Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

για τι λιγο ειναι;εδω κατι φιλοι μου θα πανε απτις 10 το πρωι.

απο εισιτηρια τι παιζει?κανα νεο εχουμε?

τον λόγο ψάχνω, αλλά οκ :stuck_out_tongue:

α για να ειμαστε μπροστα.για να πιασουμε μπαρα.

αυτό το αντιλαμβάνομαι, το από τις 10 το πρωί απλά θεώρησα ότι δεν θα είναι απαραίτητο για κάτι τέτοιο :stuck_out_tongue:

σε 5 ωριτσες σχολαω και εφυγα κατευθειαν για πλατεια νερου. Επιτελους εφτασε η μερα του 1ου φεστιβαλ του καλοκαιριου. Μπυρες, νερο ( ναι ρε νερο ) , καπελακι , αντιηλιακο και “γελαστουλια” και παμε να περασουμε καλα και να γουσταρουμε. Ραντεβου στα mosh pits…

Τραυματίστηκα -ευτυχώς ελαφρά- στο πόδι στο χθεσινό ματσάκι μπάσκετ στη γειτονιά μου και τελικά δε θα’μαι μπροστά-μπροστά (αλλιώς θα καταλήξω στο Κ.Α.Τ. και ουχι σπιτάκι μου). Στην άκρη και μακριά από μένα τα “τρελαμένα-κάφρικα ντουλάπια”…:smiley:

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ!

Ηρθε η μεγαλη μερα. Αναμενεται μακελειο, οσο περνανε οι ωρες τοσο πιο πολυ πωρωνομαι στην σκεψη του τι θα δουμε και θα ακουσουμε σημερα.

το ότι είμαστε εδώ και σχολιάζουμε ([I]ενώ έχουν ξεκινήσει οι Kvelertak να παίζουν κάτω από τον πύρινο ήλιο της χώρας μας - χαρά στο κουράγιο τους, θα φύγουν μαυρισμένοι[/I]!) κάτι λέει… :smiley:

Τέσπα, άντε ετοιμάζομαι και εγώ (είμαι και κοντά κανά 10λεπτό δρόμο)… [B]ΜΕΤσΑΛ!!! \m/[/B]

δυστηχως ενω ηλπιζα και την τελευταια μερα να καταφερω να ερθω,θα το χασω
Καλα να περασετε οσοι πατε!!

…Διαβάζεις τώρα εσύ ωραία και καλά για το αυριανό και έχεις πάρει απόφαση ότι δεν θα πας και σε παίρνει ο άλλος ο ΠΑΠΑΡΑΣ (μετά που θα το δεις μη με βρίζεις, πόνεσε όντως ;p) να σου πει ότι θα πάνε εκλεχτή παρέα με όχημα και για τζαμπέ και τι ωραία που θα ναι. Γίνεται μάχη μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή, στο τσακ να τα παρατήσω όλα. ΑΑΑΑΡΓΚ.

Ξεκιναω και εγω, καλα να περασουμε ολοι…:metal:

Σε λίγο και εγώ τώρα σχόλασα !!! :bounce:

Πωωωωωω ποιος τρέχει τώρα να μαζέψει τον μικρό (brother) μια το πρωί που τελειώνει το live …#-o#-o#-o:lol::lol:

(χμμμμμ αισθάνομαι σαν τπτ μπαμπάδες που μαζεύουν τα πιτσιρίκια τους από live κλπ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Το ότι δεν έχεις πάει εσύ να σε κάνει να νιώθεις μεγάλος… ή σοβαρότερος, όπως το πάρει κανείς… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Προσωπικά πάντως και να ήμουν Ελλάδα δεν νομίζω να πήγαινα σε αυτό το live…Για 5η φορά Rotting Christ και 4η φορά Slayer (και μισούς κιόλας) δεν νομίζω να έδινα λεφτά…Τα άλλα δεν μου αρέσουν…

μπααααα απλά δεν είναι τόσο του γούστου μου :stuck_out_tongue:
δεν νομίζω να γέρασα τοοοοοσο :stuck_out_tongue:
στην τελική έχω και kreator να σφαχτώ σε 6 μέρες :stuck_out_tongue:

Down γάμησαν όλα τα κωλαράκια. ΤΕΛΟΣ

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

εμ , χμμ, εμ, χμ

Αυτο και μονο αυτο…

:):):):):):):slight_smile:

Τι ωρα τελειωσε περιπου;

μόνο για fucking hostile άξιζε το πανηγυράκι αυτό. Να το διαλύσει και η detox.