Slayer-World Painted Blood

παιδια μηπως γνωριζει κανενας ακριβη ημερομηνια για την κυκλοφορια του νεου δισκου των “βασιλιαδων” γιατι κατι οι πανελληνιες κατι το ενα κατι το αλλο με κρατησαν μακρυα απο την επικαιροτητα :frowning:

“late summer” release…

Μόνο αυτό έχουν πει

Σεπτέμβρη είχαν πει, αλλά τόσα χρόνια που τους ακούω όποτε είναι να βγάλουν δίσκο πάντα κάτι γίνεται και βγαίνει αργότερα από την ημερομηνία που λένε ότι θα κυκλοφορήσει! Θα δούμε…

Απογοητευτηκα παντως. Δηλωσεις Kerry King χωρις μπινελικια ειναι κατι που ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ οταν μιλαμε για ΣΛΕΙΕΡ.

Που 'ναι τα ωραια που λεγε, για το τι κανουν τα μεσαια δακτυλα στους αντιθρασερς. =\ Παει, γερασαν κι αυτοι ρε γμτ. =\

“World Painted Blood” πάντως λέγεται ο δίσκος.
Εμένα μάρεσαν τα 2 τελευταία, όχι ότι είναι κάτι το εξαιρετικό.
Μακάρι να ξέφευγαν τελείως από την hardcore αισθητική των 90’ς, αλλά αφού βγήκε το Psychopathy Red έτσι, που μαρέσει, είναι αδύνατον.

Μημπως λεω μημπως εχει κανεις το εξωφυλλο?

Αν θυμαμαι καλα καπου το χω δει.:-k

καπου ακουσα οτι γραφει τα περισσοτερα ο hanemann ισχυει?

Η μπάντα ετοίμασε 13 κομμάτια, 6 από τον King και 7 από τον Jeff Hanneman, 11 από τα οποία θα υπάρχουν στο δίσκο.

http://www.rocking.gr/article6045.php

Aντε να βγαλουν καινουριο οι Θεοί μπας και κρυφτουν πολλοί αμπαλοι στα λαγουμια τους…

Ωραια τα νεα περι των κομματιων, επειδη στον προηγουμενο δισκο ελειπε κατι πολυ σημαντικο: Hanneman. Το 80% ειχε γραφτει απο πλευρας King ξερωγω.

ade na doume!!! bas kai mas pane pisw epoxes reign in blood kai etsi!!!

το πιστεύεις αλήθεια αυτό?

Βλακεία όπως και το προηγούμενο θα ναι. Η μπάντα τον έκανε τον κύκλο της και πάπαλα.

Παθαινω εγκεφαλικο τωρα!

Eλα ρε,το τελευταιο ειχε μερικα πολυ ωραια κομματια και σα συνολο μου αρεσε παρα πολυ… πιο πολυ απο god hates us all πχ…ελπιζω να ειναι στα ιδια επιπεδα και το τελευταιο…ισχυει αυτο για Κινγκ,ειχε ειχε γραψει τα περισσοτερα στο κραιστ ιλουσιον,και γω περιμενω Χανεμαν να δωσει τα φωτα του…

na min pw kai egw mia malakia na perasei i wra re bleedin? :roll:

Μεταξυ μας, καμια πατατα περιμενω κι εγω (για Σλειερ παντα), αλλα βλεπω πολυ Χαννεμαν στα κρεντιτς κι αναπτερωνεται καπως το ηθικο. Ιδωμεν.

βασικά, ο τελευταίος δίσκος που ευχαριστήθηκα ήταν το Diabolus In Musica.
αλλά μάλλον οφείλεται στο ότι ήμουν σχολιαρόπαιδο έφηβος και μάζευα λεφτα να αγοράσω δίσκο μια στο τόσο, οπότε όταν επένδυσα, γιατί με στοιχειώσει το εξώφυλλο (εννοείται δεν είχα ακούσει νότα), το δίσκο τον έλιωσα. Δεν ήταν απολύτως Slayer αλλά είχε groove! (τι λεω;)

Anyway, 2-3 κομμάτια από το God Hates Us All μου άρεσαν αλλά δεν έλιωσα κιόλας, ενώ το τελευταίο δεν με ακούμπησε καν.

Δεν μπορώ να πω ότι οι Slayer έχουν τελειώσει και τέτοια πράγματα. Περισσότερο μάλλον εγώ έχω αλλάξει περισσότερο στη μουσική και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω καμια προσμονή και απαίτηση από το νέο τους δίσκο. Από την άλλη γιατί όμως καραγούσταρα Evile και Municipal Waste;

Νταξ, δεν ειναι τοσο η ιδεα σου. Πως να το πω. Περσι που τους ειδαμε, σε κακη μερα δλδς, μου βγηκε το παραπονο ‘‘Πωπω μλκ. Οι Σλειερ γερνανε. Δλδ, ΟΙ ΣΛΕΙΕΡ ΓΕΡΝΑΝΕ’’. Τρομαζω στη σκεψη και μονο. Που μπορει να ακουγεται αστειο, αλλα ειναι πολυ, μα πολυ σωστο. Πρωτη φορα το ανεφερε ο Ουλβερ και συμφωνησα αμεσως. Οταν μιλαμε για αλλες μπαντες, δε μ ενδιαφερει τοσο το πως θα βγουν στη σκηνη, το πολυ να μη παω να τους δω στην τελικη. Οι Σλειερ ομως, ΔΕΝ πρεπει να γερνανε. Δλδ ρε παιδι μου πως να στο πω, δεν θελω να βλεπω 4 κουρασμενους / χορτασμενους / ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ 50ρηδες να παιζουν τις ριφφιες και τα τυμπανα του Γουορ Ινσεμπλ και στο τελος να τα φτυνουν και να αφηνουν τις κραυγες στον κοσμο να τραγουδησει. Αυτη η μπαντα, με τετοιο τροπο, αυτοαναιρει οσα κανει και γνκ καταστρεφει μια αλφα εικονα που εχω στο μυαλο μου. Ισως να ειμαι υπερβολικος βεβαια, αλλα οι Σλειερ ομολογουμενως αρχισαν να χορταινουν, κατι που φανηκε κι απο αλλα πραγματα τελευταια και στην τελικη περνα και στους δισκους μετα απο ενα σημειο. Μερικες φορες (αν οχι παντα) ολα συνδεονται στο εργο του μουσικου, κατι που πιστευω ακραδαντα.

Κλασικές υπερβολές πάλι.
Οκ, το προηγούμενο δεν ήταν τπτ το ιδιαίτερο σε σχέση με τις προσδοκίες του κλασικού lineup και όλα αυτά. Μπορεί το τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΟΣ να είναι το Seasons…, αλλά το God Hates Us All ήταν δίσκαρος και έχει το Disciple που σκορπάει στους 5 ανέμους του Κορκολή, metalcore τσιχλόφουσκες και μετριότητες που γίνονται εξώφυλλα ως ακραίες μπάντες.