εμαθα οτι θα ειμαι αθηνα τοτε στο τερα
ενας καλος μεταλ δισκος για την εποχη μας, μακαρι να ταν πιο old school thrash που γουσταρω περισσοτερο αλλα δε γινονται αυτά.
συμφωνω οτι καλυτερο βγάλαν μετα το season.
το ομωνημο τσακιζει κοκκαλα μιλαμε για ριφαρα,
σε γενικές γραμμες καλα κομματια… αλλά δε τρελενεσαι κιολας
ενα 8/10 απο μενα.
-IT’S ALL ABOUT THE MOTHERFUCKING OIL!!-
ας ειπω γ εγω την ολοκληρωμενη γνωμη μ τωρα που το εβγαλα (τουλαχιστον για καμποσο) απο το cd player.
το αλμπουμ γαμαει. για οτι ειχαμε δει απο σλειερ τα τελευταια χρονια γαμαει. ολα τα τραγουδια ειναι ανω του μετριου κ εχουν μερικα σημεια κ γαμω. δυστυχως απο την αλλη σχεδον ολα εχουν κ σημεια πιο μετρια πραγμα π κανει το αλμπουμ να μην εχει αυτο π λεμε killer songs. επισης γ μενα ο araya τραγουδαει γαμηστερα κ ειδικα πχ στο world painted blood κ στο snuff. η παραγωγη μετρια αλλα χωρις να υποβαθμιζει το αλμπουμ. απλως δεν το ανεβαζει. ντεμι κατασταση.
χειροτερο τραγουδι το americon-παιζει να ναι το μονο filler- κ καλυτερα τα 1,3,7,9.
τελος κατι π δεν μ αρεσε ηταν οτι το αλμπουμ παραηταν απλο στη δομη του. τα ριφ δηλαδη ειναι ωραια αλλα κ εγω αμα παω στουντιο τετοια ισως γραψω κ δ τ λεω υποτιμητικα αλλα ενταξει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. επισης τα ντραμς του λομπαρντο για μενα ειναι σκατα. το μονο καλο π κανει ειαι τα φιλς. τιποτα αλλο…
Σχετικα με τις κυκλοφοριες των slayer μετα του seasons in the abyss του βαζω 10/10! Σχετικα με ΟΛΗ την δισκογραφια τους θα εβαζα 7/10.
Μέσο όρο 8,5 δηλαδή?
Οι Slayer ειναι slayer νταξει…απλα τα πραγματα!!!