Hammett
OΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΣ !!!
:lol: λολ
Ε αυτο. Αμα δεν εβλεπα το ποστ του κωστη θα ελεγα οτι απλα δεν ειχε κανενα νοημα αυτη η ψοφοφορια, αλλα φαινεται οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα σοταημς:p
Αν ηταν να συγκριναμε κιθαριστες απο αλλα ακρα μεταξυ τους καθε φορα, παει, θα τα ειχαμε κανει αχταρμα εδω μεσα. Ο χαμετ καλος στους μεταλλικα. Ο σλας καλος στους γκανζ. Ε εκαστος στο ειδος του…
ελα ελα, τρωγεσαι να πεις ‘‘και ο λουμιδης στους καφεδες’’ τωρα. Σε καταλαβα.
Παρ’ολα αυτα αν και παλαιοτερη μεταλλιφαν και μακρια απο γκανζ γενικα, θα πω σλας. Καλυτερη τεχνικη και οπως εχετε ηδη πει δεν εκανε τετοια λαθη στα λαηβς στα σολο…
παρ’ολα αυτα, αν το ψαξεις ΠΑΝΤΑ στα λαηβς γινονται λαθη. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει ποτε καποιο λαθος. Πραγματικα δεν υπαρχει. Ακομα και οταν η πειρα εχει χτυπησει κοκκινο, ακομα και τοτε θα γινονται λαθη.
Βασικα, ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το να ψαχνεις για λαθη σε live των Metallica ειναι μαζοχισμος?
ΓΕΝΙΚΑ το να ψαχνεις λαθη σε ενα συγκροτημα που οταν παιζει λερωνεις το βρακακι σου, ειναι μαζοχισμος.
Και μιζέρια θα συμπλήρωνα εγώ.
Ωρε σεις τι διλληματα ειναι αυτα??? Anyway, την ψηφο μου την εριξα στον Slash… Ανεξαρτητα απο το ποζεριλικη του και σε ποιον δεν αρεσει???
Σε μένα.8)
Αλιμονο… Δεν περιμενα να πεις κατι αλλο…
Προσπαθώ να παίξω ακουστική κιθάρα και ψάχνομαι για ακουστικά albums συνεχώς. Όταν ψάχνεις να βρεις καμιά επιρροή, καμιά ιδέα και από το περσινό live @ Bridge School δεν παίρνεις τίποτα παρά ακούς το ίδιο μοτίβο με πολλά λάθη, απογοητεύεσαι. Προσωπικά σε συναυλία δεν έχω προσέξει ποτέ λάθος, γιατί με συνεπαίρνουν τα συγκροτήματα γενικά. Αλλά ειδικά σε αυτό το cd και κυρίως επειδή είναι με ακουστική στην οποία τα λάθη είναι πιο χτυπητά, τα προσέχεις. Αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν το μόνο πράγμα που σώζει είναι η παραμόρφωση, οπότε και οι νότες χάνονται μέσα στη βαβούρα…:-k
Σε live ειπα. Οχι σε CD.
Δεν σε πιανω.
Ρε παιδί μου, πέρυσι έκαναν αυτή την unplugged συναυλία “Live @ Bridge School”, η οποία κυκλοφόρησε σε mp3 και εγώ για να την ακούω στο αυτοκίνητο την έγραψα σε cd…
Οπότε για ανακεφαλαίωση, σε live live δεν προσέχω λάθη, το να είσαι με το αυτί κολλημένο, έτοιμος να πυροβολήσεις στην πρώτη στραβή νότα, συμφωνώ, είναι μαζοχιστικό. Σε live κυκλοφορίες όμως, με τις πολλές ακροάσεις, τυχόν λάθη ενδεχομένως θα τα πιάσεις. :-s
δεν ήταν επισημη κυκλοφορία, official bootleg…αλλά και πάλι σε αυτήν την συναυλία(2 live ήταν), έπεσε και πολύ αυτοσχεδιασμός…
λάθη ζωντανά δεν έχει κανει ο slash? :-s
to θέμα είναι οι συνθέσεις…και για μένα πιο πολυδιάστατος είναι ο hammett…
φυσικα και κιρκ . ο σλας ειναι νεροβραστο κρεας οπως και τα σολο του .
Το επίσημο στα αγγλικά δεν είναι official; :-k
Ακόμα κι έτσι, από αυτοσχεδιασμούς απ’ ό,τι φαίνεται ο Kirk δεν σκαμπάζει και πολλά.
Για να είμαι ειλικρινής, Slash δεν έχω ακούσει τόσο, όσο τον Hammett, οπότε ίσως απάντησα παρορμητικά στο poll. Αλλά τα solos του Hammett στο τέλος των κομματιών τα βαριέμαι ελεεινά (για live εκτελέσεις μιλάω). Και μετά από αυτό το “official bootleg”, έπεσε ακόμα περισσότερο στην υποληψή μου. Ειλικρινά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από αυτόν στον αγνό ήχο της ακουστικής. Βtw, ο Zakk Wylde είναι ο αγαπημένος μου σε αυτόν τον τομέα.
Ίσως όπως λέτε στο συνθετικό μέρος και ειδικά στα riffs o Hammett να είναι πολύ καλύτερος και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω σας.
Υ.Γ. Επίσης να ενημερώσω πως οι Metallica είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα, ενώ οι Guns n’ Roses δεν ξέρω αν μπαίνουν στα 10 πρώτα μου…
Σιγα μην ειναι και τηγανητο… :lol: #-o
:eek:
To πολυ να εχει γραψει 10 τραγουδια τοσα χρονια στους Metallica…
Το ονομα του βρισκεται στα writing credits 41 κομματιων.
Τον φανμποη δες ρε.