Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Πως το έλεγε το τραγουδάκι ο Ανσέλμος; like to cum in your ass, θυμάται κανείς;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

στη μιμηση του Φονζι πεθανα στο γελιο…

εγω θυμαμαι ενα που ελεγε
[I]
I am a midnight walker
They give me blowjobs in the sun
[/I] :bow::bow:

δυο φορες μιλησε και τις δυο πεταξε τοσες τελειες παπαριες που δε γινεται :lol:

νομιζω σε μια φαση ειπε μη μου δινετε και πολυ σημασια, πρεπει να εχω παθει καμια διασειση, επειδη χτυπαγε το μικροφωνο στο κεφαλι του :lol::lol:

εδιτ: και ενα ευχαριστω στους Rotting Christ που ΓΑΜΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΕΣ και μας κανουν περηφανους. Τετοιο γκαριδι και κοπανημα μονο σε αλλες 3-4 μπαντες

[SIZE=“5”]FUCKIN’ HOSTILE[/SIZE], τι να λέμε τώρα!!! Άκουσα ζωντανά κομμάτι του συγκροτήματος με το οποίο μεγάλωσα. Χτυπιόμασταν, αγκαλιαζόμασταν, δεν ξέραμε τι να κάνουμε…Εντάξει, κόντεψα να το πάθω το εγκεφαλικό εκεί.

πραγματικα να μην ξερεις τι κανεις,να ουρλιαξεις,να σκοτωσεις τον μπροστινο,τι???

Λογω δουλειάς πρόλαβα μόνο slayer.Καλό setlist,ούτε κουβέντα για hanneman(μόνο από τον κόσμο),αριστερά όπως βλέπεις τη σκηνή η κιθάρα του king δεν ακουγόταν,όλοι θα θυμούνται την συναυλία για τον anselmo.
Aρνητική εντύπωση ο λίγος κόσμος.Γύρω στις 4000!
Με μαθητές χωρίς σχολείο,φοιτητές στο τέλος της εξεταστικής,και όποιος πει ότι ήταν καθημερινή και πολλοί δουλεύουνε αυριο θα του πω 60% ανεργία μέχρι 25 χρονών και 30% γενικά.Με φτηνό εισιτήριο και τοποθεσία μέσα στην Αθήνα ,με γρήγορη πρόσβαση.
Και έπαιζαν η κορυφαία thrash metal μπαντα ever,το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα και οι down που είναι η δέυτερη φορά που έρχονται.
Oi locomondo φαντάζομαι στο γκάζι θα είχαν διπλάσιο κόσμο.Που είναι το εκπληκτικό ελληνικό metal koino?
ο κοντοπίδης σε ανοιχτό χώρο θα μάζευε περισσότερο κόσμο…

στους locomondo

Kvelertak μου άρεσαν, Napalm Death κι αυτοί σε μερικά σημεία μ’ έκαναν και γούσταρα αλλά γενικά δεν έχω ασχοληθεί.
Rotting Christ πρώτη φορά είδα, πολύ καλοί. Μου κανε εντύπωση η φωνή του σάκη
Down πολύ καλοί, προσωπικά έφαγα ξενέρα με το κοινό και στα καπάκια με τον άνσελμο που βριζε το κοινό και μου βγήκε λίγο ξινό αλλά ντάξει. Επίσης δεν καταλαβαίνω τη λογική κάθομαι βλέπω νταουν και δε βγάζω άχνα, και όταν οι νταουν με βρίζουν ξαφνικά φωνάζω. Το αντίθετο θα πρεπε να συμβαίνει.
Στους Slayer όσο προσπάθησα το απόλαυσα αλλά δε μπορούσα να κουνηθώ. Τρελή έκπληξη το Fuckin Hostile αλλά ήμουν στα όρια της κατάρρευσης εκείνη την ώρα…

Το κλίμα του φεστιβαλ γενικά ήταν απαράδεκτο. Ο κόσμος λίγος και ψόφιος. Ο χώρος μου άρεσε πολύ αλλά σε μέρες που χει αέρα παίζει να υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο.

υγ: οι τύποι που δουλεύανε στο ταμείο με τα κουπόνια για τα νερά και τις μπύρες εκεί θα σαπίσουν όλη τους τη ζωή παρέα με τους σεκιουριτάδες που σε κάθε live οι ίδιοι είναι και πιο ηλίθιοι. Αυτοί που σου δίνανε τις μπύρες καλοί ήτανε :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως όσες φορές πήγα για κουπόνια και για μπύρες και νερά, μια χαρά γρήγορα και όμορφα εξυπηρετήθηκα. Καλές οι συνθήκες, τηρήθηκε σε γενικές γραμμές το χρονοδιάγραμμα, μια χαρά. Kvelertak ωραίοι, Napalm Death δε μου άρεσαν και είχαν και πολύ κακό ήχο, Rotting Christ είχα να δω πάνω από 15 χρόνια και παρ’ όλο που είναι πολύ μέταλ για τα γούστα μου ήταν καλοί, Down από τις συναυλίες της χρονιάς, ΓΑΜΑΤΟΙ, Slayer κάτι μου έλειπε αλλά το Fucking Hostile που είπαν με τον τρελο-Φιλ σε κάνει να τα ξεχνάς όλα.

