Oμολογω οτι με πιανεις αδιαβαστο και ειχα την εντυπωση οτι το πρωτο κομματι που ηταν γραμμενος στα συνθετικα credits ηταν το Enter Sandman. Συν το ανεκδοτο του Στανγκερ που εχει και τα 11 τραγουδια οτι ειναι γραμμενα απο ολους (ομως οπου Rob βαλτε Bob).
σλας = slash = Saul Hudson οπως θες τον λες δεν υπαρχει προβλημα .
το θεμα ειναι οτι και GnR εχω ακουσει και μαλιστα πολυ ( απο τα πρωτα rock group που ακουσα ) απλα ο ΣΛΑΣ ποτε δεν μου εκανε αισθηση σαν κιθαριστας . τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα . ο ΑXL εκανε τους Guns αυτο που ειναι σημερα και το εχω ξαναπει αυτο και παντα θα το λεω . τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα μας .
Δεν νομιζω οτι δεν σου αρεσουν πχ τα σολο του σλας που εβγαλε οσο ηταν στους GNR απλα δεν σου λεει κατι
σαν κιθαριστας προφανως,δεν σου γεμιζει το ματι.
δλδ ενας κιθαριστας αν κανει ωραια σολο, αυτο αρκει???
το να κανει καλα σολος ειναι το τελευταιο!!!
υπαρχει κατι που λεγεται ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΩΝ αλλα οι περισσοτεροι κιθαριστες - ειδικα του μεταλ - το αγνοουν!!!
αυτο που κανει ενα κιθαριστα καλο ειναι να κανει εξυπνες αλλαγες, να χωνει εξυπνα πραγματα και ενα απτα βασικοτερα ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΟ ΗΧΟ.
εδω κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος . ενας κιθαριστας που θελει να λεγετε ετσι , ειναι πανω απ ολα μουσικος . κανενας απο τους δυο για μενα δεν ειναι καλος μουσικος επειδη και οι δυο δεν γραφουν κομματια ( ισως ο χαμετ εχει μερικες ιδεες αλλα οχι δικα του ολοκληρομενα κομματια ).
E και? :-s Τι σημαινει αυτο,επειδη δεν γραφουν κομματια ειναι ασχετοι η ξερω γω κακοι κιθαριστες?
Δεν μου λεει και πολλα αυτο,εμενα με ενδιαφερει το αποτελεσμα,να παιζει/γραφει ενας κιθαριστας μαμηστερα riffs και solo και να ειναι τα δινει ολα στις συναυλιες,τωρα εαν γραφει η οχι ολοκληρα κομματια δεν καταλαβαινω γιατι αυτο πρεπει να αποτελει κριτηριο για να κρινει καποιος εναν κιθαριστα.Ετσι το βλεπω,αν ειναι λαθος οκ.
Eμενα μ’αρεσουν και οι δυο. Δεν ειμαι μουσικος για να διακρινω ποιος παιζει οντως καλυτερα (αν μπορεις να πεις οτι οντως καποιος υπερτερει…φανταζομαι εχουν και οι δυο τα συν και τα πλην τους.) Παντως με βαση αυτο που ακουω, μου αρεσουν εξισου.
Ο slash ειναι ενας ποζερας και τιποτα παραπανω, απορω γιατι εχει αποκτισει τετια φημη…
Ο Hammet ειναι καλουλης, αν και οχι τοσο σπουδεος, αλλα σιγουρα καλητερος του slash…
Tιποτα ,τιποτα παραπανω? Εχει παρεξηγηθει καπως η εννοια “ποζερ”, ειναι ποζερας λεει, Ε ΚΑΙ?:roll:Αυτο τον κανει να μην ειναι καλος κιθαριστας? Απο αυτο κρινουμε εναν κιθαριστα,εναν frontman,εναν drummer κλπ?,ενταξει ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια αλλα το να λεμε ο ταδε ειναι ποζερας η ποζερι δεν σημαινει κατι απο μονο του,το να ειναι καποιος ποζερ δεν τον κανει κακο κιθαριστα,frontman κλπ,οπως αντιστοιχα και για αλλες κατηγοριες,αν ειναι ετσι να βγαινουμε κ να λεμε,ο ταδε ειναι blackas ,ντυνεται σαν κακια μαγισσα,φοραει μασκα κλπ αρα ειναι ενας blackas κ τπτ πραπανω,τα ιδια κ για τα αλλα κλπ.