Slash vs hammett

hammett επειδη ειναι ο hammett και οχι slash επειδη ειναι ο slash!!!
εχω την εντυπωση οτι παραλυρω

:bow2: :bow2: :lol: :lol:

Οn topic τωρα:Slash αν και η συγκριση δεν εχει και μεγαλο νοημα…Αμα ειναι απλα να βρισκουμε δυο γνωστους κιθαριστες απο διαφορετικους μουσικα χωρους και να τους συγκρινουμε θα crasharei ο server…

Άσε τα παραληρήματα και κοίτα να πείσεις την φίλη σου μπας και κλειδωθεί τούτο το μάταιο thread και μείνει το forum ήσυχο… :lol: :stuck_out_tongue:

Δικαιωμα μας. Και στο κατω κατω δεν γραφουμε κριτικες γιατι μπορει να “γνωριζουμε την αγνοια μας”. Απλά ποστς κανουμε :wink:

:stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

O slash στον ελευθερο χρονο του…:lol:

Παχυνες slaaaaash!!!:stuck_out_tongue: :lol: Σαν τον james κι εσυ μπυροκοιλια…:stuck_out_tongue:

freedomofrock εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω ποιον μου θυμιζει στην πρωτη φωτο σου!τωρα το βρηκα!δεν ειναι ιδιος ο δαντης?χαχααχαχα(στα παλια του)
KIMI πο πηγε το μαλλι του σλας?δεν πιστευω να το κοψε!αλλαζω ΤΩΡΑ τη ψηφο
!!

Βλασφημια ειναι.
Ειδικα τετοιες μερες κατανυξης για την Ορθοδοξια μας.

Για το λες…

Ε βασικα αρχισαν να του πεφτουν λιγο τα μαλλια και θα τη βγαζει με κανενα μικρο καπελακι προς το παρον,ελπιζω να μη χρειαστει περουκα στον μελλον!:lol:

Mην τρομαξεις…:lol:

και τωρα περουκα φοραει μωρε

Και ετσι ειναι θεος ο Slash:D

Παει για διαφημιση dhi o Slash…

ωρες παιδια πως εγινε ετσι??ξενερα…ρε φιλε αυτο το μαλλι δεν υπηρχε…ηταν συμβολο…:afro:

το αποτελεσμα μετραει…

Ε ενταξει σε αυτη την φωτο μπορει να ειναι ξερω γω λιγο “απεριποιητος”,φαινεται ξεχασε να βαλει λακ…:lol:
Αλλα και ο hammett εχασε αρκετο μαλλι! Ασε τους βλεπω κ τους 2 σε λιγο να φορανε περουκα με καπελακι.:stuck_out_tongue:

λες να κολλησει την αποκριατικη περουκα στο ψηλο του καπελο?και να βγαζει το καπελο μαζι με το περουκινι?σε λιγο καιρο τον βλεπω να παιρνει την les paul και να κανει σολο με μαλλακι σαν του ρουντολφ σενκερ…
:lol: :smiley: :slight_smile:

Φανταζομαι σε λιγα χρονια να κανουν διαφημηση ο Jabs και Slash με τον Πυριοχο… :lol:

Ειναι αναγκη να πω τι ψηφισα? lol

Ελα αστα αυτα σε εχουμε καταλαβει πλεον, κρυφοχαμετικος εισαι…:lol: :stuck_out_tongue:

Αν και ψιλοάκυρη η σύγκριση, ψηφίζω hammet. O Slash μου την σπάει που είναι πόζερος όσο δεν πάει. Παίζει δύο μαλακίες και κάνει λες και κατεβάζει 5 διαφορετικές κλίμακες με arpeggios και tapping.

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Αχ… η κοιλιά μου…