…κι εμένα μου φάνηκε λίγος ο κόσμος. [I]Αλλά και ο άνεργος ρε παιδιά τι να ξοδευτεί; Να ξηλωθεί 35 ευρά και αύριο να μην έχει να φάει; Δεν έχουν όλοι μαμά μπαμπά ευκατάστατους ή έστω στοιχειωδώς αφήστε αφήστε…[/I] :frowning:

Στα του λαϊβ: πρόλαβα από R.C. [I](πολύ καλοί απ’ την αρχή ως το τέλος)[/I] και μετά. Τελικά ο κόσμος τα’δωσε όλα στους Down καθότι ο αρχηγάρας Ανσέλμο ενθάρρυνε για μεταλοκοπάνημα και moshing και τις ατάκες του μας φιλοδώρησε ο άπαιχτος! Οπωσδήποτε, η καλύτερη της βραδιάς…
Τώρα για Slayer, χμ…στα 2 πρώτα κομμάτια “παγώσαμε” καθώς μας φάνηκαν κάααααπως υποτονικοί. Όταν έπιασαν μετά τα παλιά -και γνωστά- τραγούδια τους, ζεσταθήκαμε και να’τα τα…“κάπνα.”!:)Κατέβηκε το banner της μπάντας για να εμφανιστεί εκείνο του συγχωρεμένου Hanny [I](τώρα, να’χει την εμφάνιση μάρκας γνωστής μπύρας, δε ξέρω…)[/I]

Τέλος πάντων! Ωραία περάσαμε.

Συγγνώμη ρε man, αλλά περιμένεις από τον άλλο που είναι άνεργος και αναγκάζεται και ζει με τη σύνταξη ή το μισθό των γονιών του να δώσει 30 και να πάει σε live? Και να μην ξέρει πότε θα μπορέσει να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να ζήσει στοιχειωδώς και αξιοπρεπώς? Σε μια τέτοια κατάσταση, ο καθένας σκέφεται οτιδήποτε άλλο εκτός από τα live. Μάλλον σε άλλους παράγοντες θα πρέπει να αναζητηθεί ο λόγος της χαμηλής προσέλευσης.

γι’αυτό και όλοι τσάμπα μέσα.

Τι εννοεις δηλαδη?
Δεν εχουμε λεφτα οποτε παμε μεσα τσαμπα ?

Κριμα που δε μπορουσα να ερθω γμτ. Hθελα Kvelertak 2η φορα φετος και Slayer post Hanneman.

fucking hostile.

FUCKING HOSTILE

[SIZE=“7”]FUCKING HOSTILE ΛΕΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΣΒΗΣΑ.[/SIZE]

Ακριβώς. Αυτό που πρέπει. Αυτό που κάναμε αρκετοί χτες.

fucking hostile.:drunk:

Υπερβαλλεις λιγο νομιζω, δεν ειμαστε και χωρα του τριτου κοσμου. Οταν ερθουν οι Paradise Lost την επομενη φορα θα το εχουν 30 ή και 35 και θα ειναι sold out γιατι απλα η μαζα θελει να βλεπει συγκεκριμενα πραγματα. Ισως αν ειχαν 30 γενικης εισοδου να πηγαινε πολυ καλυτερα, ισως και οχι, ποτε δεν ξερεις.

είναι το κλασικό που έχει σε μία απο τις κιθάρες του. Και που έχω εμπνευστεί και βουτήξει και εγώ :stuck_out_tongue:

μην αγχώνεσαι παντού τα ίδια κάνει, εδώ σταμάτησε το Bury me in smoke στο download για να ξεχέσει τους Άγγλους. Συμφωνώ και για τον ήχο που είπατε σε Napalm Death. Η αλήθεια είναι οτι απο αυτούς και μετά περίμενα να γίνεται ένα συνεχόμενο “της καριόλας” αλλά ήσυχα πράγματα. Πάντως γούσταρα, το να δω down απο κοντά ήταν σχεδόν όνειρο ζωής και νομίζω δύσκολα θα ξαναπεράσουν απο εδώ.

Είναι ο τρόπος του Ανσέλμο ρε αυτός, σιγά τώρα. Είναι σαν να λες ότι θα παρεξηγηθείς αν σε δει ο φίλος σου στο δρόμο και σου πει “έλα ρε μαλάκα, τι γίνεται?”.

Λαθος νοοτροπια εχεις, τυπικος Ελληναρισμος.
Φιλικα παντα. :!:

Σου το είπαν και πιο πάνω, αλλά ποστάρω και μια φωτογραφία από την τελευταία εμφάνιση του Jeff με τους Slayer, στο Big4 που είχε γίνει στον Indio τον Απρίλιο του 2011 αν θυμάμαι καλά. Προσέξτε το χέρι του.

Το τραγουδάκι με το οποίο αυτοσαρκάστηκε ΕΠΙΚΑ ο Phil ήταν στον ρυθμό του The Joker των Steve Miller Band. Το κεφάλι του άνοιξε από τα χτυπήματα που έδινε με το μικρόφωνο και έτρεξε αίμα. Ο Pepper του είπε σε κάποια στιγμή “look at your fucking head”, αιμορραγούσε.

Πιστεύω ότι κάνεις λάθος. Αυτό που απομένει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι να έρθουν οι Down για ένα club show.-