το στίγμα τους. Η φωνή του Axl είναι στα σίγουρα πολύ χαρακτηριστική με Love/Hate τρόπο(μάλλον πρως Hate τείνω εγώ όπως κατάλαβες) οπότε από αυτή τη σκοπιά ναι έχεις δίκιο αν ακούσεις GNR δεν πρόκειται να τους μπερδέψεις με οτιδήποτε άλλο(και το αν είναι καλό ή κακό να τους αναγνωρίσεις επίσης έχει να κάνει με τη σχέση που έχει ο εκάστοτε ακροατής με τη φωνή του Axl), αλλά όλη η συνθετική ουσία και η μαγκιά του συγκροτήματος αυτού είναι η κιθάρα του Axl. Δεν μου αρέσει αυτή η μουσική αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που παραδέχομαι είναι τα ούμπαλα τους και κατά κύριο λόγο αυτά τα κουβαλάει ο Slash, απόδειξη εξάλλου το γεγονός ότι αυτός πρόκοψε και εκτός GNR ενώ ο άλλος τους έχει να φυτοζωούν εδώ και μια 15ετία κρατώντας την προσοχή των Media πάνω του με τα καραγκιοζιλίκια του(που και αυτό θαυμαστό είναι γιατί αν το καλοσκεφτείς, χωρίς αυτά τα συγκρότημα θα είχε ψοφήσει εδω και πολλά χρόνια). Παρεπιπτόντως βγήκαμε λίγο Off Topic αλλά δεν πειράζει κουβέντα να γίνεται.
o hammett ενω ειναι πολυ καλος κιθαριστας, δεν εχει ομως προσωπικοτητα,επισης σαν σκηνικη παρουσια ειναι λιγος κ καμια φορα γινεται βαρετος γιατι ισως περιμενεις να κανει κ κατι πανω στην σκηνη εκτος απο το να καθεται απλα σαν αγαλματακι κ να παιζει τα σολο ,απο την αλλη ο slash εχει αυτα τα 2 που λειπουν απο τον hammet,προσωπικοτητα κ σκηνικη παρουσια ,σκηνικη παρουσια με την εννοια οτι θα κουνηθει λιγο,θα κανει λιγο headbanging,θα βαλει ξερω την κιθαρα πισω απο το κεφαλι κ θα παιζει. :roll:
Δεν θα συμφωνήσοιυμε ποτέ εμείς; Σκηνική παρουσία και χτυπήματα ποιος; Ο Σλάς;#-o Με ανοιχτά τα πόδια, τσιγάρο, ακίνητος και να βλέπεις μόνο τα μαλιά του λόγω του κατεβασμένου καπέλου του;:-k
Στο λάιβ στη Ριζούπολη που είδα τελευταία φορά τους Μετάλικα ο Χάμετ έπαιζε τα πάντα! Κι’ όταν λέμε τα πάντα, ήταν σαν να άκουγες σι-ντι. Για μένα αυτό σημαίνει σκηνική παρουσία. Το παίξιμό του. Δεν καταλαβαίνω επίσης τι πάει να πει προσωπικότητα… δεν το τεκμηρίωσες πουθενά. Επειδή δεν είναι forntman ο Κερκ δεν σημαίνει πως δεν έχει προσωπικότητα. Ti διάολο στους Exodus έπαιζε… δεν μπορεί να ήταν αγαλματάκι…
Peace